9.7 /10

checkbox99% beveelt Moedersmooiste Sieraden aan!

Nine

Prettige ontmoeting in het atelier. Fijn en oprecht advies. Heel erg blij met het eindresultaat!

Ringen

Manouk

Heldere communicatie en een prachtige ring!

Esther

Fijne communicatie en prachtige ring. Ik heb een Moedermelkring laten maken van de trouwring van mijn moeder. Met daaraan vast nog een gouden ringetje en moedermelk bakje erop is het een prachtige nieuwe ring geworden met veel betekenis.

Moedermelkring van eigen ring

Marieke Verschoor

Communicatie was heel fijn, ik ben heel blij met mijn moedermelk sieraad. Deze fijne en creatieve vrouw heeft mijn navelstreng ring gemaakt met moedermelk. Het is een hele mooie fijne smalle ring die erg fijn zit. Als je niet weet welke maat je nodig hebt stuurt Carolien een pasring op waardoor je zeker weet dat de ring goed past. Ik ben heel blij met dit sieraad, het is een mooie herinnering aan een fantastische ervaring!

Navelstreng ring met moedermelk

Jody

Ik ben zó blij met mijn moedermelkjuweel! Het is exact geworden zoals ik het in gedachten had. Ik heb melk van mijn twee kindjes, uit twee verschillende borstvoedingsperiodes, opgestuurd en dit is prachtig samen verwerkt in één juweeltje. Het resultaat is echt bijzonder en ontzettend waardevol voor mij. Ik ben er helemaal verliefd op! ❤️ Daarnaast wil ik ook benadrukken hoe fijn het contact was: ze is heel toegankelijk, reageert snel en denkt echt met je mee. Ik kan haar alleen maar van harte aanbevelen!

Moedermelkring Sublime Double Pure 18K

Esmée

Ik wist niet zo goed welke ring maat ik had omdat ik mijn moedermelk ring om mijn wijsvinger wilde. Carolien gaf mij een goede uitleg hierover. Het sieraad werd zelfs op aanvraag ‘vlot’ gemaakt zodat ik deze mee kon nemen op vakantie.

Moedermelk ring met geboortestenen

Yvette

Een mooie hanger ontvangen met een druppel moedermelk. Ik vond het erg fijn dat ik bericht kreeg wanner ze het in goede orde had ontvangen. Ook toen ik het sieraad had ontvangen zat er een mooie tekst bij. Net dat stukje persoonlijk contact maakt het een erg fijne ervaring.

Collier moedermelk promiss druppel

Alaina

Bij Carolien op locatie geweest in de molen. Erg mooi aanbod sieraden, goede begeleiding en er wordt rekening gehouden met jouw wensen. Het sieraad is ook erg mooi geworden, netjes afgewerkt en heeft een mooie betekenis.

Nicolien van Dongen

Erg fijn, snelle reactie en fijne communicatie!

Moedermelk ketting

Brenda

Ik had al een prachtige armband met melk van mijn dochter. Toen ook onze zoon is geboren, wilde ik heel graag het armbandje uitbreiden. Ook wilde ik graag dat er een geboortesteen werd toegevoegd die een miskraam symboliseert die we hebben gehad. Eindresultaat is prachtig. Een mooi elegant en subtiel sieraad die ik elke dag met veel plezier draag. Blij met het persoonlijke en op maat gemaakte armbandje <3

Armband

Marlies

10/10!! Fijn in contact, kon goed meedenken in de uitvoering van mijn idee voor een moedermelk sieraad, open en snelle communicatie en als kers op de taart een prachtig, persoonlijk en uniek sieraad om dagelijks met trots te dragen <3

Moedermelk bedel van goud

Danielle

Heel erg blij met mijn mooie moedermelk ring, hij is nog mooier geworden dan ik van te voren had verwacht. Ze had zoveel keuze in haar atelier en denkt heel fijn mee als je aanpassingen wilt doen. Borstvoeding geven is een bijzondere tijd, en om deze ring nu altijd mee te dragen maakt mooie herinneringen.

Yvonne

Fijne ontmoeting gehad waarbij ik verschillende sieraden heb mogen bekijken en passen om voor mij de mooiste ring te kunnen kiezen en nu een hele mooie herinnering heb aan een bijzondere tijd

Ellen

Moedermelk ring besteld bij Carolien en zeer tevreden! Ik draag de ring met veel liefde en trots! Heb lang getwijfeld of ik dit wel online durfde te bestellen en de laatste hoeveelheid kostbare melk durfde op te sturen, maar geen spijt van gehad. Communicatie verliep soepel en ontzettend blij met het eindproduct.

Sjors

Prachtig aandenken aan een speciale tijd

Ring

Moedersmooiste Sieraden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Moedersmooiste Sieraden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 3 november 2023

Moedersmooiste Sieraden

Ik ben er voor de moeders die een onweerstaanbaar mooi sieraad willen laten maken van hun moedermelk, die door hoge kwaliteit en verfijnd design een leven lang met veel trots gedragen gaat worden.

Vlaardingerdijk 91

3117EE Schiedam

Nine

Ringen

Manouk

Heldere communicatie en een prachtige ring!

Esther

Yvette

Collier moedermelk promiss druppel

Alaina

Nicolien van Dongen

Erg fijn, snelle reactie en fijne communicatie!

Moedermelk ketting

Brenda