Arno
- Sterke punten
- Meedenkend, verstand van zaken, en gewoon altijd vriendelijk.
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Aangekocht product
- Suex vr Quantum
prima
goed
Heel goed. Wij kwamen langs met een ademautomaat die moeilijk ademde. Werd meteen bekeken. Toen bleek dat de middendruk te hoog was afgesteld (in een andere duikwinkel), werd de gehele ademautomaat ter plekke geserviced, waarbij wij mee mochten kijken. En dat geheel gratis!
Uitstekend
Altijd goede ervaring. Nemen de tijd en tonen intresse
Super
Zeer goed
SUPER meer dan " gewone " service meer dan fijn en aardig. Snel en kundig. Tony en team nog maals mijn dank voor het oplossen van het probleem met mijn duiklamp.
Fijne ervaring in de winkel
De ervaring was top!
Laat ik eerlijk zijn. Ik heb alleen 1 item besteld via Bol.com. Dag 1 besteld. Dag 2 geleverd. Het bestellen ging gemakkelijk. Bol.com heeft dat goed door ontwikkeld. Geen lastige vragen of rare emails. Ook Moby Dick reageerde adequaat en direct binnen een uur had ik de bevestiging en ik ben goed op de hoogte gehouden van de levering. Alles, zoals het hoort. Ik zou zo weer iets bestellen bij Moby Dick als d prijzen substantieel beter zijn dan bij mij eigen duikcentrum (zoals hier het geval was).
Moby Dick verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Moby Dick heeft de volgende resultaten bereikt:
prima