9.7 /10

checkbox99% beveelt Mobiel Casino Nederland aan!

Kim van den Snippe

SterSterSterSterLege ster

Fijn dat je zelf kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent. Ideaal naast m’n studie. Soms moet je wel last-minute schakelen, maar het team denkt meestal goed mee en je wordt duidelijk geïnformeerd.

Nano nieuwings

Elke klus is anders. De ene dag sta je in een sjiek landhuis voor een bruiloft, de andere dag midden op een bedrijfsfeest in een fabriekshal. Die afwisseling maakt het werk zo leuk. En de reacties van de gasten zijn altijd enthousiast.

Frenkie Froger

We stonden midden op een dansvloer, tussen rookmachines en ledpanelen, en onze casinotafels waren de eyecatcher. Mensen kwamen dansen én spelen. Je moest scherp blijven met die beats op de achtergrond, maar dat maakte het juist vet.

Danique

SterSterSterSterLege ster

Wat het voor mij leuk houdt, is het begeleiden van nieuwe mensen. Je ziet ze in een paar shifts groeien van verlegen naar showmaster. En zelf leer je ook weer door dingen uit te leggen. Mooi hoe je met elkaar sterker wordt als team.

Roderico Nancho

Roulette draaien geeft een soort magie. Iedereen staat om je heen, ogen op de bal, en jij bepaalt het tempo. Je hebt echt het gevoel dat je een show geeft. Gasten leven mee alsof het echt geld is – en dat maakt het spannend.

Tijn Marendrecht

Je komt binnen, kent niemand, en aan het eind van de avond voelt het alsof je samen een show hebt gedraaid. De samenwerking is top, iedereen helpt elkaar. En hoe druk het ook is: je staat er nooit alleen voor.

Reinoud Donders

Soms weet je pas de dag van tevoren waar je precies moet zijn, maar het avontuur maakt dat meer dan goed. Werken bij MCN betekent flexibel zijn, lachen met collega’s en elke keer weer mensen verrassen. Je leert snel schakelen én netjes blijven, wat ik in andere banen niet zo snel heb geleerd

Floor van Buren

Wat ik waardeer aan Mobiel Casino Nederland is dat je zelf kunt kiezen hoeveel je werkt. In drukke maanden draai ik veel, maar als ik tentamens heb, kan ik gewoon even minder werken. Ze houden echt rekening met je situatie. En: je leert in korte tijd goed presenteren en professioneel overkomen – skills voor het leven.

Emiel Neerbos

SterSterSterSterLege ster

Ik had nul ervaring met casinospellen toen ik begon, maar je wordt goed ingewerkt. De trainingen zijn praktisch en je krijgt snel vertrouwen. De werktijden zijn soms laat (logisch bij feestjes), maar daar staat tegenover dat je op unieke plekken komt en altijd iets meemaakt.

Arnold Negelteen

Werken bij Mobiel Casino Nederland is echt een feestje, letterlijk. Je komt op de leukste locaties, van bruiloften tot bedrijfsfeesten, en je zorgt elke keer voor een wow-ervaring. De sfeer in het team is supergezellig en er is veel ruimte om te leren. De briefing vooraf is altijd duidelijk en je staat er nooit alleen voor. Aanrader als je houdt van entertainment én aanpakken!

Eva Meijer

De mobiele cocktailbar van Mobiel Casino Nederland was een geweldige toevoeging aan ons evenement! De bartenders waren professioneel en maakten heerlijke cocktails. De sfeer was top en de service perfect op maat. Echt een aanrader voor wie iets extra's wil op zijn feest!

Pieter Frans

SterSterSterSterLege ster

Een unieke ervaring! Het mobiele casino was het gesprek van de avond. Het voelde als een high-end casino, maar dan helemaal op maat voor ons evenement. De croupiers waren top en de sfeer was fantastisch. Dit maakte ons feest nog veel gaver!

Timo Jans

Perfecte service! Het mobiele casino was de highlight van ons feest. De dealers waren professioneel en de spellen waren super leuk. Aanrader voor elke gelegenheid!

Fleur Broere

Het mobiele casino van Mobiel Casino Nederland was een echte showstopper! Onze gasten hadden de tijd van hun leven, van blackjack tot roulette. De dealers waren fantastisch en de sfeer was alsof we in Las Vegas waren. Een aanrader voor iedereen die iets unieks zoekt!

Tom de Groot

Onlangs liet ik een casino bij mij thuis opzetten en het was een fantastische ervaring! Alles werd tot in de puntjes verzorgd, van de speeltafels tot het professionele personeel. Het voelde echt als een casino, maar dan in de comfort van mijn eigen huis. Zeker een aanrader voor een speciale gelegenheid!

Mobiel Casino Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Mobiel Casino Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 29 juni 2017

Mobiel Casino Nederland

Hét mobiele casino op uw feest!

Roggeweg 26

Mobiel Casino Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 29 juni 2017

Mobiel Casino Nederland

Hét mobiele casino op uw feest!

Roggeweg 26

6534 AJ Nijmegen