Appelcafé

Betrouwbaar, vlot en fijn contact

Antwoord MKB-Afval.nl

Bedankt voor je mooie review! Daar zijn we blij mee. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval

De Orkaan

Beschrijf hier uw ervaring
Alles volgens belofte en afspraak.

Antwoord MKB-Afval.nl

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team MKB-afval

Aura River Lounge

Zeer goed tot dusver

Uitstekende service

Antwoord MKB-Afval.nl

Bedankt voor je review! Uitstekende service, daar gaan we voor! Met vriendelijke groet, Team MKB-afval

JBC Asten

Eerlijk bedrijf, overzichtelijke website en wat daar opstaat klopt. Wij zijn zeer tevreden

Prima, tot nu toe alleen maar positief

Antwoord MKB-Afval.nl

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent en bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team MKB-afval

Euregio Vastgoed bv

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Ik ben niet 100% tevreden

Beschrijf hier uw ervaring
Mijn container staat op een oprit ongeveer 15 meter van de weg, ik heb geen idee wanneer uw medewerkers komen legen. Ik kan niet zo naar de hele dag de container aan de straat zetten ook omdat er een auto geparkeerd staat . Uw medewerkers klagen dat de container niet aan de straat staat en zetten hem ook niet terug .. Verder zou ik de container willen ruilen voor 1 maat kleiner ..

Antwoord MKB-Afval.nl

Bedankt voor je review. Begrijpelijk dat het niet altijd uitkomt om de container aan de straat te zetten. Toch is het belangrijk om dit wel te doen, vanaf 07:00 uur op de dag van lediging. Als klant ontvang je hiervoor een ledigingskalender. Omdat we werken met een grote planning kunnen de tijden per keer verschillen, maar de dag van lediging blijft altijd hetzelfde. Dit communiceren we ook bij de start van het abonnement. We nemen graag contact met je op om de container te ruilen voor een kleiner formaat. Voor dit soort verzoeken raden we aan om direct contact op te nemen met onze klantenservice, dan kunnen we sneller schakelen dan via een reviewplatform. Met vriendelijke groet, Team MKB-Afval

Jongh & van Osta

Ophalen papier en restafval

Beschrijf hier uw ervaring
Wij zijn hier heel tevreden over.

Schade- en onderzoeksbureau "Hoofddorp" B.V.

zeer vriendelijk en coulant

keurige app die telkens bijtijds waarschuwt, prima keuze

Rotthier Bouw & Elektra

Fantastisch

Houd aan afspraken. Geen gezeik. Ik vraag, jullie leveren. Top samenwerking

Lovly hair

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Onbetrouwbaar, en kan er niet op aan!

Beschrijf hier uw ervaring
Van de 3 mnd zijn er 3 legingen niet na gekomen en de ophaaldag is tot mijn verbazing vandaag voor de 3de keer veranderd. Eerst vrijdag, toen donderdag en nu op maandag. Maar wel geld vangen echt belachelijk dit. Wenselijk om mijn contract te beëindigen aangezien jullie de gemaakte afspraken niet na komen!

Antwoord MKB-Afval.nl

Beste Nancy, Bedankt voor je review. Fijn dat we contact hebben gehad en een oplossing hebben gevonden. Mocht er toch iets zijn, dan horen we dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval

Cattery Typically us

Het bedrijf heeft een snelle en prettige service. Vriendelijk aan de telefoon en een duidelijke uitleg.

Beschrijf hier uw ervaring
Wij hebben een oprit van 35 meter en daar staat de container. We make ons zorgen of de vuilniswagen wel tot het einde zou rijden, want de container kan niet naar de voorkant omdat er kiezels liggen. Na een telefoontje met mkb afval werden we gerust gesteld, hadden op de ophaaldag contact met de chauffeur en alles was geregeld. Onze zorgen weg gehaald en sindsdien hebben we er geen omkijken meer naar.

Werner Huijsmans transport

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niet een hele fijne ervaring als je op wilt zeggen omdat je gestopt bent met je werkzaamheden nadat je 5 jaar klant bent. Het contract wordt elke keer automatisch met 24 maanden verlengd. Dit staat in de kleine lettertjes meneer en helaas kunnen wij niets voor u doen. Zo ben ik nooit met mijn trouwe klanten omgegaan. Dus wees gewaarschuwd!! Werner Huijsmans

Zoals hierboven beschreven

Antwoord MKB-Afval.nl

Beste Werner, Bedankt voor je bericht. We begrijpen dat dit vervelend is. We proberen altijd mee te denken, maar je contract is automatisch verlengd omdat er geen opzegging was voor de einddatum, zoals vermeld in de voorwaarden. Neem gerust contact met ons op als je hierover verder wilt praten. Met vriendelijke groet, Team MKB-Afval

Wijnvertellers

Tot dusverre matig

Beschrijf hier uw ervaring
3x lediging gehad, en 3x niet geledigd op de afgesproken dag. Telkens een andere reden, maar een erg slechte start van de samenwerking.

Antwoord MKB-Afval.nl

Beste Remco, Bedankt voor je feedback. We vinden het vervelend om te horen dat de ledigingen niet volgens afspraak zijn gegaan. We begrijpen dat je een betere start had verwacht en bieden hiervoor onze excuses aan. Helaas konden de afgelopen ledigingen door omstandigheden waar wij geen invloed op hebben niet doorgaan op de afgesproken dag. Dit komt doordat het om een landelijke glasroute gaat, waardoor de lediging uiteindelijk steeds een dag later is uitgevoerd. We gaan ervan uit dat de volgende lediging gewoon volgens plan verloopt. Mocht je willen, kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval

Autobedrijf Nolen

Duidelijke afspraken en goede service tegen redelijke prijzen.

Beschrijf hier uw ervaring
Houden zich keurig aan de afspraken!

A.Hendriks

Goed bedrijf

Doen wat ze beloven,daarvoor mijn dank

Antwoord MKB-Afval.nl

Beste A. Hendriks, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent en bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval

Van liere

Heel fijn en correct

Heel goed

MKB-Afval.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

MKB-Afval.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 9 juli 2014

MKB-Afval.nl

Wilt u met uw bedrijfsafval geld en gedoe besparen? Word dan klant van MKB-afval, want met MKB-afval heeft u geen omkijken meer naar uw bedrijfsafval. Bij ons kunt u als onderneming of organisatie rolcontainers huren voor uw bedrijfsafval. En dat tegen scherpe tarieven.

Diamantweg 18

1812 RC Alkmaar

Appelcafé

Betrouwbaar, vlot en fijn contact

De Orkaan

Beschrijf hier uw ervaring
Alles volgens belofte en afspraak.

Aura River Lounge

Ik ben niet 100% tevreden

Jongh & van Osta

Ophalen papier en restafval

Beschrijf hier uw ervaring
Wij zijn hier heel tevreden over.

Schade- en onderzoeksbureau "Hoofddorp" B.V.

zeer vriendelijk en coulant

keurige app die telkens bijtijds waarschuwt, prima keuze

Rotthier Bouw & Elektra

Fantastisch

Houd aan afspraken. Geen gezeik. Ik vraag, jullie leveren. Top samenwerking

Lovly hair

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Onbetrouwbaar, en kan er niet op aan!

Cattery Typically us

Werner Huijsmans transport

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zoals hierboven beschreven

Wijnvertellers

Tot dusverre matig

Autobedrijf Nolen

Duidelijke afspraken en goede service tegen redelijke prijzen.

Beschrijf hier uw ervaring
Houden zich keurig aan de afspraken!

A.Hendriks

Goed bedrijf