Appelcafé
- Beschrijf hier uw ervaring
- Betrouwbaar, vlot en fijn contact
Zeer goed tot dusver
Eerlijk bedrijf, overzichtelijke website en wat daar opstaat klopt. Wij zijn zeer tevreden
Ik ben niet 100% tevreden
Ophalen papier en restafval
zeer vriendelijk en coulant
Fantastisch
Onbetrouwbaar, en kan er niet op aan!
Het bedrijf heeft een snelle en prettige service. Vriendelijk aan de telefoon en een duidelijke uitleg.
Niet een hele fijne ervaring als je op wilt zeggen omdat je gestopt bent met je werkzaamheden nadat je 5 jaar klant bent. Het contract wordt elke keer automatisch met 24 maanden verlengd. Dit staat in de kleine lettertjes meneer en helaas kunnen wij niets voor u doen. Zo ben ik nooit met mijn trouwe klanten omgegaan. Dus wees gewaarschuwd!! Werner Huijsmans
Tot dusverre matig
Duidelijke afspraken en goede service tegen redelijke prijzen.
Goed bedrijf
Heel fijn en correct
MKB-Afval.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MKB-Afval.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed tot dusver
Ik ben niet 100% tevreden
Ophalen papier en restafval
zeer vriendelijk en coulant
Fantastisch
Onbetrouwbaar, en kan er niet op aan!
Tot dusverre matig
Duidelijke afspraken en goede service tegen redelijke prijzen.
Goed bedrijf
Heel fijn en correct