Johan
alles goed geregeld
94% beveelt MKB Lease | Zakelijke lease aan!
94% beveelt MKB Lease | Zakelijke lease aan!
alles goed geregeld
De tank-/laadkaart is niet bekend bij fifty-five, waardoor ik thuis niet kan laden. Ook werkt de app van MTC niet, omdat ook zij de kaart niet herkennen. Wordt van kastje naar de muur gestuurd, niemand kan uitleggen waarom het niet werkt. Bij openbare palen kan ik overigens wel laden, in die zin doet de kaart het wel. Daarnaast kan de connectie tussen de auto en renault niet tot stand worden gebracht, waardoor de renault-app niet werkt.
goed
MKB aflevering was niet aan de orde, dit moest door het autobedrijf gedaan worden, daar ging het ook op mis zodat de aflevering niet op de afgesproken datum plaats vond. Wij hebben duidelijk een afleveradres afgesproken en datum, de verkoper gaf aan dat dat niet besproken was na het verstrijken van de afleverdatum. Dit hadden wij wel degelijk afgesproken. Na nog een telefoontje na de afgesproken datum kregen wij te horen dat dit verkeert begrepen was :( terwijl er duidelijk afgesproken was dat de levering op onze locatie zou zijn.
Super fijn en duidelijke uitleg gehad
Afspraken werden nagekomen
Prima verlopen , alleen was er geen Laadpas . Die kwam een paar dagen later binnen
Voor de aflevering was weinig support nodig, ik heb de auto zelf opgehaald bij de Tesla. Wel hebben wij samen goed contact gehouden over de nieuwe levering/datum die bij Tesla zeker in het begin variabel is en de oude auto inlever planning die er mooi op moest aansluiten en dat is goed gelukt.
lease en overname auto
De aflevering van de lease-auto was erg prettig. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en de communicatie was heel vriendelijk. Super goede service en het bloemetje erbij was plus!
zeer fijn, altijd snel geholpen en komen met goede oplossingen
Duidelijk informatiestroom/voorziening. Auto netjes afgeleverd en instructies gegeven.
Jeroen is een zeer betrokken en betrouwbare Account Manager. Hij heeft de juiste kennis en een goed oplossend vermogen
Goed / direct en informerend en nuttig
Aardige man. Rob denkt met de klant mee, heeft altijd goede tips en help ons waar hij kan.
MKB Lease | Zakelijke lease verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MKB Lease | Zakelijke lease heeft de volgende resultaten bereikt:
MKB Lease | Zakelijke lease