8.1 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox94% beveelt MKB Lease | Zakelijke lease aan!

Ronald

Goede en snelle service en goede communicatie

Keurig afgeleverd alleen niet op de afgesproken tijd.

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Dank voor je review en je feedback! Excuus dat het tijdstip net even afwijkend was. Hopelijk heeft het niet al teveel ongemak veroorzaakt. We wensen je veel rijplezier met je nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Team MKB Lease

Liana

Prima. Volgens afspraak afgeleverd. Ook de vervangende auto in eerste instantie

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Dank voor de beoordeling Liana!

SterSterSterSterLege ster

Prima; enige is dat bij het inleveren van de auto geen check is gedaan op locatie dealer waar nieuwe auto opgehaald moest worden. Ook geen communciatie over ontvangen.

Duidelijke informatie en afspraken nagekomen

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Top, veel dank voor je beoordeling. We wensen je veel plezierige kilometers toe met je nieuwe auto. Groet, Team MKB Lease

Danny

Zeer prettig en fijn gesprek.

Dank voor het delen! :-)

M. de Vries

Aflevering van de auto was in Wassenaar en was tot in de puntjes geregeld.

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Een aflevering hoort ook altijd een feestje te zijn! :-) Nog mooier dat je dit ook echt zo ervaren hebt ;-) Veel rijplezier met je nieuwe auto, op naar veel veilige ritten! Groet, Team MKB Lease

Koen van Hees

keurig op de hoogte gehouden van de aflever datum en netjes op tijd afgeleverd op de dag zelf.

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Beste Koen, Dank voor de geweldige toelichting en je prachtige score. Geniet van je nieuwe leaseauto! Groet, Team MKB Lease

Mirjam

SterSterSterSterLege ster

Ik heb hem overgenomen van de vorige eigenaar, dus hij is door hem bij mij afgeleverd. Maar de overzetting is zeer snel en prettig geregeld door Simon Ubels.

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Hallo Mirjam, Dank voor je complimenten voor het regelen van de overzetting van het leasecontract. Ik heb het ook gedeeld met collega Simon, ook namens hem hartelijk dank :-) Veel rijplezier met je auto! Groet, Team Lease'm

Prettig, vriendelijk, betrokken en professioneel

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Deze 5 woorden maken ons extra blij :-) Veel dank!

Geantwoord op

Helder en duidelijke uitleg!

Bedankt voor de review!

Roel Theunissen

Snel, professioneel, duidelijke afspraken. Alleen jammer dat er bij het overnemen van het bestelformulier, een kleine fout is gemaakt bij de kleur (keurige excuses en mooie compensatie voor ontvangen ... top!).

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Dank voor je beoordeling en voor de feedback! Dat van de kleur is wel een slordigheidje inderdaad, dat is niet zoals het hoort. Maar gelukkig is daar een goede oplossing voor gekomen, zodat je nu alsnog zorgeloos en naar tevredenheid kunt rijden! Groet, Team MKB Lease

Michel van Kuringe

SterSterSterSterLege ster

Prima, goed gesprek. Ik heb de juiste informatie gekregen. Hij was goed voorbereid.

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Fijn dat je ervaring positief is. Hartelijk dank voor het delen!

SterSterSterSterLege ster

Fijn gesprek met meedenkende accountmanager.

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Dank voor het delen van je ervaring!

Michiel

Snelle reacties. Niet moeilijk. En alles ok.

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Dank voor je beoordeling!

Geantwoord op

MKB Lease | Zakelijke lease verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

MKB Lease | Zakelijke lease heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 15 december 2016

MKB Lease | Zakelijke lease

Jouw vertrouwde route naar mobiliteit: wat beweegt jou? Sinds 1988 volgen wij met trots onze eigen route. Goed bereikbaar en persoonlijk. Van A tot Z. Met mobiliteit waarmee wij zakelijk rijdend Nederland daadwerkelijk verder helpen. Met een realistische maar positieve blik op de toekomst. We zijn de stabiele factor in de snel veranderende mobiliteitsbehoeften. Wij verplaatsen ons in onze klant. Wat hen beweegt, wat jou beweegt. Zo doen we dat: ✅ Jij staat op één. ✅ Altijd bereikbaar, direct écht geholpen ✅ Wij staan naast jou als ondernemer ✅ Meebewegen met ontwikkelingen Meer weten? Bezoek onze website! 👇

Amsterdamseweg 151

3812 RR Amersfoort

Ronald

Goede en snelle service en goede communicatie

Keurig afgeleverd alleen niet op de afgesproken tijd.

Liana

Prima. Volgens afspraak afgeleverd. Ook de vervangende auto in eerste instantie

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Dank voor de beoordeling Liana!

Duidelijke informatie en afspraken nagekomen

Danny

Zeer prettig en fijn gesprek.

Dank voor het delen! :-)

M. de Vries

Aflevering van de auto was in Wassenaar en was tot in de puntjes geregeld.

Koen van Hees

Mirjam

Prettig, vriendelijk, betrokken en professioneel

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Deze 5 woorden maken ons extra blij :-) Veel dank!

Geantwoord op

Helder en duidelijke uitleg!

Bedankt voor de review!

Roel Theunissen

Michel van Kuringe

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Fijn dat je ervaring positief is. Hartelijk dank voor het delen!

SterSterSterSterLege ster

Fijn gesprek met meedenkende accountmanager.

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Dank voor het delen van je ervaring!

Michiel

Snelle reacties. Niet moeilijk. En alles ok.

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Dank voor je beoordeling!

MKB Lease | Zakelijke lease heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10