8.1 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox94% beveelt MKB Lease | Zakelijke lease aan!

Winand Dekker

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de vorderingen omtrent het bestellen van de auto en de definitieve afleverdatum

Bas Kop

Netjes verlopen en goed geholpen met de vragen

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Dank je wel Bas, voor deze prachtige beoordeling! Zo horen we het heel graag :-) Veel plezier met je kersverse mobiliteit! Groet, Team MKB Lease

SterSterSterLege sterLege ster

aflevering: ophalen heb ik zelf gedaan. Audi heeft dit netjes geregeld. Wat slecht was, het ophalen van de 'oude' auto. In januari alles geregeld. herhaaldelijk bevestiging gevraagd dat dit goed ging maar alleen mondeling gekregen. Contactpersoon gaf aan dat het geregeld was. Uiteindelijk van 9.00uur tot 13.30 gewacht en toen bleek door gebrekkige communicatie dat er geen schadeinspecteur zou komen die dag.

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Bedankt voor de feedback rondom de eindinspectie en het ophalen van je oude auto. Naar aanleiding hiervan hebben we inmiddels contact met je gehad om het te bespreken. Voor nu kunnen we hetgeen is gebeurd niet meer veranderen. Maar ook via deze weg excuses voor het ongemak. Uiteraard nemen we dit mee ter verbetering van onze service. Dank voor het delen daarom ook! Veel rijplezier gewenst met je nieuwe auto! Groet, Team MKB Lease

SterSterSterSterLege ster

Prima geregeld moest echter wel zelf een aantal vragen stellen en niet alles was juist gebeurd.

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Dank voor je feedback! Vervelend dat niet alles juist is gebeurd, excuses! Is alles inmiddels wel naar tevredenheid beantwoord? Laat het gerust weten als dat niet zo is, laat het dan weten via hallo@mkblease.nl of 033-4224888. Of je kunt de vaste account manager rechtstreeks benaderen. Groet, Team MKB Lease

Fleetmanager de Gilde Groep BV

Correct en netjes. Goed voorbereid

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Bedankt voor je beoordeling! :-)

Marielle

Henriette is een heel prettig persoon om mee samen te werken! Ik vind het jaarlijkse bijpraten en het bespreken van ontwikkelingen informatief en echt van toegevoegde waarde. Daarnaast is zij heel toegankelijk en helpt 24/7 waar nodig; ook onlangs bij een lastige situatie met een gestrande collega. We kunnen op haar rekenen en dat is erg fijn!

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Hallo Marielle, Wat een mooie en oprechte reactie van jou, prachtige woorden aan het adres van onze collega Henriette :-) Ik ga je mooie review met haar delen ook. Veel dank voor je bijdrage en op naar nog vele jaren prettige samenwerking! Groet, Jorrit namens team MKB Lease

Gertjan de Gelder

SterSterSterSterLege ster

Vanaf moment van aanvragen tot aflevering goed advies en keurig volgens afspraak gekeverd.

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Dank je wel voor de mooie feedback! Leuk dat je ervaring positief is rondom de levering van de leaseauto. Veel veilige kilometers gewenst! Groet, Team MKB Lease

Goede uitleg en tips.

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Dank je wel voor de review! :-)

Geantwoord op

Erg fijn, open gesprek gevoerd. Veel kennis aanwezig en het was een oprecht gezellig gesprek. Nadruk lag niet op verkopen, maar op de interesse en kijken wat men eventueel kan betekenen.

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Dank voor de positieve feedback op het gesprek dat je hebt gehad met onze account manager. Groet, Team MKB Lease

Marien

Goed, alleen heb ik meer contact gehad met autobedrijf Wensveen. Werd eerlijk gezegd beter op de hoogte gehouden door het autobedrijf. Aankomende tijden zal het contact meer worden met MKB-lease dan met Ford

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Beste Marien, Hartelijk dank voor de review. We wensen je veel rijplezier met je nieuwe leaseauto! Groet, Team MKB Lease

Schildersbedrijf Harry Mattijssen BV

Prettig gesprek, inhoudelijk goed op de hoogte.

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Zo horen we dat heel graag :-) Bedankt voor je reactie en dank ook voor jullie vertrouwen in MKB Lease!

correct en duidelijk

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Dank voor deze mooie woorden!

prima.

Bedankt voor je review!

Helemaal prima

Bedankt :-)

SterSterSterSterLege ster

Er is geen sprake van een nieuwe levering, maar voortzetting van het contract bij de nieuwe werkgever.

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Dank voor je beoordeling!

Geantwoord op

MKB Lease | Zakelijke lease verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

MKB Lease | Zakelijke lease heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 15 december 2016

MKB Lease | Zakelijke lease

Jouw vertrouwde route naar mobiliteit: wat beweegt jou? Sinds 1988 volgen wij met trots onze eigen route. Goed bereikbaar en persoonlijk. Van A tot Z. Met mobiliteit waarmee wij zakelijk rijdend Nederland daadwerkelijk verder helpen. Met een realistische maar positieve blik op de toekomst. We zijn de stabiele factor in de snel veranderende mobiliteitsbehoeften. Wij verplaatsen ons in onze klant. Wat hen beweegt, wat jou beweegt. Zo doen we dat: ✅ Jij staat op één. ✅ Altijd bereikbaar, direct écht geholpen ✅ Wij staan naast jou als ondernemer ✅ Meebewegen met ontwikkelingen Meer weten? Bezoek onze website! 👇

Amsterdamseweg 151

SterSterSterLege sterLege ster

Fleetmanager de Gilde Groep BV

Correct en netjes. Goed voorbereid

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Bedankt voor je beoordeling! :-)

Marielle

Gertjan de Gelder

Goede uitleg en tips.

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Dank je wel voor de review! :-)

Marien

Schildersbedrijf Harry Mattijssen BV

Prettig gesprek, inhoudelijk goed op de hoogte.

correct en duidelijk

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Dank voor deze mooie woorden!

prima.

Bedankt voor je review!

Helemaal prima

Bedankt :-)

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Dank voor je beoordeling!

MKB Lease | Zakelijke lease heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10