8.1 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox94% beveelt MKB Lease | Zakelijke lease aan!

De levering van mijn Kia Niro is heel netjes en professioneel verlopen. De auto werd schoon en verzorgd afgeleverd, wat ik erg waardeer. De overdracht vond iets eerder plaats dan gepland, maar dat is flexibel goed opgelost. Ook de communicatie vooraf over de leveringsdatum en alle afspraken was duidelijk en prettig. Daardoor verliep het hele proces soepel en probleemloos. Ik ben tevreden over de service van MKB Autoleasemaatschappij.

K. Brouwer

SterSterSterHalve sterLege ster

De aflevering liep soepel, de installatie van de laadpaal is heel slecht. De laadpaal is na een 2e afspraak geïnstalleerd alleen werkt nu ruim een week later nog steeds niet. De oprit is als een puinbaan achter gelaten, de laadpaal zou met kabel geleverd worden maar is niet geleverd. Verder staat er zonder melding al meer dan een week een graafmachine op de oprit. Inmiddels gemaild en 3 keer telefonisch contact gehad maar EV Company handelt tot op heden niet.

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Hartelijk dank voor je waardevolle feedback! Dit kan uiteraard niet de bedoeling zijn en is ontzettend vervelend. We zijn direct in actie gekomen om tot een oplossing te komen. Hierover heb je ook uitvoerig contact gehad met je vaste account manager van MKB Lease. De afspraak om zaken te herstellen staat gepland en we vertrouwen erop dat het daarna naar tevredenheid is afgehandeld. Mocht dat niet zo zijn, neem dan gerust weer contact op. Jouw feedback nemen we zeker ook mee naar EV company ter verbetering. Vanuit ons, excuses voor het ontstane ongemak. Groet, team MKB Lease

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Aflevering was slecht. Ben zelf naar Emmeloord gemoeten om de auto te resetten zodat de camera’s het deden. Gemeld, geklaagd. Alleen een excuses gehoord. Verder niks. Ik ben andere afleveringen gewend. En vind dat een compensatie op zijn plaats was. Kostte me een halve dag en een volle tank

SterSterSterSterLege ster

Zeer klantvriendelijk en had veel kennis van zaken en dacht goed mee.

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Dat horen we heel graag, bedankt voor het delen van je ervaring! Tot ziens! Groet, Team MKB Lease

SterSterSterSterLege ster

Heel fijn gesprek om even bij te praten over het wagenpark.

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Top! Hartelijk dank voor je review.

Daan Tijhof Montage

Vriendelijk, behulpzaam en duidelijk. Erg prettig dat je weet met wie je contact moet hebben en er ook een gezicht bij hebt.

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Dank dat je onze persoonlijke aanpak zo waardeert! Super om te lezen. Groet, Team MKB Lease

Harry Schoondermark

Snel, aardig en daadkrachtig

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Wat een fantastische score, dank je wel Harry!

Altijd fijn contact, meedenkend en snel antwoord

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Veel dank voor je beoordeling!

Geantwoord op

Informatief, gesprek, fijne gesprekspartner.

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Bedankt voor je positieve reactie :-)

Geantwoord op

De auto is netjes afgeleverd op kantoor.

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Fijn dat de levering op kantoor zo gewaardeerd wordt! Veel rijplezier gewenst met je nieuwe auto. Groet, Team MKB Lease

Edwin van den Boom

Prettig en inhoudelijk gesprek

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Dank, fijn dat je het zo waardeert!

SterSterSterSterLege ster

Over het algemeen is onze afspraak heel positief en meedenkend.

Bedankt voor je review!

Dayan Bekkers

Jeroen gaf, zoals eigenlijk altijd, duidelijke informatie over de toekomstige ontwikkelingen voor bedrijfsauto's. Daarnaast gaf hij ook goed advies voor het vervangen of verlengen van contracten van onze huidige bedrijfsauto's. Het is heel prettig communiceren, en Jeroen en zijn team zijn altijd goed bereikbaar bij vragen.

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Hallo Dayan, Dank voor de feedback over ons team, dat maakt ons extra blij op deze koude dinsdag :-) Groet, Team MKB Lease

Prettig en fijn contact

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Veel dank voor deze mooie beoordeling!

Prima.

Bedankt!

Geantwoord op

MKB Lease | Zakelijke lease verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

MKB Lease | Zakelijke lease heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 15 december 2016

MKB Lease | Zakelijke lease

Jouw vertrouwde route naar mobiliteit: wat beweegt jou? Sinds 1988 volgen wij met trots onze eigen route. Goed bereikbaar en persoonlijk. Van A tot Z. Met mobiliteit waarmee wij zakelijk rijdend Nederland daadwerkelijk verder helpen. Met een realistische maar positieve blik op de toekomst. We zijn de stabiele factor in de snel veranderende mobiliteitsbehoeften. Wij verplaatsen ons in onze klant. Wat hen beweegt, wat jou beweegt. Zo doen we dat: ✅ Jij staat op één. ✅ Altijd bereikbaar, direct écht geholpen ✅ Wij staan naast jou als ondernemer ✅ Meebewegen met ontwikkelingen Meer weten? Bezoek onze website! 👇

Amsterdamseweg 151

3812 RR Amersfoort

K. Brouwer

SterSterSterHalve sterLege ster

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

SterSterSterSterLege ster

Zeer klantvriendelijk en had veel kennis van zaken en dacht goed mee.

SterSterSterSterLege ster

Heel fijn gesprek om even bij te praten over het wagenpark.

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Top! Hartelijk dank voor je review.

Daan Tijhof Montage

Harry Schoondermark

Snel, aardig en daadkrachtig

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Wat een fantastische score, dank je wel Harry!

Altijd fijn contact, meedenkend en snel antwoord

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Veel dank voor je beoordeling!

Geantwoord op

Informatief, gesprek, fijne gesprekspartner.

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Bedankt voor je positieve reactie :-)

Geantwoord op

De auto is netjes afgeleverd op kantoor.

Edwin van den Boom

Prettig en inhoudelijk gesprek

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Dank, fijn dat je het zo waardeert!

SterSterSterSterLege ster

Over het algemeen is onze afspraak heel positief en meedenkend.

Bedankt voor je review!

Dayan Bekkers

Prettig en fijn contact

Antwoord MKB Lease | Zakelijke lease

Veel dank voor deze mooie beoordeling!

Prima.

Bedankt!