jan willem
er wordt niet geluisterd en uitgevoerd wat de klant graag zou willen
94% beveelt MKB Lease | Zakelijke lease aan!
94% beveelt MKB Lease | Zakelijke lease aan!
ik heb het gevoel dat je met problemen niet hoeft aan te komen bij MKB
Het is prettig schakelen. Altijd bereikbaar en meedenkend en er wordt snel actie ondernomen en duidelijk gecommuniceerd met en richting medewerkers.
Antwoorden snel op vragen en zijn goed bereikbaar
Korte lijnen en op tijd schakelen en reageren.
Prima ervaring, betrokken partij met goede kennis van zaken
altijd een snelle en vriendelijke reactie bij een hulpvraag
Het contact met de account manager gaat erg plezierig. Afspraken worden nagekomen er wordt meegedacht en bereikbaarheid en reactiesnelheid zijn heel goed.
prima, geen op en/of aanmerkingen
De samenwerking met MKB Lease ervaren wij als professioneel maar toch persoonlijk. Snelle en vlotte reactie. Scherpe tarieven en slimme oplossingen.
Goede service en bereikbaarheid
Goede Backoffice, klantgericht, erg goed bereikbaar, persoonlijk
Bereikbaarheid is goed, Service is goed, maar ik kan het nog niet volledig beoordelen omdat er momenteel nog een partij tussen zit. Maar ik ben tevreden!
Goede bereikbaarheid en afhandeling van vragen
het persoonlijke contact en snele afhandeling is voor ons een groot pluspunt bij MKB lease. daar waar wij bezig willen zijn met ondernemen en niet teveel geregel met lease auto's vult MKB ditgoed voor ons in.
MKB Lease | Zakelijke lease verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MKB Lease | Zakelijke lease heeft de volgende resultaten bereikt:
MKB Lease | Zakelijke lease
Amsterdamseweg 151
3812 RR Amersfoort
ik heb het gevoel dat je met problemen niet hoeft aan te komen bij MKB
Antwoorden snel op vragen en zijn goed bereikbaar
Korte lijnen en op tijd schakelen en reageren.
Prima ervaring, betrokken partij met goede kennis van zaken
altijd een snelle en vriendelijke reactie bij een hulpvraag