Klijn
met de aflevering zelf bij de dealer is niks mis, het proces er voor en tijdens het rijden is teleurstellend
94% beveelt MKB Lease | Zakelijke lease aan!
94% beveelt MKB Lease | Zakelijke lease aan!
De levering van mijn Kia Niro is heel netjes en professioneel verlopen. De auto werd schoon en verzorgd afgeleverd, wat ik erg waardeer. De overdracht vond iets eerder plaats dan gepland, maar dat is flexibel goed opgelost. Ook de communicatie vooraf over de leveringsdatum en alle afspraken was duidelijk en prettig. Daardoor verliep het hele proces soepel en probleemloos. Ik ben tevreden over de service van MKB Autoleasemaatschappij.
De aflevering liep soepel, de installatie van de laadpaal is heel slecht. De laadpaal is na een 2e afspraak geïnstalleerd alleen werkt nu ruim een week later nog steeds niet. De oprit is als een puinbaan achter gelaten, de laadpaal zou met kabel geleverd worden maar is niet geleverd. Verder staat er zonder melding al meer dan een week een graafmachine op de oprit. Inmiddels gemaild en 3 keer telefonisch contact gehad maar EV Company handelt tot op heden niet.
Aflevering was slecht. Ben zelf naar Emmeloord gemoeten om de auto te resetten zodat de camera’s het deden. Gemeld, geklaagd. Alleen een excuses gehoord. Verder niks. Ik ben andere afleveringen gewend. En vind dat een compensatie op zijn plaats was. Kostte me een halve dag en een volle tank
Zeer klantvriendelijk en had veel kennis van zaken en dacht goed mee.
Heel fijn gesprek om even bij te praten over het wagenpark.
Vriendelijk, behulpzaam en duidelijk. Erg prettig dat je weet met wie je contact moet hebben en er ook een gezicht bij hebt.
Snel, aardig en daadkrachtig
Altijd fijn contact, meedenkend en snel antwoord
Informatief, gesprek, fijne gesprekspartner.
De auto is netjes afgeleverd op kantoor.
Prettig en inhoudelijk gesprek
Over het algemeen is onze afspraak heel positief en meedenkend.
Jeroen gaf, zoals eigenlijk altijd, duidelijke informatie over de toekomstige ontwikkelingen voor bedrijfsauto's. Daarnaast gaf hij ook goed advies voor het vervangen of verlengen van contracten van onze huidige bedrijfsauto's. Het is heel prettig communiceren, en Jeroen en zijn team zijn altijd goed bereikbaar bij vragen.
Prettig en fijn contact
MKB Lease | Zakelijke lease verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MKB Lease | Zakelijke lease heeft de volgende resultaten bereikt:
MKB Lease | Zakelijke lease
Amsterdamseweg 151
3812 RR Amersfoort
Zeer klantvriendelijk en had veel kennis van zaken en dacht goed mee.
Heel fijn gesprek om even bij te praten over het wagenpark.
Snel, aardig en daadkrachtig
Altijd fijn contact, meedenkend en snel antwoord
Informatief, gesprek, fijne gesprekspartner.
De auto is netjes afgeleverd op kantoor.
Prettig en inhoudelijk gesprek
Over het algemeen is onze afspraak heel positief en meedenkend.
Prettig en fijn contact
MKB Lease | Zakelijke lease heeft de volgende resultaten bereikt: