Dirk Veenstra
Good
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Vind het vervelend dat de bezorging niet correct plaatsvindt.
Slechte ervaring, klantenservice laat te wensen over en houdt zich afzijdig van enige service.
Zeer goed
Snelle levering en discrete verpakking met opsturen
Ruim assortiment en prettig bestellen.
Goede afhandeling
Super!
Altijd goe uit leg maar als rush sprai echt eerkt niet bij mij
Zeer snelle levering
ik heb al vaker bij jullie besteld was altijd zeer te tevreden over de service en was altijd netjes op tijd geleverd.
MisterMitch verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MisterMitch heeft de volgende resultaten bereikt:
Good
Zeer goed
Snelle levering en discrete verpakking met opsturen
Ruim assortiment en prettig bestellen.
Goede afhandeling
Super!