Ben
Goed, snel en discreet
Helaas waar de dildo te groot voor mij dit heb ik niet bedacht en het spijt mij jullie in de gelegen te stellen dit artikel terug te neemen. Het artikel hat ik niet in gebreug genomen, dus nieuwwardig.
Geweldige poppers en Jock gekocht. Snel geleverd en erg tevreden!
Goede site en snelle reacties en verzending
Top
Goed en betrouwbaar. Snel geleverd.
Enorm assortiment, snelle service!
Bestelling niet compleet. Eindeloos gezeur van MisterMitch. Na 1 week nog steeds geen duidelijk antwoord. Nooit meer kopen bij deze club.
Gewoon goed
Altijd prima, geen klachten.
13 juli iets besteld wat 14 juli geleverd zou moeten worden. Vandaag, 30 juli, bestelling eindelijk in huis, en nu blijkt de bestelling incompleet te zijn, er missen dingen die ik besteld had.
Voor goedkoop twee leuke speeltjes gekocht en ik ben er heel tevreden over!
Zeer goed materiaal snel geleverd
Super Snel
MisterMitch verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MisterMitch heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed, snel en discreet
Geweldige poppers en Jock gekocht. Snel geleverd en erg tevreden!
Goede site en snelle reacties en verzending
Top
Goed en betrouwbaar. Snel geleverd.
Enorm assortiment, snelle service!
Gewoon goed
Altijd prima, geen klachten.
Voor goedkoop twee leuke speeltjes gekocht en ik ben er heel tevreden over!
Zeer goed materiaal snel geleverd
Super Snel