Julien Van Caelenberghe
Correct. Voldoet aan de verwachtingen.
Ziet er goed uit ,de producten enz en de levering is komende week dus ik kan nog niks zeggen over de producten die ik gekocht heb .maar komt vast goed ga ik van uit .
goed en zeer snelle levering
Fijne en prettige webwinkel. Met vragen wordt je online snel en goed geholpen. Jullie hebben een vaste klant erbij... 1 tip oets meer kleding o.a. schoenen en pruiken voor crossdresser of travestie....
Fijn contact. Levering is snel en goed verpakt.
top
Snelle, discrete service
discreet, en snel leveringen
steeds correcte afhandeling van mijn bestellingen
Komt altijd netjes de bestelling na, met vlugge leveringen.
Fijne snelle en correcte levering, mijn ervaring een betrouwbaar bedrijf met de juiste mentaliteit.
Ze zijn snel en correct, alles goed en netjes verpakt
Snelle levering en discreet verpakt
MisterMitch verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MisterMitch heeft de volgende resultaten bereikt:
goed en zeer snelle levering
Fijn contact. Levering is snel en goed verpakt.
top
Snelle, discrete service
discreet, en snel leveringen
steeds correcte afhandeling van mijn bestellingen
Komt altijd netjes de bestelling na, met vlugge leveringen.
Ze zijn snel en correct, alles goed en netjes verpakt
Snelle levering en discreet verpakt