jan Huberts
Goede service
snel en correcte levering
Snelle levering, altijd goed verzorg verstuurd,
good service and prompt customer communication
Levertijd goed. Tepelzuiger: 1 x draaien..stuk, prullenbak. Eikel pomp. Pompballetje zo hard als pvc. Onbruikbaar, prullenbak.
Goed en duidelijk
Snel en discreet
Snel en discreet in gepakt
zeer goed en snel
mooie website
MisterMitch verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MisterMitch heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede service