Guido Santos
- Sterke punten
- Grote keus en aardige man
Winkel leuk
Bestelling wordt snel geleverd. Echter retouren worden te traag verwerkt!
goede kwaliteit
Prima zaak
goede ervaring
Heel snel geleverd
Goede service
Correcte oplossingen bij vertraging of niet voorradig
Duurde wel lang de bestelling Werd geïnformeerd dat het 6 werk dagen Maar helaas was dat niet toen niet geïnformeerd zelf naar gevraagd
Snelle levering. Fijne sokken. Goed dat deze markt er is. Wel een beetje ingewikkeld met betalen via bankrekening.
Altijd goed en heel veel keus
Prima service
Snelle levering, goede service, aardige man, keurige winkel, lekker dichtbij, ook online goede ervaringen.
MisterBig.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MisterBig.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Winkel leuk
Bestelling wordt snel geleverd. Echter retouren worden te traag verwerkt!
goede kwaliteit
Prima zaak