Spons
- Nvt
- Product of service:
- Motor voor airco
Snelle levering en nalevering van ontbrekende bestelling. Dus tevreden. ☺️
Zeer goede informatie ontvangen van de medewerker. Het produkt werd de volgende dag al geleverd! Zeer tevreden.
Amazing Experience
Bedrijf isok maat gaatmet foute partner in zee voor verzending. Comis prive is een zwendelmaatschappij die nooit thuis leveren maar liever een hele lading droppen in een afhaalpunt waar je dan een werk later pas terecht kan. Comis prive is een gangstermaztschappij
Uitstekend! Heldere en eerlijke communicatie, goede betrouwbare afspraken, goede prijs. In één woord: voortreffelijk.
Prima service
Picobello
Positief
Perfect
Goed,
Snelle levering goed assortiment
Communicatie is goed. Maar Produkt bleek in tegenstelling tot website niet op voorraad. Dit werd wel gecommuniceerd maar zorgde voor de nodige vertraging bij installatie.
Stoffilters voor Mitsubishi SRK 35
Mijnklimaatshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mijnklimaatshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle levering en nalevering van ontbrekende bestelling. Dus tevreden. ☺️