Duijsens
Gewoon goed
De hedera arriveerde een dag te laat, helemaal uitgedroogd. We gaan ons best doen om de hedera aan de praat te krijgen
goed
Snelle levering. Prima product.
prachtig en stevig, maar wel duur
Oké. Alleen de juiste adres doorgegeven en staat ook op de orderbevestiging. Maar de bezorging kreeg verkeerde nummer door. Gelukkig zag ik hem aankomen rijden en aan de hand van wat de bestelling moest zijn en achternaam is het toch nog goed gekomen
Gewoon tevreden!
Uitstekend
Makkelijk en snel besteld en keurig geleverd. Mooie goedgewortelde planten. Duidelijke comunicatir met de chaufeur. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
Zeer eenvoudig te bestellen, snelle levering, en heel eenvoudig zelf te plaatsen. Ziet er super uit!
MijnHedera verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MijnHedera heeft de volgende resultaten bereikt:
Gewoon goed
goed
Snelle levering. Prima product.
prachtig en stevig, maar wel duur
Gewoon tevreden!