2042 reviews

Ton

Passen netjes, goede kwaliteit.

Marcel

Top kwaliteir

Annette

De matten zijn helemaal top en passen perfect! Helemaal passend voor ons type auto.

Alle

SterSterSterHalve sterLege ster

Is van goede kwaliteit en zijn mooie matten

Maurice

SterSterLege sterLege sterLege ster

Duurde toch iets langer dan verwacht maar ze waren ook vergeten bevestiging te maken voor de mat. Helaas geen antwoord nadat ik deze klacht heb gemeld.

Manuka-huidverzorging

De automatten zijn snel en goed verpakt geleverd. De randen zijn netjes afgewerkt en de kleur komt overeen met de afbeelding op de website. Kortom, ik ben blij met mijn automatten.

Martin

SterSterSterSterLege ster

passen prima in mijn suto

Richard

Mooi afgewerkt en op tijd bezorgd

Rene

Mooie set past perfect

Hans

Past perfect, geleverd zoals besteld. Geheel volgens verwachting en naar tevredenheid.

Wout

Gekregen wat ik wilde hebben en op tijd zoals op de website aangegeven. Ziet er goed uit, top!

Tom

dat dit een correct bedrijf is

Mijnautomatten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Mijnautomatten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • check2042 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 21 augustus 2019

Mijnautomatten.nl

Nederlandse topkwaliteit uit eigen fabriek. Mijnautomatten.nl heeft een eigen productielijn in Nederland, waar elke bestelling met de grootste zorg en vakmanschap wordt uitgevoerd. Levering binnen 3 werkdagen.

Katoenstraat 7-2

8281 JZ Genemuiden

2042 reviews

Ton

Passen netjes, goede kwaliteit.

Marcel

Top kwaliteir