Ria
Aan de bezorging kan beter
goede prijs/ kwaliteit en snelle levering!
Heel goede pasvorm, uitstekende kwaliteit
Deze automatten die op maat worden gemaakt zijn nog beter van kwaliteit dan de originele die ik heb vervangen. Ook de afwerking van deze matten zijn erg mooi en ze passen perfect. Ik raad dit product aan.
Het zijn super mooie matten.
Goed en betrouwbaar
Netjes en mooi afgewerkt. Raad t iedereen aan
Mooie matten met contrast bies
Verkeerde matten en slechte afhandeling
Pasvorm is goed en de kwaliteit ziet er goed uit, maar ik heb de matten ook pas 2 weken... Alleen communicatie is zwaar ondermaats! Het maken zou 5-8 dagen duren en dan uiterlijk 2 dagen levertijd...maar na 11 dagen nog geen bericht gehad van dpd voor verzenden of een bericht over eventuele vertraging! Maar pas nadat ik een mail stuurde met de vraag hoe het ervoor stond, stond dpd voor de deur met de matten... Goed dat ik thuis was, want heb nooit niks geen verzendgegevens ontvangen van dpd of mijnautomatten.nl
Goede klantenservice product is ook goed.
Toyota verso 2009 mattenset prima matten. Maar ze pasten niet precies en de 2 gaten zaten niet op de juiste plaats
Prima materiaal. Geen communicatie tussen bestelling en levering.
Matten Alfa Romeo Giulia nooit ontvangen, ik wacht al 2 maand. Betaald, geen communicatie. Scam.
De matten passen niet.
Mijnautomatten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mijnautomatten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Mijnautomatten.nl
Katoenstraat 7-2
8281 JZ Genemuiden
Aan de bezorging kan beter
goede prijs/ kwaliteit en snelle levering!
Heel goede pasvorm, uitstekende kwaliteit
Het zijn super mooie matten.
Goed en betrouwbaar
Netjes en mooi afgewerkt. Raad t iedereen aan
Mooie matten met contrast bies
Verkeerde matten en slechte afhandeling
Goede klantenservice product is ook goed.
Prima materiaal. Geen communicatie tussen bestelling en levering.
De matten passen niet.
Mijnautomatten.nl heeft de volgende resultaten bereikt: