Jan
Topmatten. Perfecte matten en originele pasvorm, kwaliteit ook super
Nee niks
Wordt niet geleverd
perfecte kwaliteit
Mooie dikke matten, een prima kwaliteit.
ik heb op jaartal en geloof ik op kenteken besteld VV-158-S Ford Transit Connect 2016 maar paste niet mooi, de matten die ik via automateriaalzaken bestelde paste altijd goed maar deze kwamen niet overeen. Ik heb nieuwe gaten gemaakt bij de bij rijders zit en en bij bestuurders kant in model geduwd en vast gelijmd bij vloerbevestiging want ze kwamen constant los. Mijn dochter heeft echter besteld voor een VW Polo 2024 en zitten perfect, weet niet wat er bij mij is gebeurd jammer.
Prima formaat 🙌 en juiste kleur
De levering duurde veel te lang
Precies goed en mooie stevige matten.
De mat is niet dezelfde als de oude , mercedes gls 350 d
Mooie uitstraling en goede afwerking
De levering duurt langer als ze aangeven,maar ze passen perfect.
Zijn prima, mooie matten
Mijnautomatten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mijnautomatten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Mijnautomatten.nl
Katoenstraat 7-2
8281 JZ Genemuiden
Topmatten. Perfecte matten en originele pasvorm, kwaliteit ook super
Nee niks
Wordt niet geleverd
perfecte kwaliteit
Mooie dikke matten, een prima kwaliteit.
Prima formaat 🙌 en juiste kleur
De levering duurde veel te lang
Precies goed en mooie stevige matten.
De mat is niet dezelfde als de oude , mercedes gls 350 d
Mooie uitstraling en goede afwerking
De levering duurt langer als ze aangeven,maar ze passen perfect.
Zijn prima, mooie matten
Mijnautomatten.nl heeft de volgende resultaten bereikt: