9.6 /10

checkbox98% beveelt Mijn Baby Buikje aan!

Michelle S

26 april in Maastricht geweest voor mijn babybuikje! Heel vriendelijk, alle geduld en laten je meekijken tot dat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat! Kan niet wachten tot ik mijn beeldje mag ontvangen ❤️

Nina van den Broek

De dame van Mijn Baby Buikje was ontzettend vriendelijk. Heel aardig en professioneel. Zou Mijn Baby Buikje zeker aanraden.

Loïs

Proces wordt voor de afspraak heel goed uitgelegd waardoor je ontspannen kan beginnen. We kregen onder het genot van een kopje koffie de tijd om alle verschillende materialen te bekijken. Toen hier eenmaal een keuze in was gemaakt, gingen we de pose voor de spiegel oefenen. Binnen 5 min was de scan gemaakt, geperfectioneerd op de computer en hebben we akkoord gegeven. En nu, met smart wachten op het eindresultaat. Van mijn creatie en die van jullie😉

Nienke Laan

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijk, warm, goed luisterend en adviserend. Voelde enorm fijn en veilig!

Maartje M

Super vriendelijke service en een persoonlijke aanpak. Ik ben erg goed geholpen en alles werd rustig uitgelegd. Ik voelde me erg op mijn gemak dus zou het ook zeker aanraden aan vriendinnen of familie oid. Erg benieuwd naar het eindresultaat!

Richard en Tamara

Goede ervaring gehad. We zijn vriendelijk en professioneel geholpen. Veel proefmodellen om goed te kunnen vergelijken. De scan ging snel en was in één keer goed. We kunnen niet wachten om het eindresultaat te zien!

Gerdina Stremler

Fijne ervaring. Ik voelde me op m’n gemak en ben super benieuwd naar m’n beeldje. Je kon op je gemakje een keuze maken tussen de verschillende materialen. Hier was alle tijd voor. Je zag erna ook gelijk hoe je scan eruit zag, heel leuk.

Natalia

We hadden onze afspraaktijd gewijzigd, maar gelukkig ging alles goed. Zeer mooie ervaring en een goede herinnering🙏🏼 Ze hebben veel verschillende materialen en kleuren waaruit je kunt kiezen.

Maaike Boonman-Kosters

Fijn geholpen door Nicky op de locatie in Breda. Ze liet me materialen vergelijken en samen hebben we alle mogelijkheden bekeken. Vervolgens de scan in alle rust gemaakt en ook prettig dat dit met ondergoed kan. Daarna gezien hoe het 3D beeldje gevormd werd. Ik ben tevreden over het resultaat tot nu toe!

Femke Baten

Ook voor mijn tweede zwangerschap wilde ik graag weer een beeldje laten maken door Mijn Baby Buikje. Opnieuw een fijne rustige ontvangst met een warme kop thee en even kletsen. Ik had mijn eerste beeldje meegenomen en samen hebben we de opties doorgenomen en kreeg ik goed advies wat er mooi bij combineerde als tweede beeldje. Heel veel zin om het straks te ontvangen en in huis neer te zetten!

Britt

Heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om een beeldje van mijn buik te laten maken. De afspraak verliep heel relaxt en ik voelde mij hier erg op mijn gemak. Er werd echt de tijd voor je genomen, alles werd rustig uitgelegd, er was tijd voor een gezellig praatje en toch was er binnen een korte tijd al een hele mooie 3D scan gemaakt! De tips voor een mooie pose vond ik ook echt super en ze dacht ook goed mee dat het beeld wel echt bij mij zou passen. Ik zou dit zeker aan anderen aanraden!

Stephanie

Fijne setting, je krijgt goede uitleg en alles gaat in overleg. Aanrader!

Rosanne in 't Veld

Op mijn gemak gesteld, het ging snel en dat was ook fijn, je hoefde niet lang te wachten. Ook leuk dat ik een filmpje mocht maken van de scan (hoe het beeldje eruit komt te zien).

Daphne

Super geholpen, tijd voor een babbel en ze laat je echt op je gemak voelen! Erg veel zin in het beeldje!!

Mijn Baby Buikje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Mijn Baby Buikje heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 27 februari 2023

Mijn Baby Buikje

Bij Mijn Baby Buikje maken we tastbare herinneringen die een leven lang meegaan. Elk beeldje wordt met liefde en oog voor detail gemaakt door ons team van vrouwen, speciaal voor (aanstaande) moeders en vaders in heel Nederland. We geloven in topkwaliteit, persoonlijke service en een ervaring die net zo bijzonder is als de zwangerschap zelf. Ben je benieuwd wat anderen over ons zeggen? Lees hieronder de ervaringen van onze klanten – of laat zelf een review achter. We waarderen je mening enorm en leren graag van jouw verhaal.

Amersfoort, Breda, Maastricht, Zaandam & Zwolle

Michelle S

Nina van den Broek

Loïs

Nienke Laan

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijk, warm, goed luisterend en adviserend. Voelde enorm fijn en veilig!

Maartje M

Richard en Tamara

Natalia

Maaike Boonman-Kosters

Femke Baten

Britt

Stephanie

Fijne setting, je krijgt goede uitleg en alles gaat in overleg. Aanrader!

Rosanne in 't Veld

Daphne