9.6 /10

checkbox98% beveelt Mijn Baby Buikje aan!

Joke

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Geen ervaring met Mijn Baby Buikje, want een afspraak in oktober moest wegens ziekte van een medewerker van studio Zwolle worden verzet. Geen probleem, nieuwe afspraak gemaakt voor 30 november. Tot onze grote verbazing, verbijstering en woede werd deze afspraak deze ochtend zonder overleg, kort voor vertrek, verplaatst naar een andere dag. Dit was voor ons onmogelijk Toen er na een aantal pogingen eindelijk telefonisch contact was werd er erg bot gerageerd. Heel erg jammer, we hadden ons er erg op verheugd. Een zeer slechte zaak om op deze manier met klanten om te gaan

A.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Helaas kan ik geen ervaring delen van de afspraak zelf omdat deze nooit heeft plaatsgevonden. Heel jammer want ik hem hier heel erg naar uitgekeken.. De afspraak voor het maken van het beeldje is tot 2x toe geannuleerd/verplaatst. De eerste keer (in oktober) in verband met ziekte, geen enkel probleem, dat kan voorkomen. Vandaag stond de nieuwe afspraak gepland. Kort voor de afspraak kreeg ik een bevestigingsmail van een nieuwe afspraak die niet door mij ingepland was.. heel apart. Gebeld naar het telefoonnummer wat bekend is en ik kreeg de telefoniste aan de lijn die gevestigd was in Zaandam. Ik had de afspraak staan in Zwolle. Gevraagd wat er aan de hand is en of ik vandaag nog wel verwacht word. De telefoniste zou contact opnemen met locatie Zwolle voor opheldering en ik zou teruggebeld worden. Na 45 minuten nog niet teruggebeld, dus zelf weer contact opgenomen. Het was ondertussen 9:50, ik had de afspraak om 11:00 uur en we moesten bijna 60 minuten rijden. Nogmaals de telefoniste uit Zaandam aan de telefoon en ze ging nogmaals met spoed vragen of Zwolle contact wilde opnemen. Aangegeven dat als ik om 10:00 nog niets gehoord had ik de afspraak zou annuleren omdat ik niet meer op tijd zou kunnen komen. Dit was akkoord met de telefoniste. Uiteindelijk werd er om 10:20 telefonisch contact met de opgenomen door locatie Zwolle. In verband met privé omstandigheden kon de afspraak vandaag niet doorgaan. Aangegeven dat ik het jammer vind dat ik hier niet eerder op de dag over gebeld ben of dat er geen mail is gestuurd en dat het nu al de tweede keer is. Hier werd vrij bot op gereageerd met: ‘Ja, dat is overmacht. Daar kunnen wij ook niks aan doen.’ Hier verder niet op in gegaan omdat ik zelf ondertussen ook erg gefrustreerd was gezien de situatie. Wel aangegeven dat ik geen nieuwe afspraak bij ze zal plannen. Al met al een hele vervelende ervaring..

Janneke

Zeer vriendelijk! Fijn geholpen, waarbij je volledig mee genomen wordt in de maak en ontwerp van je eigen beeldje! Bedankt!

Sarissa

Heel fijn contact. Alles wordt duidelijk doorgenomen en er wordt echt tijd genomen met je om alle wensen en mogelijkheden met je door te nemen.

Steffi de Bruin

Fijne omgeving en heerlijk op mijn gemak gesteld. Erg benieuwd naar het beeldje.

Pamela

Vorige week voor de 2e keer hier geweest. Er is zoveel keus en je word goed geholpen! Kan niet wachten om mijn 2e beeldje te mogen ontvangen

Danique

Alles word goed uitgelegd en je word fijn ontvangen! Gezellig praatjes zodat je op je gemak voelt! 😊

Lucy

Super fijn geholpen! Geen moment ongemakkelijk gevoeld en je wordt goed geholpen met alle materialen en poses. Ik zou mijn baby buikje zeker aanraden bij anderen 😊

Daphna

Een prachtig buikbeeldje laten maken in Amersfoort! De ruimte is gezellig aangekleed en je wordt warm onthaald waardoor je je snel op je gemakt voelt. Verder is er heel veel keuze in de soorten beeldjes en staan ze allemaal prachtig opgesteld waardoor je de beeldjes ook even goed kan zien en voelen. Fijne ervaring, ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!

Fleur

Ontzettend goede service !

Simone Roelofs

Wij hebben alles als zeer prettig ervaren, we voelde er ons welkom en uitleg van het personeel was fijn en duidelijk. Er hangt een ontspannen sfeer in de ruimte. Er wordt meegedacht met alles zoals welk product welk materiaal, hoe ga je poseren voor de scan daarbij ook tips. Maar het belangrijkste er wordt geluisterd naar wat wil jij! Wij komen zeker nog terug als de kleine is geboren.

Claudia

Prettig, duidelijk en snel

Natasja

Ontspannend, rustig en professioneel

Petra

De hele zwangerschap hoefde ik eigenlijk niks als aandenken van de zwangerschap. Mijn collega vertelde dat zij van haar 2 kids tijdens de zwangerschap een buikbeeldje had laten maken. Eerst dacht ik nog, nee joh hoeft toch niet. Op het laatste moment toch bedacht om een buikbeeldje te laten maken, vond het een mooi idee, niet te standaard. Uiteindelijk terecht gekomen bij ‘mijn baby buik’. Niet te ver weg en ze hadden snel plek. Erg fijn voor iemand die in eerste instantie niets wilde. Op de website staat heel veel uitgelegd. Tijdens de afspraak voelde ik mij heel erg om mijn gemak. Het ging heel gemoedelijk en ze hielp erg goed mee met wat ik moest doen. Ze kon me ook al op de computer laten zien wat het zou gaan worden. Erg fijn en prettige ervaring!

Robert

Fijne mevrouw die ons goed heeft geholpen

Mijn Baby Buikje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Mijn Baby Buikje heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 27 februari 2023

Mijn Baby Buikje

Bij Mijn Baby Buikje maken we tastbare herinneringen die een leven lang meegaan. Elk beeldje wordt met liefde en oog voor detail gemaakt door ons team van vrouwen, speciaal voor (aanstaande) moeders en vaders in heel Nederland. We geloven in topkwaliteit, persoonlijke service en een ervaring die net zo bijzonder is als de zwangerschap zelf. Ben je benieuwd wat anderen over ons zeggen? Lees hieronder de ervaringen van onze klanten – of laat zelf een review achter. We waarderen je mening enorm en leren graag van jouw verhaal.

Amersfoort, Breda, Maastricht, Zaandam & Zwolle

Danique

Lucy

Daphna

Fleur

Ontzettend goede service !

Simone Roelofs

Claudia