9.6 /10

checkbox98% beveelt Mijn Baby Buikje aan!

Jessie Kramer

Het was een super fijne ervaring waarbij ik me op mijn gemak voelde en we samen hebben gekeken naar hoe mijn lichaam het mooiste tot zijn recht zou komen.

Emma

SterSterSterSterLege ster

Kreeg rustig de tijd om te kijken wat voor soort beeldje en materiaal ik het beeldje wilde laten maken en gaf hier ook fijn advies in. Verder prima sfeer en vond het interessant om te zien hoe ze de scan in elkaar zette en ging bewerken. Ben erg benieuwd naar het eindresultaat!

Lieke Bruinekreeft Beckerman

SterSterSterSterLege ster

Fijn geholpen in keuze materiaal en houding, mooi om zo’n aandenken te hebben van deze bijzondere periode!

Melissa Mulder

Wij hebben op dinsdag 31 maart in Amersfoort onze afspraak gehad. Ik vond het heel spannend, maar direct bij aankomst werden we hartelijk ontvangen en was er een hele fijne sfeer. We zijn goed begeleid van begin tot eind. We kunnen niet wacht om ons beeldje te ontvangen! Bedankt voor de fijne ervaring.

A. Ruiter

Vandaag langs geweest bij mijn baby buikje in de vestiging in Zwolle. Dit is mijn tweede zwangerschap en wilde ook deze keer graag weer een zwangerschapsbeeldje laten maken, het liefste in de zelfde style als het vorige beeldje (deze ander bedrijf laten maken) dit is zeker gelukt bij mijn baby buikje. Er was een fijne sfeer, er werd goed mee gedacht kwa materialen, mogelijkheden en houdingen wat mooi uit zou komen. Ik zou het zeker aan anderen aanraden! Het is nog even wachten op het eind resultaat maar dat moet zeker goed komen!

Britt Bolk

Een warm welkom en een duidelijke en goede uitleg over alle mogelijkheden. Hier werd rustig de tijd voor genomen. Vervolgens samen gekeken welke pose het ging worden. Hier goede tips over gekregen en geoefend hoe te staan voor de scan. De scan zelf was zo gemaakt en vervolgens het eindresultaat op de laptop gezien. Een hele fijne en relaxte sfeer waarbij je echt op je gemak wordt gesteld. Een ervaring die ik elke zwangere vrouw gun en ik zeker zal aanraden!

Melanie

Bij Nikki geweest in Breda. Er werd ruim De tijd genomen om een beeldje uit te zoeken wat echt past bij mijn wensen. Nikki stelde mij op mijn gemak en er was een fijne sfeer. Erg benieuwd naar het eindresultaat

Krista Vermeulen

SterSterSterSterLege ster

Hele fijne ervaring gehad bij Nikki in Breda. Ze stelt je op je gemak en adviseert goed bij het maken van keuzes.

Marinella Casti

Hele prettige ervaring, ze nemen de tijd voor je en ik voelde me helemaal op mijn gemak. Je wensen worden besproken en nu wachten op mijn beeldje!

Manouk

Ik ben in Breda bij Nikki geweest. Super fijne sfeer en er was alle tijd om rustig te kijken naar alle materialen en houding. Leuk om alvast te kunnen zien hoe je beeldje eruit komt te zien! Ik kan niet wachten tot we hem thuis ontvangen!

Denise

Gisteren ben ik bij de locatie in Amersfoort geweest. Omdat ik ineens veel haast had om nog een buikbeeldje te laten maken, was ik heel blij dat er de volgende ochtend nog een plekje vrij was. Met een kopje koffie vertelde ik over mijn zwangerschap en kreeg ik uitleg over het proces. Daarna kon ik verschillende beeldjes en houdingen bekijken. De houding die mij het meest aansprak, heb ik eerst rustig in de spiegel kunnen oefenen. De ruimte voelde erg fijn, ontspannen en vooral privé. Toen de perfecte houding was gevonden, werd de 3D-scan gemaakt. Na goedkeuring wordt het beeldje netjes afgewerkt en kunnen eventuele oneffenheden worden verzacht. Ondertussen kreeg ik tijd om een beeldsoort, materiaal en grootte te kiezen voor mijn buikbeeldje. Het duurt natuurlijk nog even voordat mijn beeldje klaar is, maar ik kijk er nu al enorm naar uit om het te ontvangen. Het wordt een prachtige en waardevolle herinnering aan mijn tweelingzwangerschap. Echt een hele fijne ervaring gehad. Zeker een aanrader!

Lisanne

Een fijn welkom en een fijne ervaring bij Baby Buikje Amersfoort. Je krijgt veel informatie over de verschillende beeldjes en poses. Ook wordt er actief meegedacht over de juiste houding die bij je past. Tijdens het maken van de scan voelde ik mij op mijn gemak. Erg leuk om daarna direct een impressie te krijgen van hoe het beeldje eruit komt te zien. We kijken uit naar het resultaat!

A

We zijn heel fijn welkom geheten en geholpen door Wendy in Amersfoort! De informatie over de opties qua beeldjes werd ons duidelijk uitgelegd. Bij het kijken naar de pose voor het beeldje en bij het maken van de scan voelde ik me snel op m'n gemak. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat en wachten in spanning af!

Marijke

Een hele fijne ervaring! Je wordt direct op je gemak gesteld en er wordt goed geluisterd naar je wensen. Er wordt actief met je meegedacht, terwijl je alle ruimte krijgt om zelf keuzes te maken voor het uiteindelijke resultaat.

Jenny

Heel erg fijn geholpen!

Mijn Baby Buikje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Mijn Baby Buikje heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 27 februari 2023

Mijn Baby Buikje

Bij Mijn Baby Buikje maken we tastbare herinneringen die een leven lang meegaan. Elk beeldje wordt met liefde en oog voor detail gemaakt door ons team van vrouwen, speciaal voor (aanstaande) moeders en vaders in heel Nederland. We geloven in topkwaliteit, persoonlijke service en een ervaring die net zo bijzonder is als de zwangerschap zelf. Ben je benieuwd wat anderen over ons zeggen? Lees hieronder de ervaringen van onze klanten – of laat zelf een review achter. We waarderen je mening enorm en leren graag van jouw verhaal.

Amersfoort, Breda, Maastricht, Zaandam & Zwolle

Jessie Kramer