Melanie Dienjes
We werden super vriendelijk ontvangen, voelde meteen vertrouwd en hebben heerlijk gekletst. Ook hoe ze te werk is gegaan, super professioneel maar toch huiselijk! Elke euro was dit het waard
Vooraf vond ik het spannend/ wat onwennig, maar je wordt gelijk op je gemak gesteld met koffie in een gezellig hoekje. Het scannen duurt maar kort. Vooraf is er voldoende tijd om poses te proberen en krijg je tips. Ze nemen echt de tijd.
Fijne ervaring, nemen de tijd om samen te beslissen wat je wil. Kijken goed naar het eindresultaat en bij twijfel wordt er meteen doorgepakt met een nieuwe scan voor het optimale resultaat.
Het echte eindoordeel moet nog plaatsvinden, want het beeldje verwachten we in april. Het laten maken van de foto’s voor het beeldje heb ik als zeer positief ervaren. We werden warm onthaald, gingen even kletsen en daarna was het tijd om de foto’s te laten maken. Het zien daarna van het concept van het beeldje maakte dat ik een goed gevoel over mijn zwangere lijf kreeg wat ik op dat moment echt nodig had, dus baby buikje bedankt daarvoor!
Heel fijn ontvangen, goed meegedacht en geadviseerd over wensen.
Mijn petekind tot 2 keer toe afspraak gemaakt. Bij aankomst maakte niemand open. Komt afspraken dus niet na. Heel teleurstellend!
Nog nooit zoiets slechts meegemaakt, ik wacht al meer dan 20 weken op mijn beeldje. Ik heb er al vaak achteraan gebeld en dan zouden ze terug bellen of mailen, natuurlijk geen reactie terug gekregen. Toen eindelijk een reactie dat hij ingepakt was en er aan kwam, na twee weken nog niks te hebben ontvangen weer gemaild en toen ineens was het beeldje niet goed. Inmiddels nog steeds geen reactie over hoe nu verder. Ik ben bang dat ik word opgelicht voor meer dan 200 euro. Zeker geen aanrader dus.
Fijne ervaring. Voor de 2e keer mijn zwangere buik hier mogen vastleggen. Terug gaan na een eerste keer zegt vaak genoeg toch?!
Ruim 28 weken moeten wachten tot mijn beeldje binnen is gekomen. Het bedrijf reageert nauwelijks tot niet op de mail en komt afspraken niet na.
Een hele fijne ervaring ! Je wordt echt op je gemak gesteld . Goede Service en uitleg van de beeldjes . Een mooi moment in de zwangerschap!
Goede uitleg over het proces en de beeldjes. Daarnaast voelde ik me helemaal op mijn gemak omdat het een kleine knusse setting was en door de gesprekjes. Tijdens het poseren werden er goede adviezen gegeven. Ik heb uiteindelijk een ander beeldje en pose gekozen dan dat ik van te voren had bedacht en ik ben er heel blij mee!
Persoonlijk en comfortabel
Mijn vriend en ik werden heel vriendelijk ontvangen en geïnformeerd over de verschillende materialen en beeldjes. Er werd uitgebreid de tijd genomen en tussendoor werd er ook gezellig gekletst. Een leuke ervaring en ik ben heel benieuwd naar het beeldje!
Was ontspannen leuke sfeer goede geinformeerd en hetbwordt prachtig gewoon . Echt aanrader
Mijn ervaring was TOP! Nikki legde alles rustig uit en het process was duidelijk. Wij hebben op ons gemak een keus kunnen maken en het inscannen was zo gepiept. Zeker een aanrader!!
Mijn Baby Buikje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mijn Baby Buikje heeft de volgende resultaten bereikt:
Mijn Baby Buikje
Amersfoort, Breda, Maastricht, Zaandam & Zwolle
Heel fijn ontvangen, goed meegedacht en geadviseerd over wensen.
Persoonlijk en comfortabel
Mijn Baby Buikje heeft de volgende resultaten bereikt: