9.6 /10

checkbox99% beveelt MijnOntslagjurist aan!

anonymous

Ik heb Jan Pieter ingeschakeld toen ik nog maar een week de tijd had om mijn VSO te laten beoordelen. Via positieve reviews kwam ik bij hem terecht en binnen een uur had ik hem al aan de telefoon. Dat gaf meteen een goed gevoel. Hij heeft me ruim binnen de deadline geholpen en ik heb zijn ondersteuning als betrouwbaar en menselijk ervaren. Ik zou hem zeker aanraden!

C. Tiebosch

Een zeer aangename samenwerking

A. Gemmer

Zeer goed

Bas

Jan Pieter heeft mij goed en snel geholpen met het controleren en verbeteren van mijn VSO. Hij communiceert vlot en legt duidelijk uit welke verbeteringen en aanpassingen er gedaan kunnen worden en met welke reden.

anonymous

Het contact met Jan Pieter verliep erg goed, vlotte reactie en duidelijke uitleg. Hij loopt alles secuur na en heeft fijn advies kunnen geven. Ontzettend bedankt.

anonymous

Samen met Jan Pieter mijn VSO doorgenomen en een strategie bepaald. Gedurende de onderhandelingen heeft hij het contact onderhouden met de werkgever. Uiteindelijk een mooi resultaat behaald!

Chris B

Fijn contact en snelle reacties!

anonymous

Hele fijne communicatie met Jan Pieter gehad. Hij heeft me goed geholpen.

Jolanda

Jan Pieter behandelde mijn VSO heel helder waardoor er rust ontstond bij mij. Dat was fijn. Ik ben heel tevreden hoe dit traject is afgerond en kan hem echt aanbevelen.

franksmal

Jan Pieter heeft mijn heel goed geholpen en ontzorgd en binnen 1 week was alles geregeld!

Kappe schiphol

Mijn ervaring met MijnOntslagjurist is zeer positief. Ik ben goed begeleid tijdens het hele traject en er werd duidelijk en snel gecommuniceerd. Ik voelde me serieus genomen en had het gevoel dat mijn belangen echt centraal stonden. Dankzij hun deskundigheid en betrokkenheid verliep alles een stuk minder stressvol dan verwacht. Ik zou MijnOntslagjurist zeker aanbevelen aan anderen.

Kees

Zeer goed en snel geholpen door Yeraldin. Heeft alles afgehandeld met mijn werkgever, ben hierin goed meegenomen. Alles in overleg, Super!

Patricia Paulusse

Yeraldin, mijn ontslagjuriste, heeft mij uitstekend geholpen. Ik had dit nooit alleen voor elkaar kunnen krijgen. Een ieder die hulp nodig heeft van een ontslagjurist raad ik zeker Yeraldin aan!! Dank je wel Yeraldin. Je bent een kanjer!

Petra

Wij zijn super goed geholpen door Yeraldin! Dit hadden we zelf nooit bereikt! Dikke duim voor haar!

anonymous

Ik ben geholpen door Jan Pieter. In gebruikelijke taal hielp hij mij snel. Hij was altijd bereikbaar zelfs op zijn vrije dag of avond. Zeker een aanrader.

MijnOntslagjurist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

MijnOntslagjurist heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 17 juni 2025

MijnOntslagjurist

Bij MijnOntslagjurist geloven we dat iedereen recht heeft op een eerlijke en goed onderhandelde vaststellingsovereenkomst. We streven ernaar om dé vertrouwde partner te zijn voor werknemers die te maken krijgen met ontslag. Ons doel is om jou te voorzien van de beste juridische ondersteuning, zodat je altijd krijgt waar je recht op hebt.

Peizerweg 87

9727AH Groningen

C. Tiebosch

Een zeer aangename samenwerking

A. Gemmer

Zeer goed

Bas

Chris B

Fijn contact en snelle reacties!

anonymous

Hele fijne communicatie met Jan Pieter gehad. Hij heeft me goed geholpen.

Jolanda

franksmal