9.7 /10

checkbox99% beveelt MijnOntslagjurist aan!

SterSterSterSterLege ster

Prettig bijgestaan door Jan Pieter, snelle opvolging met daarbij duidelijke voorstelling van de mogelijke risico's die ik tegemoet zou gaan.

anonymous

Savaanya heeft ons super goed geholpen! Snelle en deskundige reactie! Ze luisterde heel fijn naar onze wens om de relatie met de tegenpartij goed te houden en daardoor niet te hard erin te gaan. Terwijl ze tegelijkertijd ons wel gewezen heeft op onze rechten en haar advies. Ondanks haar duidelijke advies, kregen wij wel de ruimte onze eigen wens uit te spreken, zonder dat we het gevoel hadden dat dat veroordeeld werd door haar. Ik zou haar zeker adviseren!

Ik werd zeer snel en deskundig geholpen door Savaanya

Nodir

I’m genuinely impressed with how responsibly the staff lawyer Ms. Yeraldin handled my case. She replied quickly every time, stayed on top of everything, and even took care of translating every email into English, which was incredibly kind and helpful. I highly recommend their services. Last but not least, it cost me nothing as they promised on their website.

Céline François

MijnOntslagjurist haalde veel stress weg. Ze werkte snel, luisterde goed en verwoordde mijn ervaringen en wensen zorgvuldig in juridisch onderbouwde taal. Ze liet zich niet intimideren door weigeringen en afwijzingen. Zo kwam er voor mij een bevredigende uitkomst. MijnOntslagjurist was met recht de jurist die ik nodig had tijdens mijn ontslagprocedure. Ik kan me geen betere belangenbehartiger voorstellen.

J. Bandhoe

Ik zou MijnOntslagjurist zeker aanraden. Altijd snel contact, professionele houding en goed advies.

Geke van der Laan

Een hele fijne ervaring, goed contact met Yeraldin en denkt ook goed mee. Ik zou iedereen willen aanraden "MijnOntslagjurist " in de arm te nemen bij dreigend ontslag of voor de afhandeling van een VSO.

anonymous

Savaanya Geuzinge heeft mij ontzettend goed bijgestaan met mijn VSO. Ze is heel snel en efficient, vriendelijk en no nonsense.

Davey Vitters / Trevvel

Ik ben ontzettend goed geholpen en geïnformeerd. De communicatie verliep voorspoedig en ik kreeg steeds snel reactie op al mijn vragen. Door de hulp van Jan Pieter van Mijn Ontslagjurist heb ik een hele gunstige VSO aangeboden gekregen.

anonymous

Erg goed, mijn VSO is goed gecontroleerd en er zijn aanpassingen voorgesteld waar ik zelf niet eens aan had gedacht.

anonymous

Een erg prettige ervaring gehad met Jan Pieter, hij heeft echt z'n best gedaan om uit te zoeken of alles juridisch in orde was.

anonymous

Erg tevreden over de begeleiding van De Ontslag Jurist. Alles werd duidelijk uitgelegd en de communicatie verliep prettig en snel. Tijdens het hele ontslagtraject wist ik goed waar ik aan toe was en wat de vervolgstappen waren. Deskundig, duidelijk en professioneel. Zeker een aanrader als je hulp nodig hebt bij een VSO-situatie.

anonymous

Yeraldin heeft mij ontzettend goed geholpen. Tijdens het proces waren er behoorlijk wat hobbels op de weg, maar zij heeft mij daarin op een hele fijne en betrokken manier ondersteund. Ik heb haar begeleiding als erg prettig ervaren.

Joris

Fijn geholpen door MijnOntslagjurist. Ze nemen de tijd voor je en denken goed met je mee. Meerdere belmomenten gehad en uiteindelijk tot een mooi resultaat gekomen.

anonymous

Ontzettend fijne samenwerking gehad, een traject doorlopen welk zich maandenlang voortsleepte door een bijzonder tegenwerkende werkgever tijdens de onderhandelingen. Hierin super goede begeleiding en adviezen ontvangen, en ook altijd een luisterend oor voor mijn zorgen hierover. Uitermate tevreden en dankbaar!

MijnOntslagjurist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

MijnOntslagjurist heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 17 juni 2025

MijnOntslagjurist

Bij MijnOntslagjurist geloven we dat iedereen recht heeft op een eerlijke en goed onderhandelde vaststellingsovereenkomst. We streven ernaar om dé vertrouwde partner te zijn voor werknemers die te maken krijgen met ontslag. Ons doel is om jou te voorzien van de beste juridische ondersteuning, zodat je altijd krijgt waar je recht op hebt.

Peizerweg 87

9727AH Groningen