Daphne
Fijne ervaring waarbij je wordt meegenomen in alle opties. Leuk om een sneak preview van het uiteindelijke beeldje te kunnen zien op het einde
Fijne afspraak met een mooi resultaat!
Super fijne ervaring bij Mijn Baby Buikje Amersfoort. Goede uitleg en hulp bij het kiezen van een mooie pose. De sfeer tijdens de afspraak was heel gemoedelijk en gezellig en ontzettend blij met het eindresultaat van de scan. Nu vol smart wachten op het beeldje
Heel persoonlijk waarbij alle tijd voor je wordt genomen écht een aanrader!
Je wordt rustig meegenomen in het proces en in alle opties. Ook kun je meekijken tijdens de bewerkingen en aan het einde kun je gelijk zien hoe je beeldje eruit komt te zien!
Een hele prettige ervaring. Ze nemen de tijd, leggen alles goed uit, vriendelijk personeel. Toppers!
Alles wordt goed en rustig uitgelegd. Voelde mij erg op mijn gemak en je kan meteen zien hoe het beeldje eruit komt te zien. Erg tevreden!
Ik ben super fijn geholpen, de afspraak ging erg vlot en ik voelde mij super op mijn gemak. zeker een aanrader!!
Fijne ervaring! Goede begeleiding, terwijl er ook goed geluisterd werd naar eigen wensen. Top!
Super lieve begeleiding, uitleg en inzage in de bewerking.
Fijn onthaald en door alle mogelijkheden geloodst. Er wordt echt de tijd voor je genomen, waardoor je je ook op je gemak voelt.
Fijne ervaring in Amersfoort. Een gezellige afspraak en het maken van de scan is zo gedaan! Er wordt goed met je mee gedacht.
Ze stelde me echt op mijn gemak, wat heel fijn was. Er was genoeg ruimte om na te denken over welke opties er zijn.
Nikki was erg rustig en gaf een duidelijke uitleg. We hadden ons dochtertje bij en ook naar haar was ze erg betrokken.
We zijn in Amersfoort heel persoonlijk en vriendelijk ontvangen door Wendy. Door haar fijne manier van doen, voel je je op je gemak. Ze kijkt en denkt mee om tot het mooiste resultaat te komen. Hier zijn we heel dankbaar voor!
Mijn Baby Buikje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mijn Baby Buikje heeft de volgende resultaten bereikt:
Mijn Baby Buikje
Amersfoort, Breda, Maastricht, Zaandam & Zwolle
Fijne afspraak met een mooi resultaat!
Heel persoonlijk waarbij alle tijd voor je wordt genomen écht een aanrader!
Super lieve begeleiding, uitleg en inzage in de bewerking.
Mijn Baby Buikje heeft de volgende resultaten bereikt:
Mijn Baby Buikje