9.5 /10

checkbox98% beveelt Mijn Baby Buikje aan!

Liselot

Prettige ontspannen omgeving waarin de tijd wordt genomen om houdingen te oefenen en je ruim de tijd krijgt om type beeldje uit te kiezen. Ben heel Benieuwd naar het resultaat!

Antwoord Mijn Baby Buikje

Wij kunnen ook haast niet wachten Liselot ❤️! Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen met het aannemen van een houding. Het is voor ons erg belangrijk dat je er een kiest die goed bij jou past! Bedankt voor jouw mooie woorden. Liefs, Team Mijn Baby Buikje

Britt

SterSterSterSterLege ster

Heel tevreden over de afspraak. Heel comfortabel en op je gemak gesteld worden. Alles word goed uitgelegd en overlegd.

Antwoord Mijn Baby Buikje

Wat fijn dat je je zo op jouw gemak voelde Britt 💕! Dit vinden we heel belangrijk, zodat je lekker kan genieten van het vastleggen van dit bijzondere moment. Wij zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Liefs, Team Mijn Baby Buikje

Nora

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Duurt ruim 20+ weken voordat een beeldje kan worden geleverd maar je moet wel gelijk alles betalen. Het zou netter zijn om een aanbetaling te vragen van 60% en bij levering de rest. Vooral doordat het soms tot 30 weken duurt voordat je iets al ontvangt. Men geeft aan dat er maar één atelier in Nederland is om alle beeldjes van de “Mijn babybuikje” vestigingen te maken. Kortom service met betrekking tot daadwerkelijke levering kan persoonlijker en ook qua kosten alles gelijk al te laten betalen is niet helemaal netjes meer en van deze tijd. Overige grote aankomen moet men ook eerst een aanbetaling voldoen wat qua bedrag vrijwel gelijk is aan de kosten van een beeldje. Verder zijn de vrouwen die de scan maken vriendelijk, dat geeft een fijn vertrouwd gevoel.

Antwoord Mijn Baby Buikje

Hi Nora, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Fijn om te lezen dat je de vrouwen die de scan verzorgen als vriendelijk en vertrouwd hebt ervaren. ❤️ Wat betreft de levertijd en betalingsvoorwaarden proberen we hier zo transparant mogelijk over te zijn. Tijdens een studiobezoek is het mogelijk om met €100 aan te betalen. Daarnaast vermelden we op onze website bij de betreffende materialen dat de levertijd circa 20 weken bedraagt. We nemen je feedback over de communicatie rondom levertijden en betalingen uiteraard serieus en blijven kijken hoe we onze service hierin zo persoonlijk mogelijk kunnen maken. We wensen je veel plezier met je beeldje en hopen dat het een mooie en waardevolle herinnering aan deze bijzondere periode wordt. ❤️ Liefs, Team Mijn Baby Buikje

Godelieve

Het was een heel fijne ervaring. Zeker de moeite waard!

Antwoord Mijn Baby Buikje

Hi Godelieve, Wat fijn om te lezen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad! 🥰 Bedankt voor je mooie review en dat je voor Mijn Baby Buikje hebt gekozen. We vinden het ontzettend leuk dat je deze bijzondere periode op deze manier hebt laten vastleggen. ❤️ Liefs, Team Mijn Baby Buikje

Kim

Je wordt enorm op je gemak gesteld en zo benieuwd naar het resultaat!

Antwoord Mijn Baby Buikje

Hi Kim, Wat ontzettend fijn om te horen! 🥰 We vinden het heel belangrijk dat je je tijdens de afspraak op je gemak voelt. We wensen je alvast heel veel plezier met je mooie, persoonlijke herinnering. ❤️ Liefs, Team Mijn Baby Buikje

Doenja Geraedts

Een hele fijne ervaring gehad bij Baby Buikje! 💕 We kregen een duidelijke uitleg en goede begeleiding, waardoor we ons meteen op ons gemak voelden. We zijn superblij met het prachtige scanresultaat en kunnen niet wachten om over een paar weken het beeldje te ontvangen. 🥰 Echt een mooie herinnering aan deze bijzondere periode! Aanrader! ✨

Antwoord Mijn Baby Buikje

Hi Doenja, Wat een lieve review, dankjewel! 🥰 Wat fijn om te lezen dat jullie je meteen op jullie gemak voelden en dat jullie zo blij zijn met het scanresultaat. ❤️ We wensen jullie alvast heel veel plezier met deze mooie en persoonlijke herinnering aan deze bijzondere periode. 💕 Liefs, Team Mijn Baby Buikje

Linda van den Broek

Veel keuze uit de verschillende beeldjes. Fijn advies gekregen over de houdingen die je kan aannemen. Vriendelijk en goed geholpen bij de keuze van een bijzondere herinnering.

Antwoord Mijn Baby Buikje

Hi Linda, Bedankt voor je mooie review! 🥰 Fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen bij het kiezen van de juiste houding en het beeldje. We vinden het belangrijk om samen te kijken naar wat het beste bij jullie past, zodat het uiteindelijk een persoonlijke en bijzondere herinnering wordt. ❤️ Heel veel plezier met jullie mooie aandenken! Liefs, Team Mijn Baby Buikje

Kayleigh Hament - Keuken

We zijn vandaag bij Mijn Baby Buikje geweest, en wat zijn ze hier ongelovelijk lief. Bowien heeft ons heel goed geholpen. Ze nam de tijd, legde alles heel rustig en duidelijk uit en stelde ons enorm op ons gemak. De kwaliteit van de beeldjes en de verschillende materialen, kleuren en maten werden goed besproken. Al met al een hele fijne ervaring, ik zou hier bij een tweede zwangerschap zeker nog een keer komen. Heel fijn aandenken. Nogmaals bedankt Bowien!

Antwoord Mijn Baby Buikje

Hi Kayleigh, Wat een ontzettend lieve review, dankjewel! 🥰 Wat fijn om te lezen dat Bowien jullie zo goed heeft geholpen en jullie helemaal op jullie gemak heeft laten voelen. We vinden het belangrijk om rustig de tijd te nemen en alles duidelijk uit te leggen, zodat jullie met een goed gevoel de deur uitgaan. We wensen jullie heel veel plezier met jullie mooie aandenken aan deze bijzondere periode. Liefs, Team Mijn Baby Buikje

Stefanie Zuidam

We zijn heel goed en kundig geholpen bij locatie Amersfoort. Er werd meegedacht over de beste pose en de scan was zo gepiept. We zijn heel benieuwd naar het eindresultaat en hebben ook gelijk een afspraak voor een newborn beeldje ingepland.

Antwoord Mijn Baby Buikje

Hi Stefanie, Wat leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over jullie ervaring in Amersfoort! 🥰 Fijn dat er zo goed met jullie is meegedacht over de pose en dat de scan zo soepel is verlopen. En wat ontzettend leuk dat jullie ook meteen een afspraak voor een newborn beeldje hebben ingepland! ❤️ We kijken ernaar uit om ook dit bijzondere moment voor jullie vast te leggen. Liefs, Team Mijn Baby Buikje

Marije

Prettige benadering en bijzondere ervaring die je niet weer kan maken. Zo heb je altijd een mooie herinnering aan de zwangerschap

Antwoord Mijn Baby Buikje

Hi Marije, Wat ontzettend mooi om te lezen! 🥰 Een zwangerschap is zo’n bijzondere periode, en juist daarom vinden we het zo waardevol om deze herinnering op een persoonlijke manier voor altijd vast te leggen. ❤️ Fijn dat je de ervaring bij ons ook als zo prettig en bijzonder hebt ervaren! Liefs, Team Mijn Baby Buikje

Suzan

Mooi, prijzig cadeau aan jezelf

Antwoord Mijn Baby Buikje

We zijn ontzettend blij dat we dit cadeautje voor jou hebben mogen maken Suzan ❤️ ! Enorm bedankt voor het vertrouwen in ons en voor jouw mooie woorden. Liefs, Team Mijn Baby Buikje

Lisa

Een fijne, bijzondere mooie ervaring

Antwoord Mijn Baby Buikje

Hi Lisa, Wat fijn om te horen dat je het als zo’n bijzondere en mooie ervaring hebt ervaren! 🥰 Dankjewel voor je lieve review. ❤️ Liefs, Team Mijn Baby Buikje

Mirna Dees

SterSterSterSterLege ster

Hele leuke ervaring bij Mijn Baby Buikje Breda. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat!

Antwoord Mijn Baby Buikje

Hi Mirna, Wat leuk om te lezen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad bij onze studio in Breda! 🥰 We hopen dat je straks net zo enthousiast bent over je beeldje als over de ervaring. ❤️ Veel plezier alvast met deze bijzondere herinnering! Liefs, Team Mijn Baby Buikje

Sophie alink

Ik voelde me mega op mijn gemak en werd heel goed geholpen bij mijn pose. Ik ben nú al blij met het beeldje en ik heb alleen nog maar de scan gezien! Ik kan niet wachten tot het binnen is.

Antwoord Mijn Baby Buikje

Hi Sophie, Wat ontzettend fijn om te lezen! 🥰 We vinden het heel belangrijk dat je je tijdens de afspraak op je gemak voelt en samen op zoek gaat naar een houding die helemaal bij jou past. En wat leuk dat je nu al zo blij bent met het beeldje, terwijl je alleen de scan nog maar hebt gezien! ❤️ We hopen dat het eindresultaat straks minstens zo mooi is en dat je met veel plezier naar jouw bijzondere herinnering kunt kijken. Nog even geduld en dan kun je het beeldje eindelijk in het echt bewonderen! 😊 Liefs, Team Mijn Baby Buikje

Kathy Jonk

Na een warm welkom en een uitgebreide uitleg, waarbij je vervolgens zelf het beeld mag kiezen, wordt er alle tijd genomen om verschillende houdingen uit te proberen waarin jij je het prettigst voelt. Pas daarna wordt de daadwerkelijke scan gemaakt. Er wordt zorgvuldig gekeken naar het gewenste eindresultaat en er wordt goed meegedacht, zodat je uiteindelijk een beeld krijgt waar je écht blij mee bent. Ik kan niet wachten tot we het beeld in handen hebben! Ontzettend bedankt!

Antwoord Mijn Baby Buikje

Hi Kathy, Wat ontzettend leuk om je review te lezen! 🥰 Fijn om te horen dat jullie de ontvangst, uitleg en het hele proces zo prettig hebben ervaren. We vinden het juist zo belangrijk dat je rustig verschillende houdingen kunt uitproberen en samen kunt kijken naar het resultaat dat het beste bij jullie past. We hopen dat jullie straks net zo enthousiast zijn over het eindresultaat! ❤️ Heel veel plezier alvast met jullie mooie, persoonlijke herinnering. Liefs, Team Mijn Baby Buikje

Geantwoord op

Mijn Baby Buikje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Mijn Baby Buikje heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 27 februari 2023

Mijn Baby Buikje

Bij Mijn Baby Buikje maken we tastbare herinneringen die een leven lang meegaan. Elk beeldje wordt met liefde en oog voor detail gemaakt door ons team van vrouwen, speciaal voor (aanstaande) moeders en vaders in heel Nederland. We geloven in topkwaliteit, persoonlijke service en een ervaring die net zo bijzonder is als de zwangerschap zelf. Ben je benieuwd wat anderen over ons zeggen? Lees hieronder de ervaringen van onze klanten – of laat zelf een review achter. We waarderen je mening enorm en leren graag van jouw verhaal.

Amersfoort, Breda, Maastricht, Zaandam & Zwolle

Liselot

Britt

Nora

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Godelieve

Het was een heel fijne ervaring. Zeker de moeite waard!

Kim

Je wordt enorm op je gemak gesteld en zo benieuwd naar het resultaat!

Doenja Geraedts

Linda van den Broek