Sanne
Heel fijne ontvangst, zonder druk en warme welkom.
Prettige ervaring gehad en de tijd genomen om samen iets moois te maken, ik kijk uit naar het resultaat.
Fijne afspraak gehad in Breda! Bij het kiezen van het beeldje ben ik onwijs goed geholpen. Ze dacht rustig met me mee, gaf eerlijk advies en nam de tijd om samen te kijken wat het beste bij mij paste. Het is toch best bijzonder — en ook spannend — om jezelf letterlijk bloot te geven. Maar met haar lieve woorden en rustige uitstraling wist ze me echt op mijn gemak te stellen. Al snel voelde het helemaal vertrouwd en zelfs heel speciaal om dit moment zo vast te laten leggen. Ik kijk uit naar het beeldje! ❤️
Ik ben erg goed geholpen, het voelde heel comfortabel en ze neemt echt de tijd
Een fijne rustige sfeer. Professioneel wordt er gekeken naar wat bij je past een echte aanrader
Half september heb ik een scan laten maken voor een beeldje. Na 14 weken zou deze klaar zijn voor verzending. Inmiddels zijn we meer dan 20 (!) weken verder en heb ik niets ontvangen. Na meerdere keren de klantenservice gebeld te hebben over de status en evenveel terugbelverzoeken te hebben achter gelaten, is er helaas nog steeds geen contact met mij opgenomen. Tevens komen mijn mails niet aan. Toch zonde van mijn 400 euro.
Erg fijn geholpen. Heel vriendelijk en nam ook de tijd
Vriendelijk ontvangen, er werd echt de tijd genomen om onze wensen te bespreken. Voelde mij heel erg op mijn gemak tijdens de scan. Alles werd duidelijk besproken
Heel fijn ontvangst bij mijn baby buikje in Amersfoort. Duidelijke uitleg en ontspannen sfeer. Het moeilijkste was om uit alle opties een keuze te maken. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat! Bedankt voor de leuke ervaring!
Fijne ervaring tijdens het uitkiezen van het beeldje en maken van de scan. Warm ontvangst met een kopje thee en rustige uitleg. Beeldje komt pas later, dus daar kan ik nog niks over zeggen.
We hebben een fijne ervaring gehad bij Mijn Baby Buikje in Maastricht! We voelden ons op ons gemak en er werd uitgebreid uitleg gegeven over het proces en de mogelijkheden. Daarnaast werd er de tijd genomen om de scan helemaal goed te krijgen en voelden we genoeg ruimte om goed na te denken over de pose en het materiaal. Aanrader!
Van het begin tot het einde zijn wij ontzettend goed geholpen in Breda! Wij kwamen binnen met een duidelijke keuze die wij van te voren hadden gemaakt aan de hand van foto's via de website, echter na de beeldjes in het echt te zien viel ons oog toch op een ander exemplaar! Alles werd goed uitgelegd en er werd de tijd genomen om een zo duidelijk mogelijke scan te maken voor een perfect eindresultaat! Wij kijken uit naar onze kleine man, en een aantal weken hierna de vereeuwiging van de mooie 'baby bump' ❤️
Hele fijne en prettige ervaring.
We zijn super fijn ontvangen de eerste keer door Bowien en de tweede keer door Kim. We voelde ons beide keren heel erg op ons gemak.
Heel erg vriendelijk en goed geholpen door Kim! Ze stelt je erg op je gemak en denkt met je mee. Tevreden over het (digitale) eindresultaat en kan niet wachten om het beeldje te ontvangen. Heel erg bedankt!
Mijn Baby Buikje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mijn Baby Buikje heeft de volgende resultaten bereikt:
Mijn Baby Buikje
Amersfoort, Breda, Maastricht, Zaandam & Zwolle
Ik ben erg goed geholpen, het voelde heel comfortabel en ze neemt echt de tijd
Erg fijn geholpen. Heel vriendelijk en nam ook de tijd
Hele fijne en prettige ervaring.
Mijn Baby Buikje heeft de volgende resultaten bereikt:
Mijn Baby Buikje