Reviews

8.8 / 10
327 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Assortiment
8.4/10
Info over verloop order
8.6/10
Levertijd
8.8/10
Winkeluitstraling
8.4/10
Klantvriendelijkheid
9/10
Deskundig advies
8.8/10
Bezorging
8.4/10

327 Reviews

Anoniem

10/10

Zeer tevreden

Sterke punten

deskundig advies: actief meedenken


Anoniem

8/10

Prettige sfeer, goed geholpen

Sterke punten

Denken mee met de klant, niet opdringerig.

Verbeterpunten of tips

Eigenlijk niet.


Anoniem

9/10

Vriendelijke ontvangst.gedegen en rustig overleg over de aankoop
De dame in kwestie nam alle tijd om tot een goed model,kleur en stof te komen

Sterke punten

De rust
Gedegen en deskundig advies


Anoniem

8/10

Goed advies gekregen bij aankoop.

Sterke punten

Sympathieke adviseur die erg goed mee kon denken t.a.v onze wensen.

Verbeterpunten of tips

zou ik niet weten


De Graaf

10/10

Alles was goed bij aankoop tot met bezorgen

Sterke punten

Nee... was goed en aardig meisje

Verbeterpunten of tips

Nee


Anoniem

9/10

Veel keuze, goed advie, mooie winkel en deskundig personeel

Sterke punten

Er werden bij “keuze stress “ goede alternatieven geboden

Verbeterpunten of tips

Nee


R. van Namen

5/10

Goede ontvangst en vakkundig advies. Aflevering conform afspraken. Tijdens de levering de bestelde alternatieve poten afbesteld. Tot onze verbazing ontvingen wij een Mail van de heer Reijnders op... Goede ontvangst en vakkundig advies. Aflevering conform afspraken. Tijdens de levering de bestelde alternatieve poten afbesteld. Tot onze verbazing ontvingen wij een Mail van de heer Reijnders op 15-02-2019 dat de bestelde poten binnengekomen waren en afgeleverd konden worden. De heer Reijnders nog dezelfde dag geantwoord dat wij de poten afbesteld hadden bij de aflevering. In de mail duideliijk aangegeven dat wij graag verdere info wilden ontvangen waarom dit zo gelopen is. NOOIT MEER ANTWOORD ONTVANGEN ven de heer REIJNDERS.

Sterke punten

Goede ontvangst en vakkundig advies. Aflevering conform afspraken.

Verbeterpunten of tips

Wij vinden het onbegrijpelijk dat de heer REIJNDERS niet heeft gereageerd heeft op onze antwoordmail van 15-02-2019.
Slechte service van de firma Middelman, geen aanbeveling.

Reactie Middelman Wonen:

Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw reactie.
Wij zijn uiteraard heel blij dat u overwegend heel tevreden bent over uw aankoop bij Middelman Wonen.
Op vrijwel alle punten geeft u...
Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw reactie.
Wij zijn uiteraard heel blij dat u overwegend heel tevreden bent over uw aankoop bij Middelman Wonen.
Op vrijwel alle punten geeft u ons een mooie hoge score.
Heel jammer dat het met de door u extra bestelde poten mis is gelopen.
Wij hebben helaas niet meer kunnen achterhalen waar dat in de communicatie fout is gegaan, maar wordt zeker meegenomen als leermoment om dit in de toekomst te voorkomen.
Wij bieden u hierbij dan ook onze oprechte excuses aan.
Tevens wensen wij u heel veel plezier van uw aankoop en hopen van harte u in de toekomst nog eens in onze showroom te mogen begroeten.
Met vriendelijke groeten,
Middelman Wonen


Plekkenpol

9/10

We hebben eind december een keukentafel, stoelen en vloerkleed gekocht.
we zijn zeer kundig geadviseerd en hebben veel vertrouwen in Middelman.

Sterke punten

kundig advies, tijdige levering en meenemen van verpakkingsmateriaal

Verbeterpunten of tips

nee, vooral zo doorgaan.


Arjan Scherphuis

8/10

Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop Middelman je adviseert, je ondersteunt bij het maken van een keuze, haar afspraken nakomt wat de levering betreft en een goede after service biedt.

Sterke punten

Advisering en ondersteuning bij kleurkeuze.

Verbeterpunten of tips

De winkeluitstraling zou wel wat verbeterd kunne worden.

Reactie Middelman Wonen:

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve review!
Uiteraard zijn wij erg blij dat u zo tevreden bent over uw aankoop bij Middelman Wonen.
Voor wat betreft uw opmerking t.a.v....
Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve review!
Uiteraard zijn wij erg blij dat u zo tevreden bent over uw aankoop bij Middelman Wonen.
Voor wat betreft uw opmerking t.a.v. de uitstraling van de winkel, kunnen wij u berichten dat onze winkel momenteel een ware metamorfose ondergaat.
Ook onze collectie wordt aanzienlijk vernieuwd en uitgebreid.
De officiële opening vindt 2e Paasdag plaats, waarbij er een geheel nieuw concept "Feelings" genaamd zal worden geïntroduceerd.
Wij nodigen u hierbij van harte uit deze te komen bezoeken.
Met vriendelijke groeten,
Middelman Wonen


Anoniem

8/10

Winhebben meerdere keren tot tevredenheid meubls gekocht.