Els vd hooft
- Sterke punten
- Zie bovenstaande
Mooie artikelen..snelle levering
Snelle levering. Goede prijs. Persoonlijke noot.
Snelle service. Mooi verpakt. En kleindochter is heel blij met het Unicorn paardje.
Kocht een kindermeisje, was precies wat ik bedoelde
Alles top, leuke producten, snelle levering en super leuk ingepakt. Heel leuk om hier een kado te kopen voor iemand en dan is hij meteen ingepakt in verschillende papieren. Echt top! Ook een plus is de her gebruikte dozen en verzend materialen. Ze denken ook nog aan duurzaamheid. Ik ben fan!
Prachtige Jellycat konijn ontvangen. Zeer snelle verzending en erg netjes gedaan. Heel fijn dat ze de dozen recyclen voor verzending.
Heel fijn, groot aanbod met hele leuke items
Leuke cadeaus voor de feestdagen gekocht. Bekende merken voor kinderen en minder bekende originele merken.
Heel positief
Superleuk speelgoed en fijne service
Onlangs een cadeautje gekocht voor mijn metekindje. Heel ruime en mooi keuze !
Helemaal top!
Heel goed
Geweldig
Mevrouw Aardbei verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mevrouw Aardbei heeft de volgende resultaten bereikt:
Mooie artikelen..snelle levering
Snelle levering. Goede prijs. Persoonlijke noot.
Kocht een kindermeisje, was precies wat ik bedoelde
Heel fijn, groot aanbod met hele leuke items
Heel positief
Superleuk speelgoed en fijne service
Onlangs een cadeautje gekocht voor mijn metekindje. Heel ruime en mooi keuze !
Helemaal top!
Heel goed