Wim
Klantgericht en snelle service
2 maal defect product gelevrd ondanks heel hoge leveringskosten
Goed bereikbaar voor informatie, duidelijke website en snelle levering
Prima, werd netjes gebeld om de order door te nemen en te verbeteren
Fantastisch om gewoon gebeld te worden om te checken of we het goede hadden besteld. Want hiermee werd inderdaad voorkomen dat het verkeerde zou komen. Nog niet eerder zo’n service bij een online winkel meegemaakt. Dikke chapeau!
tekening goed uitgevoerd volgens mijn maten
Uitstekend
Snel en goed tegen een goede prijs. Bestekbak besteld en tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt. De bak zelf is zo te zien ook van goede kwaliteit met genoeg ruimte voor alle spullen. Top!
Redelijk
Meubelinterieur.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Meubelinterieur.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Meubelinterieur.nl