Erik
- Product of service:
- Gaming Bureau
Snelle levering, Prima product
Ik vroeg hulp ivm een deur magneet. Kreeg snel antwoord en oplossing direct probleem opgelost. .Ik raad zeker deze service aan. Klant is koning gevoel heeeeel fijn Dank je wel Meubel-plein💗
Heel goed!
Vond op internet bij meubel-plein precies wat ik nodig had. Keurig netjes en goed verpakt geleverd.
Als ook daar een bestelling plaats,krijg ik een bericht wanneer ik het gaat ontvangen
Snel verstuurt en mooi meubel
Schoenenopbergkast
zeer goed
Was supersnel
Top firma, gebeld, snel besteld, snel geleverd👍
Als product niet leverbaar is krijg je heelveel mails voor de rest regelen ze het prima
alles prima verlopen met de bestelling dank u
Prima contact en service
Zeer aangenaam, de prijs was zeer competitief & de hulp aan de telefoon en de mogelijkheid om het item dezelfde dag nog op te halen maakte dit een topervaring.
Meubel-plein.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Meubel-plein.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Meubel-plein.nl