8.9 /10

checkbox95% beveelt Meubel-plein.nl aan!

Ido Dormits

Game stoelen

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste Ido, Bedankt voor de positieve beoordeling! Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop :) Met vriendelijke groet, Goof Meubel-plein.nl

Danny van den Heuvel

Goede service, snelle levering

Platenkast

Antwoord Meubel-plein.nl

Dag Danny, Bedankt voor de vijf sterren en de complimenten! Ook namens mijn collega Martijn :) Met vriendelijke groet, Goof Meubel-plein.nl

Dima Koshlatyi

Zeer snelle levering en goede service. Alle onderdelen van de bestelling zijn goed verzegeld in folie aangekomen. Er is echter één minpuntje: het ontwerp van de site is een beetje verwarrend.

Game stoel

Antwoord Meubel-plein.nl

Hi Dima, Bedankt voor je positieve review en feedback! Wij zijn een klein bedrijf dat continu bezig is met het verbeteren van onze service en de ervaring van onze klanten. Als je tips voor ons hebt, kun je ons altijd mailen op info@meubel-plein.nl. We horen graag van je! Met vriendelijke groet, Goof Meubel-plein.nl

Toon van Schilt

platen koffer

Top!

Jacob Bonninga

Prima ervaring

Tv standaard

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste meneer Bonninga, Bedankt voor de positieve review! Hopelijk kunnen wij u snel weer van dienst zijn :) Met vriendelijke groet, Goof Meubel-plein.nl

Casper van Riel

SterSterSterHalve sterLege ster

boekenkast

Mooi zo!

Frans Smits

Snelle levering 👌🏽

Kast voor grammofoonplaten

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste Frans, Bedankt voor de warme woorden en de 5 sterren! Wij geven de complimenten door aan onze collega's van de logistiek :) Met vriendelijke groet, Goof Meubel-plein.nl

J Aartsen

Snelle levering . En goede kwaliteit

Bureau

Antwoord Meubel-plein.nl

Dag Judith, Bedankt voor de positieve review! Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop :) Met vriendelijke groet, Goof Mebel-plein.nl

Muhammet Yildirim

Zeer tevreden. Snelle service!!

Bureau tafel

Antwoord Meubel-plein.nl

Dag Muhammet, Bedankt voor de complimenten! Zolang u tevreden bent, zijn wij dat ook :) Met vriendelijke groet, Goof Meubel-plein

Marcel

Prima! Eerst gesproken met vriendelijke medewerker, na bestelling volgende dag geleverd. Mooi product. Na aflevering had ik nog een opmerking over het product, waar keurig op gereageerd werd.

Wheelstand

Antwoord Meubel-plein.nl

Hi Marcel, Bedankt voor je lovende recensie! Wij vonden het contact ook erg prettig en we zien je heel graag weer eens terug in onze webshop :) Veel raceplezier! Groetjes, Goof Meubel-plein.nl

Koen Peters

Prima, snel geleverd

Radiator ombouwen

Antwoord Meubel-plein.nl

Dag Koen, Fijn om te lezen dat je tevreden bent over je bestelling en de levering! Wij zullen je complimenten doorgeven aan onze collega's van de afdeling logistiek :) Met vriendelijke groet, Goof Meubel-plein.nl

Ronny van Wissen

SterSterSterLege sterLege ster

Product moeten retourneren. Geen vervangend product ontvangen.

Vitrinekast

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste meneer Van Wissen, Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat u teleurgesteld bent in het verloop van uw bestelling. We begrijpen dat het retourneren van een product nooit ideaal is. Volgens onze administratie is het aankoopbedrag inmiddels volledig aan u terugbetaald. Mocht u hierover nog vragen hebben of alsnog interesse hebben in een vervangend product, dan helpen wij u uiteraard graag verder. Met vriendelijke groet, Michel Klantenservice Meubelplein

Anneke Moors

Goede communicatie, snelle levering, product zoals omschreven. Duidelijke handleiding

2 kleine kasten

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste mevrouw Moors, Hartelijk dank voor uw lovende beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de communicatie, snelle levering en het product zelf. Ook goed om te weten dat de handleiding duidelijk was, dat vinden we belangrijk. We waarderen het vertrouwen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Michel Klantenservice Meubelplein

Anil Kalika

Alsof je naar de supermarkt gaat. Gemakkelijk kopen en afrekenen. Wordt netjes geleverd. Ik heb hier vaker gekocht en hoef nergens over na te denken na het kopen. Updates per e-mail, ook van het transportbedrijf.

LP vakkenkast

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste meneer Kalika, Wat een mooie review, hartelijk dank daarvoor! We zijn blij om te horen dat u het bestelproces als zo gemakkelijk en zorgeloos ervaart. Daar doen we het voor! Fijn ook dat u al vaker bij ons heeft besteld en opnieuw tevreden bent over de levering en communicatie. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Michel Klantenservice Meubelplein

Ria Schavemaker

Correct

Boekenkast

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste mevrouw Schavemaker, Hartelijk dank voor uw beoordeling en positieve feedback. Fijn om te horen dat alles correct is verlopen en dat u tevreden bent over uw bestelling. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Michel Klantenservice Meubelplein

Geantwoord op

Meubel-plein.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Meubel-plein.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 24 maart 2024

Meubel-plein.nl

Alle meubelen voor binnen en buiten: Meubel-Plein is uw goedkope specialist die zorgt voor snelle verzending.

Spaarpot Oost 22

J Aartsen

Snelle levering . En goede kwaliteit

Bureau

Muhammet Yildirim

Zeer tevreden. Snelle service!!

Bureau tafel

Marcel

Wheelstand

Koen Peters

Prima, snel geleverd

Radiator ombouwen

Ronny van Wissen

SterSterSterLege sterLege ster

Product moeten retourneren. Geen vervangend product ontvangen.

Vitrinekast

Anneke Moors