Pierre Woestenborghs
- Bureaustoel
Snelle levering, goed product
Als goed als verwacht
zeer tevreden over mijn aankoop
We hebben het bankje goed verpakt ontvangen en ook vrij snel. We zetten hem later in 2026 in elkaar.
Top
Helaas drie maal beschadigd product ontvangen. Wel meteen geld retour gekregen.
Goed was netjes ingepakt en was ook zo als op de website was beschereven.
Prima levering
Goede en snelle levering. Topproduct!
Makkelijk en snelle levering
Juiste service, komt wanneer ze beloven
Prima service. Breuk in pakket is snel en goed opgelost. Een 10
Soepel
Bij levering was er een plankje van onzr radioatorombouw helaas beschadigd. Toen direct contact opgenomen met Meubel-plein.nl, en kreeg al heel snel een reactie. Er werd geheel kostenloos vervanging opgestuurd. Geweldige service en prijs-kwaliteit verhouding! Echte aanrader.
Meubel-plein.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Meubel-plein.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Meubel-plein.nl
Spaarpot Oost 22
5667 KT Geldrop
Snelle levering, goed product
Als goed als verwacht
zeer tevreden over mijn aankoop
Top
Helaas drie maal beschadigd product ontvangen. Wel meteen geld retour gekregen.
Goed was netjes ingepakt en was ook zo als op de website was beschereven.
Prima levering
Goede en snelle levering. Topproduct!
Makkelijk en snelle levering
Juiste service, komt wanneer ze beloven