Antwoord Methorst Zuigtechniek
Beste Jolanda Jagt,
Allereerst vinden wij het vervelend als klanten niet tevreden zijn, wij gaan dan ook altijd in gesprek om te kijken waar het eventueel misgegaan is en of we eruit kunnen komen.
Zo ook bij u, tot 3 keer toe, waarbij ik de laatste keer zelf de kruipruimte in ben gegaan om te kijken.
Het is heel jammer dat we geen foto’s kunnen uploaden anders hadden we hier kunnen laten zien hoe het water bij u naar binnen gutste, en hoe kurkdroog het nu is in uw kruipruimte.
Enkel zitten er wat vochtplekken in de vloer, maar zoals wij ook al geadviseerd hebben moet u hiervoor bij een specialistisch bedrijf zijn, we hebben het u allemaal aangeboden maar u wilde maar 1 ding: geld
Wij maken per jaar meer dan 3500 projecten… per jaar zijn er dan ca. 10 disputen waar we altijd mee uit komen, vooral als mensen weinig kennis van zaken hebben zijn we heel ruimhartig en coulant, maar het liegen en het dreigen met dit soort referenties heeft ons doen besluiten geen handreiking meer te doen. We kijken dan ook met uitzonderlijk hoge belangstelling uit naar de reactie van uw advocaat.
Groet Wilbert Methorst