8.9 /10

checkbox97% beveelt Methorst Zuigtechniek aan!

EAM van kuijk

Ik wil even laten weten dat Bradley en Jordy harde werkers zijn ,ze hebben bij mij 5 uur onafgebroken hard gewerkt !

Antwoord Methorst Zuigtechniek

Hartelijk dank voor de mooie review! Wij zullen het doorgeven aan de mannen! Met vriendelijke groet, Team Methorst

Geantwoord op

Ruud en Janice

Vandaag hebben we twee medewerkers over de vloer gehad. Zij zijn zeer kundig te werk gegaan en hebben uiteindelijk de oorzaak van onze waterschade gevonden. Echte vaklui (harde werkers), met veel vakkennis en ook nog eens een vleugje humor. Complimenten! Wij zijn supertevreden.

Bam infra/civiel HSL palenwand

De afgelopen weken hebben wij diverse keren gebruikgemaakt van de grondzuiger, alsmede de blaastechniek voor het vullen van ruimtes met zand, top personeel zeer gemotiveerd en deskundig.

Renske Van Altena

Super service! Op tijd, vriendelijk, en doen voorral wat er moest gebeuren! Paar koffies en koekjes verder, een lege kruipruimte. Super bedankt!

Pfeiffer Beheer BV

Vorige week hebben Marcel en Abdel de klus uitgevoerd. Keurig, op tijd, netjes en communicatief vaardige mannen. Al met al zeer tevreden over Methorst!

Kistemaker bouw

Top bedrijf met professionele werknemers !

Wil Lepelaars

Nette en hard werkende mensen! Ze doen hun werk uitstekend !! Heb jammer genoeg niet alle namen van de mensen die hier gewerkt hebben Jouri en Dimitri hebben het zand weer in de kruipruimte gespoten, de andere namen zijn bij jullie bekend. Pluimpje voor iedereen!!!

Arno Cobben

Top bedrijf, fantastische service, Doet wat er afgesproken is! En supersnel!!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Kees van Vliet

Ondanks lastige omstandigheden hebben ze op tijd en zorgvuldig EPS korrels verwijderd. Met vriendelijke en hulpvaardige medewerkers.

van Buuren Dakservice

SterSterSterSterLege ster

Vanochtend 07.00 stipt aanwezig, Rembrandt en z’n collega. Kort overleg en snel het dak leeg gehaald. Bedankt voor het snelle werk.

Willem Kuntz

Heel erg goed. Vooral uw werknemer Dimitrie (zwart krullend haar, bril) was geweldig. Gaf alle informatie en niks was hem teveel. Chapeau voor deze kerel.

Kuntz, Willem

Heel erg goed.

Compagni B.V.

Ik ben zeer tevreden over de manier van werken. Het was geen eenvoudige klus maar het is vakkundig en snel opgelost. Het personeel was heel vriendelijk.

Zeer positief

R. Peters (particulier)

Zeer positief. Op tijd, werken keihard door, leveren volgens opdracht.

Methorst Zuigtechniek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Methorst Zuigtechniek heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 6 juli 2017

Methorst Zuigtechniek

Methorst Zuig en Blaastechniek houdt zich bezig met het zuigen van losse, vaste, natte en droge (bouw)stoffen. Voornamelijk het zuigen en blazen van grond, zand en dakgrind met onze speciale zuigauto en zandzuiger.

Stationsweg Oost 281D

Bam infra/civiel HSL palenwand

Renske Van Altena

Pfeiffer Beheer BV

Kistemaker bouw

Top bedrijf met professionele werknemers !

Wil Lepelaars

Heel erg goed.

Compagni B.V.

Zeer positief

R. Peters (particulier)

Zeer positief. Op tijd, werken keihard door, leveren volgens opdracht.

Methorst Zuigtechniek heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10