Metech

VvE Ruysdael, Nico Vonk

Betrouwbaar, afspraken worden perfect nagekomen. Direct overleg tijdens onderhoud over te vervangen onderdelen. Ook direct beschikbaar in serviceauto. Beleefde monteur

Reactie Metech:

Dat zijn berichten! Hier doen we het voor. Ook in de toekomst staat ons team weer voor je klaar Nico!

Story Nijmegen

Bijzonder goed, wie ik dan ook aan de lijn heb, altijd vriendelijk en snel geholpen

Reactie Metech:

Kijk, dat is fijn om te horen. Dankuwel voor uw beoordeling, ook in de toekomst staan weer voor u klaar!

Bidfood Goirle

Prima en reageren snel na een melding van een storing.
Monteurs prettig in de communicatie

Reactie Metech:

Dankuwel voor uw beoordeling!

Prima service

Reactie Metech:

Hartelijk dank voor uw beoordeling en de beste wensen!

GKB Nederland B.V.

Reactie Metech:

Dankuwel voor uw beoordeling.

Laagdrempelig contact, goede service

Bedankt voor uw review!

D Theunisse exp bv

Super

Reactie Metech:

Hartelijk dank voor uw beoordeling!

Hörmann Nederland BV

Klantvriendelijk

Reactie Metech:

Dankuwel voor uw beoordeling!

Pon Dealer Amersfoort Audi

Vriendelijke en rustige monteur. Legt goed uit wat er gedaan is. Top

Reactie Metech:

Fijn dat u onze service zo heeft ervaren! Bedankt voor uw beoordeling.

Voedselbank Vaassen

Prima monteur, jammer dat de reparatie in juli niet is gedaan

Reactie Metech:

Jammer dat u onze geleverde diensten niet heeft ervaren als gewenst vandaar onze toelichting hierop.
Doordat de vloer niet veegvrij opgeleverd wordt alvorens er met de schrobmachine gereinigd wordt (in juli aangegeven tijdens een bezoek van de monteur) is het een verklaarbaar verschijnsel dat de verstoppingen zich meermaals herhalen.
Het feit dat dit voorval zich heden weer heeft voorgedaan verklaart de uitspraak van de monteur van juli dit jaar.
Uw bevindingen en daarmee de beoordeling is onzes inziens niet juist.