Auto Versteeg Buurman Deventer
- Product of service:
- Vloerreiniger
Goede ervaring.Snelle reactie.Snel ter plaatse
Netjes vooraf geinformeerd, dat monteur zou komen. Vriendelijke man.
Goede ervaring, alles in overleg en duidelijk
zeer positief een echte aanrader/ontzorger
Prima!
prima
Super fijne en snelle service
Prima, snelle service en correcte nette monteur
Zeer goede service, snelle afspraak, monteur is vriendelijk, netjes,beleefd en werkt netjes.
Bij deze storing uiterst alert en snel ter plaatse Ook keurig afgewikkeld
goed
prettige en snelle communicatie, vakmensen met hart voor de machines
zeer vriendelijke monteur
Zeer goed. Kees Wisse heeft alles goed uitgelegd en toch lukte het me niet om na paar maanden zuigmond weer op zijn plaats te krijgen van imop. Zelfde week kwam hij langs om het nogmaals te demonstreren en op te lossen. Super!
zeer goed
Metech verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Metech heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede ervaring.Snelle reactie.Snel ter plaatse
Netjes vooraf geinformeerd, dat monteur zou komen. Vriendelijke man.
Goede ervaring, alles in overleg en duidelijk
zeer positief een echte aanrader/ontzorger