Metech

(Bewerkt)

Plezierig

Reactie Metech:

Dankuwel voor uw beoordeling!

Wittenberg

Goede ervaring , deskundig en machine ziet er weer als nieuw uit na het onderhoud ,

Reactie Metech:

Hartelijk dank voor uw beoordeling!

sportaccommodatie 't Timpke

Nette communicatie, vriendelijke monteur en netjes onderhoud gepleegd.

Metchem GmbH

(Bewerkt)

Slechte reactie op de mail.. Monteur heeft goede arbeid verricht

Reactie Metech:

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat uw e-mail niet de aandacht heeft gekregen die het verdient. Soms worden berichten onbedoeld als spam gemarkeerd door ons systeem. We hebben dit intern... Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat uw e-mail niet de aandacht heeft gekregen die het verdient. Soms worden berichten onbedoeld als spam gemarkeerd door ons systeem. We hebben dit intern opgepakt en doen ons best om dit in de toekomst te voorkomen.

Top bedrijf. Eenvoudige doeltreffende machines zonder veel poespas wat stuk kan gaan

Reactie Metech:

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u onze machines waardeert om hun eenvoud en betrouwbaarheid. Bij ons draait het om praktische oplossingen die doen wat ze moeten doen,... Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u onze machines waardeert om hun eenvoud en betrouwbaarheid. Bij ons draait het om praktische oplossingen die doen wat ze moeten doen, zonder overbodige toeters en bellen. Fijn dat u dat ook zo ervaart! Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan staan we natuurlijk graag voor u klaar.

Dat Bouwsystemen

Monteur heeft ons goed uitgelegd wat we zelf goed moeten onderhouden was erg behulpzaam

Reactie Metech:

Bedankt voor uw positieve review! Het is fijn om te horen dat onze monteur u goed heeft kunnen uitleggen wat belangrijk is voor het onderhoud. We streven ernaar om niet alleen een goede service te... Bedankt voor uw positieve review! Het is fijn om te horen dat onze monteur u goed heeft kunnen uitleggen wat belangrijk is voor het onderhoud. We streven ernaar om niet alleen een goede service te bieden, maar ook onze klanten te helpen met waardevolle tips. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor u klaar!

FoodMate BV

Goede Service ervaringen met Metech, reageren snel met verzoeken tot reparatie

Reactie Metech:

Zoals het hoort vinden wij! Ook in de toekomt staan we graag weer voor u klaar. Bedankt voor uw beoordeling!

Drooghout Gendringen

Goed, netjes.

Reactie Metech:

Hartelijk dank voor uw beoordeling!

Reparatie, eerder dan afgesproken, top

Reactie Metech:

Dankuwel voor uw beoordeling!

Isolatiespecialist.nl

Zeer positief, nette benadering en communicatie, professioneel aan het werk, goede uitleg van de gedane werkzaamheden en adviezen.

Reactie Metech:

Zoals het hoort vinden wij! ;) Ook in de toekomst staan we graag weer voor u klaar. Bedankt voor uw beoordeling!