Vivian Bosman
- Sterke punten
- De service
Zeer klantvriendelijk en goede service
In oktober 2025 in contact gekomen met de heer Doornekamp voor het plaatsen van balkonbeglazing in ons nieuwe appartement op de bovenste verdieping(6).Het contact was dermate ontspannen en plezierig dat hij ons uiteindelijk heeft weten te overreden het te doen.Maandag jl. is alles conform de afspraken uitgevoerd.Prima werk door de monteurs.Zelfs nog wat extra gedaan.Met dit mooie weer heerlijk al op het terras gezeten en verlost van de wind en kou. Ik kan de heer Doornekamp oprecht recommanderen.Hij is het dubbel en dwars waard en stelt u niet teleur.Bedankt Pieter!
vakkundig, beleefd, prettige communicatie
Vanaf het eerste contact is de totstandkoming van onze balkonbeglazing op fenomenale wijze opgepakt door Metalura. De benodigde vergunning, het inmeten en de montage verliepen vlekkeloos en naar volle tevredenheid. Een bedrijf dat zijn specialisme op dit gebied volledig waar heeft gemaakt.
Zeer vakkundig en aandachtig.
Uitstekende planning en begeleiding, inmeting met uiterste precisie en plaatsing professioneel uitgevoerd. Bovendien zijn de gebruikte materialen van hoge kwaliteit, mijn balkon ziet er prachtig uit.
Zeer goed
Werken heel netjes
Zeer goed geholpen en vakkundig gemonteerd
Slecht. Een hele hoop geld betaald. 1 glazen deur heeft een olievlek. In de zelfdeweek na oplevering gebeld. Ow ja misschien moeten jullie even het raam zemen. Dat hebben we geprobeerd misschien kunt u het nog eens proberen met schoonmaakmiddel. Nou dat hebben we uiteraard zelf ook al geprobeerd. Ow ja nou alles moet even nagevraagd worden. Dat duurde en dat duurde eindelijk komt er iemand kijken. Ow ja ik zie het je krijgt het er inderdaad niet uit. Nou we gaan even kijken. Niets meer gehoord. Bel ik zelf krijg ik als antwoord u kunt de nieuwe ruit half januari zelf komen ophalen? Zelf komen ophalen om zelf er in te maken. Het lijkt mij na € 12.000,- meer dan terecht dat dit onder garantie gemonteerd word door jullie?
Zeer slecht communicatie ver te vinden
stipt en goed
Goed en accuraat
Een degelijk bedrijf met uitstekende vakmensen
Prima materialen, goede afwerking, sympathieke medewerkers
Metalura verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Metalura heeft de volgende resultaten bereikt:
Metalura
Van Hennaertweg 2
2952 CA Alblasserdam
vakkundig, beleefd, prettige communicatie
Zeer vakkundig en aandachtig.
Zeer goed
Werken heel netjes