K.Kamp wilhelminaplein 6 Heinenoord
In april 2024 hebben wij schuifdeuren besteld voor een overkapping Op voorhand wisten wij dat dit best een hoop geld zou kosten. Na opdracht zou er iemand komen voor inmeten Wijzelf zouden voor de fundering zorgen.de desbetreffende heeft mij hoogtepunten opgegeven dit is helemaal verkeerd gegaan.De monteur kwamen hierachter op de dag van montage.Na enige telefoongesprekken bleek de fout te liggen bij Metalura. De monteurs en ik hebben de fundering diezelfde dag opgelost. Nu na een jaar hebben wij problemen met 1 schuifdeur. Wij hebben Metalura gebeld algauw werd er gemeld dat dit buiten de service viel (voorrijkosten en werkkosten per kwartier werden genoemd Daar werden wij niet vrolijk van gezien de voorgrond hiervan.Telefonisch werd gemeld dat wij een sevicepakket hadden kunnen nemen ,Helaas is dit ons niet vermeld. Wij hebben de herstelwerkzaamheden geannuleerd en wij gaan dit gebrek zelf oplossen. Wij blijven van mening dat deze werkwijze van Metalura totaal niet gebruikelijk en fijn is.Dit mede dat een baliemedewerkster totaal niet op de hoogte is van onze problemen.Ook is er niet voorgesteld dat wij later terug gebeld zouden worden nadat Metalura eerst het probleem bekeken zou hebben.Op deze manier verliest je de klanten
- Sterke punten
- Nee niet echt,Wel een showroom waar je koud van word zo mooi