Jos Vermeer
- Product of service:
- inductie kookplaat aeg
96% beveelt Merken Warenhuis BV - Specialist in Inbouw Apparatuur aan!
96% beveelt Merken Warenhuis BV - Specialist in Inbouw Apparatuur aan!
prima, snelle en correcte levering
Prima service.. ook het nabellen of de bestelling klopt, alleen jammer dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn.
Geweldig
Netjes en op tijd geleverd tegen scherpe prijs.
Prima SERVICE
Goed geholpen na verkeerde keuze en tevreden over snelheid afhandeling en nette bezorging.
Afwasmachines gekocht. Men belde eerst nog of dit juiste model was omdat het inbouw was. Dit samen nogmaals nagelopen. En was oké. Vond dit echt service waar over nagedacht was. Zeer vakkundig van hun. Aflevering netjes volgens planning. Oude machine mee terug genomen.
Top service
gevonden via google en ze hadden wat we wilden top!
Een inductiekookplaat aangeschaft uitstekende communicatie en levering volgens afspraak.
Merken Warenhuis BV - Specialist in Inbouw Apparatuur verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Merken Warenhuis BV - Specialist in Inbouw Apparatuur heeft de volgende resultaten bereikt:
Merken Warenhuis BV - Specialist in Inbouw Apparatuur
prima, snelle en correcte levering
Geweldig
Netjes en op tijd geleverd tegen scherpe prijs.
Prima SERVICE
Top service
gevonden via google en ze hadden wat we wilden top!
Merken Warenhuis BV - Specialist in Inbouw Apparatuur