William Deboever
- Goede commucatie
- Product of service:
- Neuspads
Goede ervfirmaaring met deze
Het artikel werd prima op tijd geleverd. Daarnaast was het artikel conform hetgeen op de website vermeld. Voor informatie goed voorgelicht. Vriendelijk behandeld.
Goede info en snelle Levering van merkgebonden onderdelen.
Snel en goed geholpen. Vlotte reactie op vragen.
Super goede service! Nadat ik mijn glazen opgestuurd heb gekregen, kreeg ik ze niet in mijn montuur. Bril opgestuurd en ik kreeg een keurig gerepareerde bril weer opgestuurd.
ik heb neusjes besteld 3 weken geleden en heb deze niet ontvangen en ook geen mail van gekregen maar ze zijn wel betaald
Niet zo tevreden. Originele neuspads besteld van serengetti,ok dat ze niet op stock zijn maar dat ze een alternatief voorstellen die evenveel kosten vind ik niet kunnen.
Uitstekend, snelle reactie
aanrader
Super service en levering. Erg tevreden!
Lange levertijd
Ik was op zoek naar een nieuwe Ray Ban zonnebril en kwam terecht op Merkbrillen.nl. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor ik snel de bril vond die ik zocht. De productinformatie was duidelijk, met goede foto’s en specificaties. Het bestelproces verliep soepel en ik ontving binnen enkele werkdagen al mijn bestelling. Door het weekend duurde dit één dag langer dan was aangegeven maar precies zoals verwacht. De bril was keurig verpakt en helemaal zoals omschreven. Origineel, compleet met etui en certificaat van echtheid. Echt een aanrader top!
Levertijd van 5-7 werkdagen, na 2 weken nog steeds niets verzonden.
Goede wijn behoeft geen krans.
Matig, het artikel was niet zoals beloofd
Merkbrillen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Merkbrillen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede ervfirmaaring met deze
Goede info en snelle Levering van merkgebonden onderdelen.
Snel en goed geholpen. Vlotte reactie op vragen.
Uitstekend, snelle reactie
aanrader
Super service en levering. Erg tevreden!
Lange levertijd
Levertijd van 5-7 werkdagen, na 2 weken nog steeds niets verzonden.
Goede wijn behoeft geen krans.
Matig, het artikel was niet zoals beloofd
Merkbrillen.nl heeft de volgende resultaten bereikt: