Reviews

8.8 / 10
122 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Content
8.2/10
Reactiesnelheid
9.4/10
Kwaliteit/prijs
8/10
Deskundigheid
8.8/10
Informatie op de CMS website
8.2/10
Bedieningsgemak CMS
8.2/10
Klantvriendelijkheid
9.4/10

122 Reviews

automotions

8/10

Goed contact

Sterke punten

snel schakelen

Verbeterpunten of tips

nee

Reactie Merit Media:

Bedankt!


tanteLouise

10/10

We hebben goede ervaringen met Merit Media. Ze denken erg goed mee en zijn makkelijk te bereiken. Ook worden we goed op de hoogte gehouden van alle nieuwe templates, die erg leuk zijn!

Sterke punten

Merit Media is erg klantvriendelijk. Als er een vraag is krijgen we meestal direct een reactie en het is fijn om altijd met dezelfde persoon contact te hebben. Hierdoor is de drempel laag om vragen... Merit Media is erg klantvriendelijk. Als er een vraag is krijgen we meestal direct een reactie en het is fijn om altijd met dezelfde persoon contact te hebben. Hierdoor is de drempel laag om vragen te stellen.

Verbeterpunten of tips

Bij sommige 'Roll your own' templates zou het fijn zijn als er iets meer aanpassingsmogelijkheden zijn. Denk aan het aanpassen van de achtergrond of andere afbeeldingen die 'vast' staan.

Reactie Merit Media:

Bedankt voor de beoordeling, we nemen de verbeterpunten ter hand.


Monique van Dorth/Oogcentrum Noordholland

10/10

Enthousiast en zeer behulpzaam

Sterke punten

Snel reageren op vragen, vriendelijk

Reactie Merit Media:

Bedankt voor de review!


SMO Breda

8/10

Wij hebben tot nu toe een zeer positieve ervaring met Merit Media! Actueel in het CMS systeem, goed te bereiken, denken altijd met je mee en weten goed wat ze leveren en hoe dit juist in te zetten.... Wij hebben tot nu toe een zeer positieve ervaring met Merit Media! Actueel in het CMS systeem, goed te bereiken, denken altijd met je mee en weten goed wat ze leveren en hoe dit juist in te zetten. Het resultaat op het scherm is genieten!

Sterke punten

Altijd te bereiken, denken goed met je mee, mooi resultaat op het scherm.

Verbeterpunten of tips

De standaard filmpjes zijn soms wat oud.

Reactie Merit Media:

Bedankt voor de beoordeling!


pauline

10/10

Vanaf eerste kennismaking tot en met het live gaan is ons bedrijf fantastisch begeleid. Nu wij al een tijdje live zijn is Merit Media ook altijd beschikbaar voor al mijn vragen en domme acties recht... Vanaf eerste kennismaking tot en met het live gaan is ons bedrijf fantastisch begeleid. Nu wij al een tijdje live zijn is Merit Media ook altijd beschikbaar voor al mijn vragen en domme acties recht te zetten ;-)

Sterke punten

meedenken, oplossen van problemen, sterke klantendesk iedereen kan je helpen en weet wat er speelt binnen ons bedrijf

Verbeterpunten of tips

is al veel maar nog meer engelstalige templates, en templates waar je tekstvlakken kan aanpassen ipv een groot tekstvlak die soms maar 1 zinnetje bevat ............

Reactie Merit Media:

Bedankt voor jouw complimenten, Pauline. Het internationale karakter van jullie project geeft een extra dimensie om medewerkers 'all over the world' te informeren met ons systeem. Wij zullen de... Bedankt voor jouw complimenten, Pauline. Het internationale karakter van jullie project geeft een extra dimensie om medewerkers 'all over the world' te informeren met ons systeem. Wij zullen de verbeterpunten ter hand nemen.


Raben

10/10

Erg fijne samenwerking.

Sterke punten

Managing expectations,
Professionaliteit,
Klantgericht,
Ontwikkelsnelheid

Verbeterpunten of tips

Weinig wezenlijks.
Er is nog een aantal puntjes te optimaliseren in het CMS.

Reactie Merit Media:

Dank, Steven, voor jouw beoordeling. We zijn heel blij met jouw kritische blik en complimenten. Je bent voor ons een uitstekende sparring partner hoe we alles nog beter kunnen doen/maken.


Raben Netherlands B.V.

10/10

Ik heb een uitstekende ervaring met dit bedrijf, goede en snelle service, altijd vriendelijk, en pikken snel dingen op en passen hun service daarop aan

Sterke punten

Als ik een presentatie heb gemaakt en er klopt iets niet zoals een datum of tijd dan krijg ik direct een telefoontje, en helpen ze me heel goed.

Verbeterpunten of tips

Geen, Ga zo door!!!

Reactie Merit Media:

Bedankt voor de positieve beoordeling Ans!


Onze Lieve Vrouwelyceum

8/10

Ik werk pas sinds februari 2015 met TINS dus echt ervaringen met Merit Media heb ik niet. Ik heb de onderwerpen die ik eigenlijk nog niet kan beoordelen met 'redelijk' beoordeeld en waar mogelijk... Ik werk pas sinds februari 2015 met TINS dus echt ervaringen met Merit Media heb ik niet. Ik heb de onderwerpen die ik eigenlijk nog niet kan beoordelen met 'redelijk' beoordeeld en waar mogelijk met 'N.v.t.'.

Sterke punten

Van wat ik heb meegekregen is Merit Media erg betrokken bij zijn klanten.

Reactie Merit Media:

Bedankt voor de beoordeling!


Pauline Tibosch / Prise d'eau Golf

8/10

Ik heb 5 maanden de Narrowcasting van Prise d'eau Golf bij gehouden. Heb goede ervaringen opgedaan met dit Merit Media. Zodra er iets mis was, kreeg ik hier ook gelijk feedback over om het aan te... Ik heb 5 maanden de Narrowcasting van Prise d'eau Golf bij gehouden. Heb goede ervaringen opgedaan met dit Merit Media. Zodra er iets mis was, kreeg ik hier ook gelijk feedback over om het aan te passen. Andersom, als er bijvoorbeeld een storing was, werd deze snel verholpen.

Sterke punten

Snelle en eenvoudige manier om de narrowcasting aanpassen of producten toe te voegen.

Verbeterpunten of tips

De opmaak van een ''dia'' is vrij standaard waardoor we sommige producten niet altijd goed weer kunnen geven. Tip is dus: meer mogelijkheden voor de opmaak.

Reactie Merit Media:

Hoi Pauline, bedankt voor jouw beoordeling. De mogelijkheden voor de opmaak hebben we de afgelopen periode sterk uitgebreid. We hopen uiteraard naar alle tevredenheid!


BghU

10/10

Heel tevreden over systeem, onderhoud en ook de ondersteuning vanuit TMD

Sterke punten

Het systeem is heel gebruiksvriendelijk en biedt een ruime bibliotheek aan beelden en regelmatig wisselende presentaties. Als gebruiker kost het ons hierdoor weinig tijd en inspanning om continue... Het systeem is heel gebruiksvriendelijk en biedt een ruime bibliotheek aan beelden en regelmatig wisselende presentaties. Als gebruiker kost het ons hierdoor weinig tijd en inspanning om continue een aantrekkelijke en afwisselende speellijst te tonen. En lukt het even niet zelf, dan staat de ondersteuning vanuit TMD direct klaar om hulp te bieden. Kortom: een tevreden klant!

Verbeterpunten of tips

Nog niet, aanvullende verzoeken (bijv. over het verjaardagstemplate en het (later) tonen van verjaardagen die in het weekend vallen) zijn tot nu toe snel opgepakt.

Reactie Merit Media:

Hartstikke bedankt voor de beoordeling. Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met onze dienstverlening!