Reviews

8.7 / 10
107 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Content
8.1/10
Reactiesnelheid
9.4/10
Kwaliteit/prijs
8/10
Deskundigheid
8.8/10
Informatie op de CMS website
8.2/10
Bedieningsgemak CMS
8.1/10
Klantvriendelijkheid
9.4/10

107 Reviews

Anoniem

8/10

Prima, heldere en snelle communicatie

Sterke punten

communicatie

Verbeterpunten of tips

geen


Gemeente Amersfoort

10/10

Zeer goede service en korte lijnen!

Sterke punten

Snel, flexibel en goede bereikbaarheid

Verbeterpunten of tips

Geen


Tandartspraktijk Gripkeshof

10/10

Merit Media is een professioneel bedrijf met een topservice voor onze Narrowcasting service.

Sterke punten

Service, bereikbaarheid en communicatie

Verbeterpunten of tips

Geen

Reactie Merit Media:

Dennis, bedankt voor je mooie review! Veel plezier met jullie narrowcastingsysteem.


Party Vlaai Waalwijk

10/10

Dennis heeft vanaf 1e contact tot oplevering en nazorg zijn afspraken meer dan nagekomen. Ik zou hem en merit media aanbevelen.

Sterke punten

Betaalbaar, afspraken nakomen en meedenken met klant.

Verbeterpunten of tips

Geen.


AZRR

8/10

Ik heb een zeer positieve ervaring. Denkt op een prettige en zeer constructieve wijze mee. Snelle en goede respons op vragen en voorstellen.

Sterke punten

Benaderbaarheid, snelle en goede respons op vragen en voorstellen.

Verbeterpunten of tips

geen.


Anoniem

9/10

Erg prettig

Sterke punten

toegankelijk voor iedereen

Verbeterpunten of tips

snellere koppeling naar het scherm

Reactie Merit Media:

Hartelijk dank voor deze mooie feedback.


BAM Industrie

10/10

De samenwerking met Merit Media loopt zeer fijn. Ze denken pro-actief mee en zijn zeer behulpzaam.

Sterke punten

Actief meekijken met wat wij op de schermen zetten én het vullen van de BAM Bibliotheek

Verbeterpunten of tips

Een makkelijkere manier van facturatie vinden. Bij grote bedrijven als BAM is het soms lastig om met elkaar tot een goede manier te komen en hier zijn wij beide veel tijd aan kwijt.

Reactie Merit Media:

Heel erg bedankt voor deze lovende woorden! Ik hoop dat we uiteindelijk tot een goede oplossing voor de facturatie zijn gekomen samen.


Gemma van den Essenburg

9/10

Er zijn weinig bedrijven die de beloftes die ze gedaan hebben in de eerste ontmoeting geheel waar maken. Merrit Media is bij ons intern het voorbeeld geworden van hoe het zou moeten!

Sterke punten

Een uitstekende service.

Verbeterpunten of tips

Het CMS blijven verbeteren n.a.v. de klantwensen. Hoe meer gebruiksgemak, hoe blijer wij worden!
Content in de bibliotheek vaker vernieuwen.

Reactie Merit Media:

Beste Gemma,

We zouden er bijna van gaan blozen! Heel erg bedankt voor deze prachtige review. We zijn heel blij dat we jullie van dienst mogen zijn!


Flowershop Goes

10/10

Goede ervaring

Sterke punten

Prettig contact erg behulpzaam en altijd bezig met vernieuwing

Verbeterpunten of tips

nee

Reactie Merit Media:

Hartelijk dank voor deze mooie score. We werken met veel plezier met je samen.


TAQA

9/10

Wij zijn sinds april 2019 klant bij Merit Media. De samenwerking verloopt heel prettig: account manager is altijd snel bereikbaar en zeer service gericht. Het TINS systeem is makkelijk te begrijpen.... Wij zijn sinds april 2019 klant bij Merit Media. De samenwerking verloopt heel prettig: account manager is altijd snel bereikbaar en zeer service gericht. Het TINS systeem is makkelijk te begrijpen. In het acquisitietraject onderscheidde Merit Media zich van andere aanbieders door een beter advies over onze behoefte te geven.

Sterke punten

Blijvende betrokkenheid bij de klant. Meedenken met de klant. Mogelijkheid om te ondersteunen in tijden van verlof of ziekte bij de klant.

Verbeterpunten of tips

Persoonlijk vind ik de content die door Merit media wordt ontwikkeld en aangeboden minder geschikt voor een grotere corporate klant die vast zit aan een eigen huisstijl. De content vind ik daarvoor... Persoonlijk vind ik de content die door Merit media wordt ontwikkeld en aangeboden minder geschikt voor een grotere corporate klant die vast zit aan een eigen huisstijl. De content vind ik daarvoor niet zakelijk genoeg. In ons geval maken we er daarom nagenoeg geen gebruik van. Zie ook vraag over content

Reactie Merit Media:

Bedankt voor de mooie feedback! We zullen contact met je opnemen over algemene content.