Oudshoorn
Zeer goed geholpen
- Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?
- Nee
Zeer goed geholpen
Wel zijn fantastisch geholpen door Meride en vooral door de uitvaartverzorger Nanou Kurstjens. Ze heeft ons geweldig bijgestaan en geholpen met 2 crematies in 1 maand tijd. Ze had goede adviezen was altijd bereikbaar zelfs buiten kantoortijden en in het weekend. Daarbij heeft ze veel werk uit onze handen genomen zoals het verzorgen van rouwkaarten en het informeren van instanties en de hele organisatie van de crematies. Wat ook erg fijn was dat ze niet het overbeleefde gedrag van een uitvaartverzorger had.
Uitermate vriendelijk, heeft ons met onze vragen heel goed en vriendelijk geholpen.
Uitstekend
Het was mooi en goed verzorgd. Het zag er ook heel fijn uit.
Uitmuntend
We zijn vanaf het begin erg goed begeleid bij alles rondom het afscheid van mijn man. Hadden al veel eerder contact met de uitvaartbegeleider Els, toen leefde mijn man nog. Zij heeft meegedacht bij onze wensen en dit stelde mijn man toen al erg gerust over zijn naderend afscheid. We hebben uiteindelijk een prachtig afscheid gehad, waarin wijzelf alle ruimte hadden om het naar eigen invulling te doen. En Els en Ries waren zeer respectvol en betrokken aanwezig om alles in goed banen te leiden. Het afscheid was mooi, liefdevol en warm. Nog steeds een troost voor ons allemaal.
Fantastisch, Ingrid is echt een top route!
Grote hulp in moeilijke tijden. Had niet zonder de steun en organisatie zo’n mooi afscheid kunnen zijn.
Prettig
Respect vol
Onder de omstandigheden, was Ingrid Hartensveld van Meride het beste dat ons kon overkomen. Alles was mogelijk, werd duidelijk uitgelegd en we voelden ons echt begrepen. Zij heeft ons buitengewoon en liefdevol begeleidt.
De professionaliteit van Angelique sprak mij bijzonder aan waardoor het geheel nog mooier was..
Uitmuntend, perfect en vertrouwd
Wij zijn erg tevreden over de begeleiding en het regelen van de uitvaart van mijn moeder. Ronaldo heeft alles netjes in goede banen geleid en reageerde direct op onze wensen en vragen. Mede door zijn bijdrage kijken wij met een goed gevoel terug op de uitvaart en alles eromheen.
Meride verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Meride heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitstekend
Het was mooi en goed verzorgd. Het zag er ook heel fijn uit.
Uitmuntend
Fantastisch, Ingrid is echt een top route!
Prettig
Respect vol