Teeuw
Prima verzorgd, uitstekende begeleiding.
- Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?
- Nee
Prima verzorgd, uitstekende begeleiding.
Wij zijn tijdens het overlijden van mijn man, Gerard Hoogers, begeleid door Jeroen van Riet. Jeroen heeft ook nog kennisgemaakt met Gerard wat door ons als heel prettig is ervaren. Jeroen is zeer empathisch en denkt mee op alle fronten. Een bijzonder warme persoonlijkheid. Door hem kijken wij terug op een warm en bijzonder afscheid op landgoed Mariënwaerdt. Dank Jeroen, ook namens onze dochters Florine en Valérie.
Heel fijne Jan contact, alles prima geregeld.
Gewoon goede, nette verzorging van de uitvaart zoals je mag verwachten.
Geweldige organisatie voor hulp en ondersteuning.
Ingrid Hartensveld: super!
Het is netjes en met veel gevoel geregeld, ook snel en transparant.
Zeer persoonlijke en vriendelijke benadering van de consulent. Waardig afscheid geregeld en bij vragen is de consulent goed betrokken en bereikbaar.
Mijn mans uitvaart was netjes verzorgd en de medewerkster was heel begaan
Alles perfect geregeld voor mijn moeder. Een hele goede begeleiding. Ik kan iedereen aanbevelen voor hun te kiezen
Fijne ervaring, heel goed geholpen
Zeer goed geholpen
Wel zijn fantastisch geholpen door Meride en vooral door de uitvaartverzorger Nanou Kurstjens. Ze heeft ons geweldig bijgestaan en geholpen met 2 crematies in 1 maand tijd. Ze had goede adviezen was altijd bereikbaar zelfs buiten kantoortijden en in het weekend. Daarbij heeft ze veel werk uit onze handen genomen zoals het verzorgen van rouwkaarten en het informeren van instanties en de hele organisatie van de crematies. Wat ook erg fijn was dat ze niet het overbeleefde gedrag van een uitvaartverzorger had.
Uitermate vriendelijk, heeft ons met onze vragen heel goed en vriendelijk geholpen.
Uitstekend
Meride verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Meride heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima verzorgd, uitstekende begeleiding.
Heel fijne Jan contact, alles prima geregeld.
Gewoon goede, nette verzorging van de uitvaart zoals je mag verwachten.
Geweldige organisatie voor hulp en ondersteuning.
Ingrid Hartensveld: super!
Het is netjes en met veel gevoel geregeld, ook snel en transparant.
Mijn mans uitvaart was netjes verzorgd en de medewerkster was heel begaan
Fijne ervaring, heel goed geholpen