Meride

Indien u een uitvaartbedrijf zou hebben, zou u dan de uitvaartverzorger die u geholpen heeft in dienst nemen?
Hoe waarschijnlijk is het dat u Meride zou aanbevelen aan een bekende?

Ineke Reckers

Afgelopen 14 maart een crematie gehad van mijn broertje.
Joan heeft ons heel goed begeleid in deze droevige tijd.
Voelde perfect aan hoe wij alles wilde hebben .
Een mooie en fijne...
Afgelopen 14 maart een crematie gehad van mijn broertje.
Joan heeft ons heel goed begeleid in deze droevige tijd.
Voelde perfect aan hoe wij alles wilde hebben .
Een mooie en fijne crematie gehad mede dankzij Joan.
Ik zou haar bij iedereen aanbevelen.

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

Niets gemist was tot in de puntjes geregeld

LCM van Galen Eras

Van begin tot eind heel goed bijgestaan. Ik kon voor elke vraag terecht. Ook duidelijke voorwaarden. Al met al een hele zorg minder. Maar dit komt met name door Freddy Onderstal, mijn man heeft ook... Van begin tot eind heel goed bijgestaan. Ik kon voor elke vraag terecht. Ook duidelijke voorwaarden. Al met al een hele zorg minder. Maar dit komt met name door Freddy Onderstal, mijn man heeft ook nog kennis kunnen maken en zelfs met moeite gewacht tot Freddy terug was van zijn vakantie en we hem er het liefst bij hadden.

RM Copier

Geen fijne ervaring. Uitvaartverzorger met grote desinteresse en een vreemde manier van handelen.

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

Een voor het gevoel betrokken medewerker.

Reactie Meride:

Geachte mevrouw,
Geachte mevrouw,
Dank voor uw review. Omdat u geen opdrachtgever was voor deze uitvaart moesten wij uitzoeken waar uw klacht vandaan kwam en heeft u even op een reactie moeten wachten. Het blijkt dat er sprake was van bewindvoering waardoor wij ons moesten houden aan de afspraken met de bewindvoerder. Dat is niet altijd leuk voor nabestaanden, dat realiseren wij ons terdege. De opdrachtgever heeft duidelijk bij ons aangegeven hoe de uitvaart verzorgd moest worden en zo is de uitvaart naar volle tevredenheid van onze opdrachtgever verzorgd. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

André de Graaf

De uitvaart van onze moeder is door Sylvia Hoogendoorn perfect voorbereid en begeleid. Sylvia is altijd bereikbaar, daadkrachtig en deed ook steeds de juiste suggesties. Daaruit blijkt dat ze heel... De uitvaart van onze moeder is door Sylvia Hoogendoorn perfect voorbereid en begeleid. Sylvia is altijd bereikbaar, daadkrachtig en deed ook steeds de juiste suggesties. Daaruit blijkt dat ze heel goed kan aanvoelen wat nodig is voor een familie. Ook de algehele service van Meride was uitstekend. Heel attent, men reageerde heel snel op ons verzoek om informatie en de informatie die we kregen was duidelijk. Uiteindelijk heeft Meride precies geleverd wat er nodig was.

Annemieke Worst

Wij zijn heel erg goed begeleid door Nancy van Buuren. Zij was een grote steun voor ons na het plotselinge overlijden van onze moeder.

Nee helemaal niets

Natali Eind

We zijn heel erg goed begeleid.

Nee niets

Sergio Rodriguez Hernandez

Vanaf de eerste telefoon… transport naar rouw centrum als begeleiding door Freddy was uitermate goed. Freddy heeft mij het gevoel gegeven niet alleen voor te staan. Heeft in alles geholpen tot in de... Vanaf de eerste telefoon… transport naar rouw centrum als begeleiding door Freddy was uitermate goed. Freddy heeft mij het gevoel gegeven niet alleen voor te staan. Heeft in alles geholpen tot in de details. Het zijn allemaal mensen die behalve verstand van zaken hebben ook een grote inbeeldingsvermogen hebben.

Niets

Sabine Swierstra

Uitvaart van mijn moeder door Tamara Helbig-Vaartjes. Wat een lieve, geduldige vrouw. Ze denkt echt mee.

Jean pierre

Oplichters prijzen

Oplichters

Reactie Meride:

Geachte heer, mevrouw,
Geachte heer, mevrouw,
Wat jammer dat u niet gereageerd heeft op mijn verzoek om uw klacht kenbaar te maken. Uw gegevens komen niet voor in onze administratie, wat zou kunnen betekenen dat wij geen uitvaart in uw opdracht hebben verzorgd. Indien dit wel zo is wil ik u nogmaals verzoeken om contact met ons op te nemen zodat wij uw opmerking kunnen bespreken. Wij zijn geen oplichters en als u van mening bent dat wij dat wel zijn dan wil ik daar graag met u over in gesprek.

Eric Barnhoorn namens P.J. Faber

Bijzonder warm en goed georganiseerd bedrijf met professionele uitvaartbegeleidster, Yvonne Kuitenbrouwer.

Totaal niet