Van der Kolk-Geurtsen
x
- Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?
- x
x
goede begeleiding en voorlichting door Ronaldo.
Fijn, netjes, strak geregeld, aardig, oprecht
Na de uitvaart van mijn moeder kan ik niets anders concluderen dan dat Meride ons daar meer dan professioneel, betrokken en meedenkend in begeleid heeft. Complimenten dan ook voor Ronaldo, die eindverantwoordelijk was voor het hele traject.
Zeer kundig, netjes en veel steun aan gehad.
Nanou is een ontzettend goede en belangrijker nog, zeer empatische uitvaartbegeleider. Altijd bereikbaar en een luisterend oor. Daarnaast denlt ze mee en biedt alternatieve oplossingen als dat nodig is. Ze heeft een goed gevoel voor humor waardoor de zwaarte van het verlies en de hele voorbereiding van de uitvaart een stuk minder zwaar wordt!! Nogmaals, ontzettend bedankt N anou. Zonder jou had ik miet geweten hoe dit op zo'n mooie manier te regelen. Haar inleidende toespraak was heel posiitief en spiritueel en verbond de aanwezigen met elkaar.
Goed gedrag van Benno 'Blanken-Yoda' van Agnarak.Ambachts Heerenhuys.Andromeda.Het dier.
Nu tweemaal van de diensten van Meride gebruik gemaakt en in beide gevallen alles in 1 keer perfect geregeld. Uitstekende communicatie, gedegen voorbereiding en perfecte uitvoering.
Ronaldo Roroa heeft de uitvaart geregeld voor mijn moeder. Alles is perfect verlopen en het was een mooie dienst. Dank je wel voor de doos met herinneringen.
Onze moeder overleed in het weekend en het contact was telefonisch er werd goed geluisterd meteen actie ondernomen. Op vragen die gesteld werden waarop geen antwoord was werd gezegd: op uw vraag heb ik niet meteen antwoord ik bel u hierover terug.' Dat is fijn te horen. Want we werden ook terug gebeld met het antwoord. Het contact en de begeleiding was erg prettig.
Zakelijk en betrokken
Zeer goed
Komen hun beloftes niet na en zijn afwijzend
n hele goede ervaring met ingrid n hele mooie ceremonie zeer tevreden
Wij zijn op een prettige en rustige wijze geholpen door de uitvaartverzorgerIngrid. Zij was behulpzaam en dat gaf een goed gevoel
Meride verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Meride heeft de volgende resultaten bereikt:
x
goede begeleiding en voorlichting door Ronaldo.
Fijn, netjes, strak geregeld, aardig, oprecht
Zeer kundig, netjes en veel steun aan gehad.
Zakelijk en betrokken
Zeer goed