JAN DEVROE
- Verbeterpunten of tips
- Producten die in voorraad zijn , eenmaal naar het winkelmandje blijken ze niet in voorraad te zijn
- Sterke punten
- Goed overzicht
Prima, kwalitatief goed.
2 weken geleden een bestelling gedaan. Nog steeds niets geleverd. Telefonisch onbereikbaar. Vage voicemail. Ook geen reactie op mail. Laatste keer dat ik hier bestel.
Prima bedrijf
goede produkten
Onbestaande dienst na verkoop Bestelling wordt ultra snel geleverd Ik was regelmatig klant Maar nu gaat het totaal verkeerd Ik wou één item terugsturen dat me niet goed zat en toen brak de hel los Geen antwoord op mijn mail Drie maal getelefoneerd en een vrouw +die blijkbaar enkel berichten voor Menwantmore doorstuurt+ vertelde me dat die man aan het telefoneren was en mij zou terugbellen , wat hij natuurlijk niet deed Bij mijn derde oproep zei die vrouw me dat ze enkel mijn boodschap aan Menwantmore kon doorgeven Dat heet dan klantenservice nul Ondertussen werd er op één mail een geautomatiseerd antwoord gestuurd ...Menwantmore gaat u snel contacteren ....wat niet gebeurt Dit is echt schaamteloos Ik heb on line mijn retour document gedownload en nu blijkt ook dat kosten voor terugsturen ten laste van de klant zijn en ook het risico mocht pakket verloren gaan Dit is er echt over Wij zijn ondertussen bijna een week na levering van mijn bestelling en er is nog steeds geen teken van leven Menwantmore blijkt helemaal geen klantendienst te hebben
Veel items gekocht, altijd tevreden.
Positief
Mooi ondergoed snel geleverd
Mooie collectie en altijd snel en correct afgeleverd.
Een beetje moeilijk.
Menwantmore verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Menwantmore heeft de volgende resultaten bereikt:
Menwantmore
Zandvoortstraat 57B
2586 VV Den Haag
Prima, kwalitatief goed.
Prima bedrijf
goede produkten
Veel items gekocht, altijd tevreden.
Positief
Mooi ondergoed snel geleverd
Mooie collectie en altijd snel en correct afgeleverd.
Een beetje moeilijk.
Menwantmore heeft de volgende resultaten bereikt: