Resultaat
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Pieter

Mooie nette zaak met up to date apparatuur !
Snel / vakkundig & eerlijke prijs !
Nogmaals dank en hoop dat je zaterdag een geweldige dag met dito feest zult hebben Mo .
Groeten...
Mooie nette zaak met up to date apparatuur !
Snel / vakkundig & eerlijke prijs !
Groeten Pieter 0/

Karin Evenboer

Ik kreeg een gedegen advies over de wisseling van mijn banden en er werd oplossingsgericht gehandeld.

Marcel spilt

Hai allemaal..mijn ervaring , super gezellige en vakbekwame jongens !! Echt een aanrader !!

Max Wimmers

Vanochtend voor het eerst geweest, moest in Amersfort zijn en ben gelijk richting Memobanden Nijkerk gegaan . Wat een goede gasten zijn dit. Moest eerst 1 uur wachten, maar na een 15 minuten komt... Vanochtend voor het eerst geweest, moest in Amersfort zijn en ben gelijk richting Memobanden Nijkerk gegaan . Wat een goede gasten zijn dit. Moest eerst 1 uur wachten, maar na een 15 minuten komt monteur meneer ik zet uw auto op de brug kunt u snel naar huis.
Wielen zijn uitgelijnd met Lasertechnologie.. Kortom adres waar ik zeker terug kom. TOP ERVARING.

Oz-Ar Transport

Super snel en super secuur!

Ed

Onlangs mijn banden laten vervangen.
Goede service en prijs en je word er vriendelijk geholpen.

Klantvriendelijk en servicegericht!

Kevin (pizzeria Fenix Ermelo)

Onlangs heb ik mijn Audi laten repareren en laten keuren voor de apk!het is allemaal fantastisch gegaan volgende beurt of reparatie ga ik er zeker weer heen.

Jamil

Erg goed geholpen,fijne garage en betaalbare prijzen