Stenny Dekkers
Kennis van zaken, luisterend oor, uitstekende behandeling
Heel duidelijk met uutleg van oefeningen. En ik merk zelf erg veel vooruitgang
Goede en duidelijke uitleg. Luisterde goed naar mij. Behandeling eenvoudig en effectief
Goede en deskundige fysiotherapeut,duidelijke afspraken
Hij is duidelijk en eerlijk
Spreekt alles wat hij doet door. Duidelijke uitleg.
Goede begeleiding. Deskundigheid
Hij is duidelijk, enthousiast en luistert goed naar mijn probleem. Hij geeft advies wanneer nodig.
Goede begeleiding en goede communicatie
Top fysiotherapaut ,heel duidelijk en professional. Beste fysiotherapaut ooit geweest.
ligt aan de klachten
Denkt mee en is deskundig. Geeft goede toelichting bij constateringen.
Hij legt alles duidelijk uit, is enthousiast en luistert goed
Geeft duidelijk aan wat hij (gaat) doen. Legt uit wat het probleem is. Plant geen verdere behandeling in als dat niet nodig is. Behandelingen hebben steeds een heel positief effect. Geeft tips/adviezen voor mogelijke oefeningen of dingen die je beter niet c.q. anders kunt doen.
Melius Pijnzorg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Melius Pijnzorg heeft de volgende resultaten bereikt:

Melius Pijnzorg
Nijverheidssingel 91
4811ZV Breda
Kennis van zaken, luisterend oor, uitstekende behandeling
Heel duidelijk met uutleg van oefeningen. En ik merk zelf erg veel vooruitgang
Goede en deskundige fysiotherapeut,duidelijke afspraken
Hij is duidelijk en eerlijk
Spreekt alles wat hij doet door. Duidelijke uitleg.
Goede begeleiding. Deskundigheid
Goede begeleiding en goede communicatie
ligt aan de klachten
Denkt mee en is deskundig. Geeft goede toelichting bij constateringen.
Hij legt alles duidelijk uit, is enthousiast en luistert goed
Melius Pijnzorg heeft de volgende resultaten bereikt: