er wordt goed geluisterd en meegekeken

Goede ervaring

Bij iemand met dezelfde klachten, die vast loopt bij een andere fysio

zeker, duidelijk wat hij denkt dat de oorzaak is en in hoeverre hij kan helpen met zijn behandeling

André Rijk

Brenda nam mijn klachten serieus op en ik kom goed voelen dat ik behandeld was. Dus een goede fysiotherapeut die ik wil aanbevelen bij iedereen. Jammer dat zij uit Goes is vertrokken richting Steenbergen.

Altijd

N.V.T.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Waardeloos en geld belust. Word niet naar je geluisterd. Doen hun eigen ding. Willen duurdere medicatie toevoegen. Sorry hoor...ik weet wat ik voel. Pijnmedicatie halveren is GEEN oplossing. Betweters.

Chronische pijn

Persoonlijk benaderd worden. Je voelt je geen nummer

Kennis van zaken directe vermindering van de klacht

Doet ontzettend veel moeite om het uiterste uit de behandeling te halen en evt of een ander traject geschikter xou zijn

Hij is goed in zijn werk.Vriendelijk en professioneel.

Msk

Zeer professioneel allemaal even vriendelijk, ze zijn goed op de hoogte van het medische dossier. Ook als je op meerdere locaties komt. Zowel in Bergen op Zoom als Goes medicatie gehad en echt ontzettend tevreden! Super lief personeel wat de tijd voor je neemt die luisteren. Dikke 10+ voor deze engelen van mensen!

Medicatie behandeling infuus

J

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niets ten nadele van de medewerkers maar de pijnpoli riekt aan alle kanten. Voor chronische pijn worden er alleen behandelingen aangeboden waar je om de zoveel tijd voor terug moet komen. Vragen om alternatieven worden genegeerd want ja, je dure behandeling in ruilen voor een goedkoop medicijn is niet goed voor het bedrijf. Andere pijnpoli in de regio sluiten omdat je de artsen wegkaapt wat overigens best raar is aangezien je in de directie zit van het ziekenhuis (v. Tilburg). Geloof niet meer dat deze man dit doet om mensen te helpen.

?

Zeer duidelijk en kundig.

rob ernest

Altijd goed en snel geholpen. En elke keer goed van mijn probleem afgekomen

Melius Pijnzorg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Melius Pijnzorg heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 10 november 2020

Melius Pijnzorg

Melius pijnzorg bied de strategie, doelen en behandelingen ter vermindering van acute – en chronische pijnklachten, optimalisatie van de kwaliteit van leven, evenals het dagelijks functioneren van de persoon met pijnklachten.

Nijverheidssingel 91

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Chronische pijn

Persoonlijk benaderd worden. Je voelt je geen nummer

Kennis van zaken directe vermindering van de klacht

Hij is goed in zijn werk.Vriendelijk en professioneel.

Msk

Medicatie behandeling infuus

J

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

?

Zeer duidelijk en kundig.

rob ernest

Altijd goed en snel geholpen. En elke keer goed van mijn probleem afgekomen