Goede ervaring
Bij iemand met dezelfde klachten, die vast loopt bij een andere fysio
zeker, duidelijk wat hij denkt dat de oorzaak is en in hoeverre hij kan helpen met zijn behandeling
Brenda nam mijn klachten serieus op en ik kom goed voelen dat ik behandeld was. Dus een goede fysiotherapeut die ik wil aanbevelen bij iedereen. Jammer dat zij uit Goes is vertrokken richting Steenbergen.
Altijd
Waardeloos en geld belust. Word niet naar je geluisterd. Doen hun eigen ding. Willen duurdere medicatie toevoegen. Sorry hoor...ik weet wat ik voel. Pijnmedicatie halveren is GEEN oplossing. Betweters.
Persoonlijk benaderd worden. Je voelt je geen nummer
Kennis van zaken directe vermindering van de klacht
Doet ontzettend veel moeite om het uiterste uit de behandeling te halen en evt of een ander traject geschikter xou zijn
Hij is goed in zijn werk.Vriendelijk en professioneel.
Zeer professioneel allemaal even vriendelijk, ze zijn goed op de hoogte van het medische dossier. Ook als je op meerdere locaties komt. Zowel in Bergen op Zoom als Goes medicatie gehad en echt ontzettend tevreden! Super lief personeel wat de tijd voor je neemt die luisteren. Dikke 10+ voor deze engelen van mensen!
Niets ten nadele van de medewerkers maar de pijnpoli riekt aan alle kanten. Voor chronische pijn worden er alleen behandelingen aangeboden waar je om de zoveel tijd voor terug moet komen. Vragen om alternatieven worden genegeerd want ja, je dure behandeling in ruilen voor een goedkoop medicijn is niet goed voor het bedrijf. Andere pijnpoli in de regio sluiten omdat je de artsen wegkaapt wat overigens best raar is aangezien je in de directie zit van het ziekenhuis (v. Tilburg). Geloof niet meer dat deze man dit doet om mensen te helpen.
Zeer duidelijk en kundig.
Altijd goed en snel geholpen. En elke keer goed van mijn probleem afgekomen
Melius Pijnzorg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Melius Pijnzorg heeft de volgende resultaten bereikt:

Bij iemand met dezelfde klachten, die vast loopt bij een andere fysio
Altijd
Persoonlijk benaderd worden. Je voelt je geen nummer
Kennis van zaken directe vermindering van de klacht
Hij is goed in zijn werk.Vriendelijk en professioneel.
Zeer duidelijk en kundig.
Altijd goed en snel geholpen. En elke keer goed van mijn probleem afgekomen
Melius Pijnzorg heeft de volgende resultaten bereikt: