deze therapeut is sinds kort weg, maar wist precies waar de erge pijn vandaan kwam Heeft me een foto laten maken van mijn heup en die bleek totaal versleten. Dit wil niet wegnemen , dat de zenuwafsluiting in mijn bil weg was. Ik wist niet meer waar de pijn vandaan kwam. Na een hoop ellende heb ik sinds vier maanden weer manuele therapie .Eerst nog Ruben, nu Prem . Zeer tevreden

Is vriendelijk, deskundig, luistert goed.

R haseth

Wauwww voor het eerst in ruim 7 jaar voel k me gehoord en begrepen inmiddels in het traject gestart in locatie goes Petje af voor het team daar in het bijzonder aan me behandelend arts ter horst ze tikte de spijker op de kop en is geweldig met me behandeling en angsten Eindelijk deskundigheid in goes Ga zo door

Product of service:
Behandeling

Vriendelijk en kundig personeel. En erg begripvol

Je voelt je erg op je gemak bij Robin, neemt de tijd voor je, vraagt steeds hoe het gaat met je, toont interesse en probeert bij elk bezoek dat het steeds een stapje beter gaat, erg betrokken bij de patiënt!

Alles gedaan wat mogelijk was.goede uitleg.en heel erg vriendelijk en geduldig

We hadden een klik samen. Dit vond ik erg belangrijk voor het resultaat van de behandeling. Er was ook tijd voor belangstelling van o.a. hobby en andere dingen die mij bezig hielden.

Duidelijkheid en grote verbetering en veel minder pijn , super een dikke 10

Astrid Luijten

Vriendelijk, denkt mee, hele goede fysiotherapeut, wil geen andere

SterSterSterSterLege ster

Als dat ergens ter sprake komt

Goed luisteren en gaf mij goed advies en heel gezellig en vertrouwd

Ze legt alles goed en duidelijk uit

Doet gewoon goed het helpt bij mij .

Jammer, dat Brenda Zoetbrood weg is bij Melius Pijnzorg.

Vriendelijk en behandelt waarvoor je komt goed

Melius Pijnzorg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Melius Pijnzorg heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9,3/10
  • checkEerste review geschreven op 10 november 2020

Melius Pijnzorg

Melius pijnzorg bied de strategie, doelen en behandelingen ter vermindering van acute – en chronische pijnklachten, optimalisatie van de kwaliteit van leven, evenals het dagelijks functioneren van de persoon met pijnklachten.

Nijverheidssingel 91

4811ZV Breda

Is vriendelijk, deskundig, luistert goed.

R haseth

SterSterSterSterLege ster

Als dat ergens ter sprake komt

Goed luisteren en gaf mij goed advies en heel gezellig en vertrouwd

Ze legt alles goed en duidelijk uit

Doet gewoon goed het helpt bij mij .

Jammer, dat Brenda Zoetbrood weg is bij Melius Pijnzorg.

Vriendelijk en behandelt waarvoor je komt goed

Melius Pijnzorg heeft de volgende resultaten bereikt: