Goede en begripvolle ficio. Kent haar vak.
Vriendelijk, ervaring, samen bespreken welk plan en wat er aan te doen is en de behandeling in de praktijk is zeer goed.
Ze wist precies waar het bij mijn om ging en corriseerde waar het nodig was.
Door naar mij te kijken wist ze al wat de problemen waren Dat vond ik heel knap
Vakkundige mensen en de tijden zijn voor mij heel gunstig
Hij is betrokken, beschikt over veel kennis en heeft een enthousiaste uitstraling.
Luistert goed en heel duidelijke uitleg
Kennis van zaken, luisterend oor, uitstekende behandeling
Heel duidelijk met uutleg van oefeningen. En ik merk zelf erg veel vooruitgang
Goede en duidelijke uitleg. Luisterde goed naar mij. Behandeling eenvoudig en effectief
Goede en deskundige fysiotherapeut,duidelijke afspraken
Hij is duidelijk en eerlijk
Spreekt alles wat hij doet door. Duidelijke uitleg.
Goede begeleiding. Deskundigheid
Hij is duidelijk, enthousiast en luistert goed naar mijn probleem. Hij geeft advies wanneer nodig.
Melius Pijnzorg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Melius Pijnzorg heeft de volgende resultaten bereikt:

Melius Pijnzorg
Nijverheidssingel 91
4811ZV Breda
Goede en begripvolle ficio. Kent haar vak.
Ze wist precies waar het bij mijn om ging en corriseerde waar het nodig was.
Door naar mij te kijken wist ze al wat de problemen waren Dat vond ik heel knap
Vakkundige mensen en de tijden zijn voor mij heel gunstig
Luistert goed en heel duidelijke uitleg
Kennis van zaken, luisterend oor, uitstekende behandeling
Heel duidelijk met uutleg van oefeningen. En ik merk zelf erg veel vooruitgang
Goede en deskundige fysiotherapeut,duidelijke afspraken
Hij is duidelijk en eerlijk
Spreekt alles wat hij doet door. Duidelijke uitleg.
Goede begeleiding. Deskundigheid
Melius Pijnzorg heeft de volgende resultaten bereikt: