Ze legt alles goed en duidelijk uit
Doet gewoon goed het helpt bij mij .
Jammer, dat Brenda Zoetbrood weg is bij Melius Pijnzorg.
Vriendelijk en behandelt waarvoor je komt goed
Ik heb lang met hielspoor gelopen. De behandeling die deze fysio toepaste hielpen mij niet voldoende. Helaas konden ze in deze praktijk geen shockwave therapie toepassen waardoor ik naar een andere fysio ben gegaan. Ben daarna in 3 wkn volledig van mijn klachten af. Misschien een optie om ook te specialiseren in shockwave behandelingen.
Met het antwoord op alle vragen heeft u uw antwoord
Mijn therapeut luistert goed naar mijn klachten en gaat hierover in overleg met mij voor de behandeling aan te passen
Prettige en vakkundige werkwijze. Rustig en kordate aanpak.
ik vind dat hij goed is
Zeer empatisch, voelde echt aan wat ikzelf voor ogen had om resultaat te behalen. Luisterde goed en had oprecht interesse in de patiënt.
er wordt goed geluisterd en meegekeken
Goede ervaring
Bij iemand met dezelfde klachten, die vast loopt bij een andere fysio
zeker, duidelijk wat hij denkt dat de oorzaak is en in hoeverre hij kan helpen met zijn behandeling
Brenda nam mijn klachten serieus op en ik kom goed voelen dat ik behandeld was. Dus een goede fysiotherapeut die ik wil aanbevelen bij iedereen. Jammer dat zij uit Goes is vertrokken richting Steenbergen.
Melius Pijnzorg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Melius Pijnzorg heeft de volgende resultaten bereikt:

Melius Pijnzorg
Nijverheidssingel 91
4811ZV Breda
Ze legt alles goed en duidelijk uit
Doet gewoon goed het helpt bij mij .
Jammer, dat Brenda Zoetbrood weg is bij Melius Pijnzorg.
Vriendelijk en behandelt waarvoor je komt goed
Met het antwoord op alle vragen heeft u uw antwoord
Prettige en vakkundige werkwijze. Rustig en kordate aanpak.
ik vind dat hij goed is
er wordt goed geluisterd en meegekeken