anonymous
- Verbeterpunten of tips
- meer info op de website
- Sterke punten
- snelle levering
Goede prijs met goede kwaliteit goede levering
Prima geholpen
Duidelijke website. Prettig dat er een telefoonnummer bijstaat. Vrij snel verstuurde schoenen, keurig ingepakt. Prima in orde. Alleen de track- en trace link werkte niet.
Worden goed op de hoogte gehouden
Geweldige service !
Was goed
Uitstekend
Prima gegaan, goede prijs !!
Bestelling wordt snel verzonden, alleen jammer dat bevestigingsmail lang duurt, maar daarom fijn dat het bedrijf telefonisch goed bereikbaar is en je alle informatie geeft.
Meijerink Schoenen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Meijerink Schoenen heeft de volgende resultaten bereikt:
Worden goed op de hoogte gehouden
Geweldige service !
Was goed
Uitstekend
Prima gegaan, goede prijs !!
Meijerink Schoenen heeft de volgende resultaten bereikt:
Meijerink Schoenen