Marcel van Meijel
- Verbeterpunten of tips
- Sneller leveren of op de hoogte houden
- Sterke punten
- Zag er goed uit.
- Product of service:
- Schoenen
Bestelling gedaan via website
Vlotte levering, wel waardeloos dat een retourzending voor eigen rekening is
Op zich positief. retour procedure is verouderd en jammer dat je op eigen kosten moet retourneren
Prima, levering zoals aangegeven, keurig verpakt.
Snelle en correcte levering. Mooie schoenen
Ik ben helemaal tevreden jet dit bedrijven!
Mooie merk schoenen.
Prima!
Goed en snel
Positief
Meijerink Schoenen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Meijerink Schoenen heeft de volgende resultaten bereikt:
Meijerink Schoenen
Nieuwsteeg 39
1621 EC Hoorn
Bestelling gedaan via website
Vlotte levering, wel waardeloos dat een retourzending voor eigen rekening is
Prima, levering zoals aangegeven, keurig verpakt.
Snelle en correcte levering. Mooie schoenen
Ik ben helemaal tevreden jet dit bedrijven!
Mooie merk schoenen.
Prima!