Mw Magielsen
- Verbeterpunten of tips
- Nvt
- Sterke punten
- Goede en prettige benadering tav verwijzingen wbt voetzooltjes
- Product of service:
- Aetrex voetzooltjes
Goede en snelle levering
Snelle afhandeling van retour zending.
Jammer dat ik een retourproduct heb ontvangen voor de volle prijs. Doos beschadigd. En DPd is niet de juiste vervoerder
Zeer tevreden. De ecco schoen zitten perfect. Ook de levering was heel fijn.
Goede ervaring!
Snelle levering van mooie schoenen
snelle levering en leuke aanbiedingen in de sale
Zo hoort het!
Prima, zeer goede ervaring
Mooie collectie
Uitstekende service en snelle levering.
Dat kan ik nog niet want ik heb het pakketje nog niet
Heel goed
Meijerink Schoenen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Meijerink Schoenen heeft de volgende resultaten bereikt:
Meijerink Schoenen
Nieuwsteeg 39
1621 EC Hoorn
Goede en snelle levering
Snelle afhandeling van retour zending.
Zeer tevreden. De ecco schoen zitten perfect. Ook de levering was heel fijn.
Goede ervaring!
Snelle levering van mooie schoenen
snelle levering en leuke aanbiedingen in de sale
Zo hoort het!
Prima, zeer goede ervaring
Mooie collectie
Uitstekende service en snelle levering.
Dat kan ik nog niet want ik heb het pakketje nog niet
Heel goed