8.9 /10

checkbox95% beveelt Meijerink Schoenen aan!

a. stam

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

gemene service

goed in mensen belazeren
service verbeteren
schoenen

Antwoord Meijerink Schoenen

Beste heer, Wij vinden het jammer dat uw partner onze winkel op deze manier heeft ervaren. Tegelijkertijd vinden wij het belangrijk om ook onze kant van het verhaal te belichten. Onze retourvoorwaarden zijn duidelijk: schoenen die buiten zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen, omdat deze niet meer als nieuw verkocht kunnen worden. Bij het beoordelen van uw retour heeft onze medewerkster u hier op een normale en respectvolle manier op gewezen. Tijdens het gesprek werd er echter op luide en respectloze wijze tegen onze medewerkers geschreeuwd. Dit gedrag vinden wij onacceptabel. Wij verwachten dat onze medewerkers, net als onze klanten, altijd met respect worden behandeld. Ondanks het feit dat de schoenen duidelijk waren gedragen en daardoor niet meer volledig verkoopbaar zijn, hebben wij ervoor gekozen u uit coulance een financiële tegemoetkoming te bieden en de schoenen tegen een lager bedrag retour te nemen. Pas nadat deze oplossing was aangeboden, gaf uw partner aan dat de schoenen inderdaad buiten waren gedragen. Wij betreuren dat het gesprek op deze manier is verlopen, maar staan achter de manier waarop onze medewerkers hebben gehandeld en achter onze retourvoorwaarden. Respect voor elkaar vormt voor ons altijd de basis van een prettig winkelbezoek.

Annette

Houden zoals het nu is
Birkenstock

Sherline

Fijn bedrijf om te shoppen

Kon makkelijk surfen om te kijken, vond zoveel tot dat ik mijn keuze kon maken, op wat ik heb gekocht.
Tot nu toe heb ik niets om toetevoegen.
Sandaal Birkenstock

Edith Vermeer de koning

SterSterSterSterLege ster

Fijne schoenen, snelle levering!

Goede kwaliteit schoenen
Ecco sandalen

Jeannette van Gurp

Goede winkel ook in mijn geval online

Goeie verzending ,lekker snel . Goede sandalen van flip flop
Flip flop sandalen

Linda van Assema

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Levering duurde lang.. niets ten nadele van de dames in de winkel die oprecht hun best deden, en zeer klanr vriendelijk waren. maar ruilen via winkel gaat moeizaam. Wilde slippers ruilen, maar moest nieuw paar kipen en wacht nu na week nog op terugstorting van ingeleverde paar. Volgende keer direct naar winkel ipv website.

Veel keuze
Ruil mogelijkheden
Fitflop slippers

Antwoord Meijerink Schoenen

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Het is fijn om te vernemen dat u in de winkel vriendelijk en behulpzaam bent geholpen. Wij geven uw complimenten graag door aan onze collega’s. Tegelijk vinden wij het vervelend om te horen dat het proces rondom ruilen en terugbetaling niet naar wens is verlopen. Wij begrijpen dat het onprettig is dat u eerst een nieuw paar heeft moeten aanschaffen en vervolgens heeft moeten wachten op de terugbetaling. De terugbetaling is op 19 juni door ons verwerkt en kan daarna, afhankelijk van de bank, nog enige tijd duren voordat deze zichtbaar is op uw rekening. Wij zijn blij te horen dat u het bedrag inmiddels heeft ontvangen. Uw ervaring met het ruilen via de winkel nemen wij serieus. Wij zullen dit intern bespreken om het proces in de toekomst duidelijker en soepeler te laten verlopen. Wij wensen u alsnog veel plezier van uw aankoop.

Anne-Marie Huurdeman

Snelle levering, goede kwaliteit schoenen
Ik had tegelijkertijd ook een spuitbus om t leer te beschermen + vlekkenspray besteld. Die kwamen los van elkaar later. Ik had ze liever tegelijkertijd met mijn schoenen ontvangen.
Sandalen wit

Antwoord Meijerink Schoenen

Bedankt voor uw review. Wij werken met meerdere (externe) magazijnen. Om een snelle levering te kunnen garanderen, wachten wij niet tot de bestelling volledig compleet is. Bestellingen kunnen daardoor in delen worden verzonden, zodat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop.

Mvr Broersma -Schroers

Fit-flop slippers

Rineke

Kleuromschrijving (snap dat t moeilijk is)
Goede site
Schoen

Antwoord Meijerink Schoenen

Bedankt voor uw review en feedback.

Susan

Fijne uitstraling in de winkel. Vriendelijke en deskundige medewerkers. De schoenen die ik wilde kon ik alleen online kopen. Dit stond ook op de website, alleen had ik het niet goed gezien. Dus uiteindelijk online besteld met prima en snelle levering.

Geen, ik ben tevreden.
Duidelijke info en foto’s
Fipflop ballerina’s

Petra

Makkelijk om te zoeken en vinden
Sandalen geschikt voor steunzolen

A.DEKKER

Snelle en nette levering van het bestelde product.

Duidelijke omschrijving van het produkt en van de maatvoering.
Tot dusver geen.
Rohde pantoffels/slippers

Geantwoord op

Meijerink Schoenen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Meijerink Schoenen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 28 juni 2013

Meijerink Schoenen

Vakmanschap in schoenen sinds 1941! Wij bieden u de grootste collectie comfortabele én trendy schoenen voor dames en heren. Met plezier verwelkomen wij u in onze schoenenwinkels Meijerink Schoenen in Hoorn, Heemskerk of Purmerend. Wij streven naar optimaal loopplezier voor onze klanten. Klanten worden onze vrienden, en vrienden worden onze ambassadeurs. Want bij Meijerink Schoenen zijn wij pas tevreden als uw schoenen perfect passen! Uw voeten worden beoordeeld met behulp van een 3D voetscan waarna een advies volgt over wijdtemaat, pasvorm en zooltechnologie. Zo passen uw schoenen gegarandeerd optimaal.

Nieuwsteeg 39

Houden zoals het nu is
Birkenstock

Sherline

Fijn bedrijf om te shoppen

Tot nu toe heb ik niets om toetevoegen.
Sandaal Birkenstock

Edith Vermeer de koning

SterSterSterSterLege ster

Fijne schoenen, snelle levering!

Goede kwaliteit schoenen

Sandalen wit

Mvr Broersma -Schroers

Fit-flop slippers

Rineke

Kleuromschrijving (snap dat t moeilijk is)
Goede site
Schoen

Antwoord Meijerink Schoenen

Bedankt voor uw review en feedback.

Susan

Geen, ik ben tevreden.
Duidelijke info en foto’s
Fipflop ballerina’s

Petra

Makkelijk om te zoeken en vinden
Sandalen geschikt voor steunzolen

A.DEKKER

Snelle en nette levering van het bestelde product.

Duidelijke omschrijving van het produkt en van de maatvoering.
Tot dusver geen.
Rohde pantoffels/slippers