a. stam
- Sterke punten
- goed in mensen belazeren
- Verbeterpunten of tips
- service verbeteren
- Product of service:
- schoenen
Ik ben tevreden
Goed bedrijf
Super snel ontvangen. De volgende dag. Dank je
Fijn bedrijf om te shoppen
Fijne schoenen, snelle levering!
Goede winkel ook in mijn geval online
Levering duurde lang.. niets ten nadele van de dames in de winkel die oprecht hun best deden, en zeer klanr vriendelijk waren. maar ruilen via winkel gaat moeizaam. Wilde slippers ruilen, maar moest nieuw paar kipen en wacht nu na week nog op terugstorting van ingeleverde paar. Volgende keer direct naar winkel ipv website.
Prima service
Fijne uitstraling in de winkel. Vriendelijke en deskundige medewerkers. De schoenen die ik wilde kon ik alleen online kopen. Dit stond ook op de website, alleen had ik het niet goed gezien. Dus uiteindelijk online besteld met prima en snelle levering.
Prima service
Snelle en nette levering van het bestelde product.
Meijerink Schoenen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Meijerink Schoenen heeft de volgende resultaten bereikt:
Meijerink Schoenen
Nieuwsteeg 39
1621 EC Hoorn
Ik ben tevreden
Goed bedrijf
Super snel ontvangen. De volgende dag. Dank je
Fijn bedrijf om te shoppen
Fijne schoenen, snelle levering!
Goede winkel ook in mijn geval online
Prima service
Snelle en nette levering van het bestelde product.
Meijerink Schoenen heeft de volgende resultaten bereikt:
Meijerink Schoenen