marja kuipers
- Geen
- Product of service:
- Fitflop rally sneakers
Zeer goed
Super snelle levering. Na een dag al binnen. Keurig verzonden. Mooie slippers en voor een goede prijs.
Online mooie heren wandelschoenen gekocht die vrij snel en netjes bij mij zijn bezorgd. Erg tevreden mee.
Snel geleverd, schoenen zoals omschreven, kwaliteit goed!
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle service
Fitflop pantoffels online besteld. Volgende dag in huis. Ik had maat groter besteld, maar te groot. Dus gewone schoenmaat online besteld. Weer volgende dag in huis. De te grote pantoffels in winkel Heemskerk retour gebracht. Kreeg retourbewijs en volgende dag stond geld op mijn rekening. Dus top geregeld!
Mooie sandalen voor een scherpe prijs, snelle levering, aanbevelenswaardig!
Average
Duidelijke informatie over de schoenen, keurige en heldere bestelprocedure, kennismakingskorting op eerste bestelling toepasbaar, kortom: hier gaan we vaker bestellen
Prima en snel!
niet op voorraad, snel geld terug
Heel tevreden met dit bedrijf, mijn bestelling was snel bevestigd en netjes afgeleverd
Snelle levering, goede prijs
Mijn bestelling werd keurig verpakt en snel geleverd
Goede kwaliteit en een goede aflevering
Meijerink Schoenen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Meijerink Schoenen heeft de volgende resultaten bereikt:
Meijerink Schoenen
Nieuwsteeg 39
1621 EC Hoorn
Zeer goed
Snel geleverd, schoenen zoals omschreven, kwaliteit goed!
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle service
Mooie sandalen voor een scherpe prijs, snelle levering, aanbevelenswaardig!
Average
Prima en snel!