Floortje van der Lugt
Heel leuk tijdschrift, gave posters, winacties, puzzels. En de cadeautjes iedere maand vind uitheemse verrassend.
Een feestje om op je deurmat te ontvangen, elke keer een verassing wat voor leuks erbij zit!
Het is elke maand aftellen tot ie weer op de mat ligt. voor het slapen gaan nog een quiz doen, Meiden is voor ons kleine momentjes quality time samen.
Heel leuk! M'n dochter leest het iedere keer met veel plezier. Haar enige minpuntjes zijn dat het magazine niet vaker verschijnt en dat het eigenlijk iedere maand later bezorgd wordt dan de aangegeven verschijningsdatum ;-)
Bij ons is het niet moeder-dochter maar oma-kleindochter. Mijn kleindochter is super blij met MEIDEN. Het verhuist steeds .et haar mee. Ze kijkt er iedere maand steeds weer naar uit.
Meiden is echt hét magazine voor meiden die helemaal bij de tijd willen blijven! 💕✨ Altijd vol leuke, hippe en verrassende dingen: van de nieuwste trends en beauty tot leuke tips, inspiratie en onderwerpen waar tieners écht iets aan hebben. Charlize vindt het iedere keer weer superleuk om erin te bladeren en nieuwe dingen te ontdekken. 🩷 Het is misschien niet het goedkoopste magazine, maar eerlijk… er staat zóveel leuks in dat je hem echt graag blijft lezen! 😍 En hoe leuk zou het zijn om samen een Moeder & Dochter-pakket te winnen?! 👩👧💖 Samen lezen, kletsen, lachen en natuurlijk ontdekken wat er allemaal in staat. Fingers crossed! 🍀
Positief
Prachtig verjaardagscadeau voor onze kleindochter
Mijn dochter kreeg het abbonement voor haar 11e verjaardag. Leest het met heel veel plezier
Het is een erg leuk en leerzaam magazine voor jonge meiden. Met humor, serieuze talk en leuke hebbedingetjes.
Leuke verhalen en elke maand weer fijn om samen doorheen te bladeren. Vooral het presentje dat er altijd bij zit, maakt het extra leuk. Het is echt een feestje om het magazine iedere maand aan mijn dochter te geven. Die mooie glimlach op haar gezicht zegt eigenlijk alles!
Mijn dochter wacht elke maand vol enthousiasme op haar nieuwe meidentijdschrift. En natuurlijk op de verrassing die je bij elk exemplaar krijgt. Het is een leuk tijdschrift met leuke trends en opdrachten.
Leuk
Leuk blad, met regelmaat zit er een presentje bij. Het liefst zouden wij het blad wekelijks ontvangen en ook wat meer stripverhalen erin zien.
Mijn dochter keek elke keer weer uit naar de volgende editie. Ze gingen mee op vakantie!
Meidenmagazine.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Meidenmagazine.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Positief