P.J Schimandl
Prima ervaring en snelle actie
Ik heb onlangs mijn badkamer gekocht bij Megadump Wormer en ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop. Vanaf het moment dat ik de winkel binnenstapte, werd ik vriendelijk en professioneel geholpen door het personeel. Ze namen de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaven deskundig advies over de verschillende producten. De kwaliteit van de materialen is uitstekend en de prijzen zijn zeer concurrerend. De levering was snel en alles werd netjes op tijd bezorgd. Ook de installatie verliep vlekkeloos dankzij de duidelijke instructies en de hulp van de klantenservice. Ik kan Megadump Wormer van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige badkamerproducten en uitstekende service. Bedankt, Megadump Wormer, voor de geweldige ervaring!
De klantenservice heeft mij uitstekend geholpen, toen een product niet in de doos zat. Tevens heeft Megadump goede prijzen.
Slecht in afleveren. eersten tijd prima. Tweede tijd gaat . Nu pas 1600 uur aflevertijd gehele dag weg.
Van de zomer mega goed geholpen door Martin en collega's van Megadump Wormer. In oktober werd de badkamer vakkundig geïnstalleerd door Leijen bouw. Met name het advies van Martin om een bronskleurig douchescherm te nemen kwam toen volledig tot zijn recht. Wat heerlijk om elke dag gebruik te kunnen maken van onze fantastische (sun) shower
Goede service
Bedrijf oké, verzender DPD waardeloos
Voordeel en snel
Snelle bezorging, goed product
snel en voordelig
Besteld en geleverd volgens de voorwaarden.
Slechte ervaring... product besteld omdat het nergens anders te bestellen was of veel duurder was. Dag na bestelling pa een bevestiging dat het 5 werkdagen later geleverd zou worden. 5 werkdagen later (vrijdags) kreeg ik pas een mailtje dat het product bij de bezorger overhandigd was. Daarna nog 4 dagen moeten wachten op levering doordat het weekend ertussen zat. Vervolgens bleek het ook maar deels compleet te zijn (5/6 badwandhaken). Zeer onprettig als je in een verbouwing zit en een product op korte termijn nodig hebt die ook niet eens op de aangegeven termijn geleverd wordt.
Goede bedrijf .
Prima product, keurig aan de afspraken gehouden.
Een eerlijk bedrijf.
Megadump Wormer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Megadump Wormer heeft de volgende resultaten bereikt:
Bedrijf oké, verzender DPD waardeloos
Voordeel en snel
Snelle bezorging, goed product
snel en voordelig
Besteld en geleverd volgens de voorwaarden.
Goede bedrijf .
Prima product, keurig aan de afspraken gehouden.
Een eerlijk bedrijf.
Megadump Wormer heeft de volgende resultaten bereikt: