J A M E S
Waarom extreme trage verzending? En dan wel heel snel verzoeken om feedback terwijl ik nog niets ontvangen heb!
Super service
1: Heb een ste besteld voor de wc dat is een kraan aan de muur en een fontein maar de kraan is langer dan verwacht komt net bij de rand van de fontein 2: Na drie dagen wachten heb ik ze gebeld blijkt dat ze de kraan die ik wou niet meer op voorraad hebben volgens de klantenservice hebben ze mij hiervoor gemaild maar heb letterlijk niks ontvangen en ik vroeg ze toen ook of de kraan niet te lang is voor de fontein en er is gezegd dat het een set is dus moet wel goed komen maar helaas is niet goedgekomen
zeer tevreden
Geen goede service ze laten een vrouw alleen staan met zware douchecabinen beneden het appartement gebouw terwijl er wel een lift is schande en pakt goed beschadigen
Snelle en goede levering volgens afspraak
Goede ervaring.
Tot 3 x de levering uitgesteld ( in totaal na de tweede keer , nogmaals wederom 3 weken , bestelling geannuleerd, Totaal geen betrokkenheid gezien, gehoord van U.
Snelle bezorging en ook kwaliteitmateriaal maar daar moet je zelf een goede voorbereiding voor maken zodat je weet wat je wil. Megadump heeft het
Correcte afhandeling. Snel geleverd.
Prima. Vlotte levering.
I bought the exact same items from years ago, now it simply doesn't fit the pipe hole. Waste of money.
Goede en juiste materiaal geleverd.
Onduidelijk
super snel en netjes binne
Megadump Tiel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Megadump Tiel heeft de volgende resultaten bereikt:
Megadump Tiel
Lutterveldweg 4
4005 LD Tiel
Super service
zeer tevreden
Snelle en goede levering volgens afspraak
Goede ervaring.
Correcte afhandeling. Snel geleverd.
Prima. Vlotte levering.
Goede en juiste materiaal geleverd.
Onduidelijk
super snel en netjes binne