Ronald S
prima voor elkaar, snelle levering
Duidelijke website, scherpe prijzen en snelle levering
Prima geregeld.
Prima kwaliteit, snelle levering. Komen afspraken na. Top
Pakket is bezorgd, zonder een track en trace code, ben ik nl wel gewend dat je ziet dat iets onderweg is ..... Gekregen wat ik heb besteld , top!
Prima afhandeling
Levering was niet compleet. Hetgeen geleverd was, was niet het juiste. Klus kon niet afgemaakt worden terwijl daar iemand speciaal voor gekomen was Vandaag, 16-3-26, wederom een niet complete bestelling geleverd. Mijn eindoordeel blijft daarom hetzelfde.
Mijn bestelling liep wat vertraging op, maar de Megadump was persoonlijk bereikbaar en gaf mij de contactinformatie om duidelijkheid te krijgen over mijn bestelling. Ik ontving geen track en trace, de telefoniste gaf de updates en mijn bestelling kwam goed aan.
Goede ervaring, enige minpunt is dat het geleverd wordt door verschillende pakketbezorgers. Dit zal een reden hebben maar is niet echt duurzaam.
snel helder
Snel gekeverd. Goede kwaliteit en heel goed verpakt. En goedkoop.
Weet ik niet, heb nog niets ontvangen…..
Naam " dump" zegt niets negatiefs. Prima bedrijf! Snelle en correcte levering.
Megadump Tiel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Megadump Tiel heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima geregeld.
Prima kwaliteit, snelle levering. Komen afspraken na. Top
Prima afhandeling
snel helder
Snel gekeverd. Goede kwaliteit en heel goed verpakt. En goedkoop.
Weet ik niet, heb nog niets ontvangen…..
Naam " dump" zegt niets negatiefs. Prima bedrijf! Snelle en correcte levering.
Megadump Tiel heeft de volgende resultaten bereikt:
Megadump Tiel