8.3 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox88% beveelt Megadump Tiel aan!

Antonie

Fijne website. Eenvoudig om een product te selecteren en bestellen in dit geval een douche wand. Scherpe prijs. Snelle levering.

Antwoord Megadump Tiel

Beste Antonie, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te horen dat u onze website als gebruiksvriendelijk heeft ervaren en tevreden bent over de scherpe prijs en snelle levering van uw douchewand. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Megadump.

Fam Dam

Online bestelling , supersnel geleverd

Antwoord Megadump Tiel

Beste Fam. Dam, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn dat uw bestelling snel is afgeleverd. Veel plezier met uw order! Met vriendelijke groet, Team Megadump.

Bol

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

nog niets ontvangen na 10 dagen!

Prive Jacqueline

SterSterSterHalve sterLege ster

Hello, vond de service heel snel, goed. Hartstikke bedankt Vriendelijke groeten Jacqueline

Antwoord Megadump Tiel

Beste Jacqueline, Bedankt voor uw mooie review, Jacqueline! Wat fijn om te lezen dat u onze service als snel en goed heeft ervaren. Hartelijk dank voor uw compliment. We zien u graag terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Het team Megadump

Judith

Antwoord Megadump Tiel

Beste Judiyh, Bedankt voor uw mooie feedback! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hopelijk mogen wij u nogmaals verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Megadump.

P van vaals

Antwoord Megadump Tiel

Beste P van vaals, Bedankt voor uw mooie review! Hopelijk mogen wij u nogmaals verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Megadump.

age

snelle levering

Antwoord Megadump Tiel

Beste Age, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering. We zien u graag terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Megadump

L.van der Meer

Snel en correct

Antwoord Megadump Tiel

Beste L.van der Meer, Bedankt voor de positieve review! Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Megadump

Van bussel

Slechte communicatie na foute levering

Antwoord Megadump Tiel

Beste M. van Bussel, Bedankt voor het plaatsen van een review, Wat vervelend dat de communicatie slecht verlopen is en de levering fout was. Onze excuses hiervoor. Zou u aan de hand van de geplaatste review contact met ons willen nemen inclusief een geldig ordernummer? Hopelijk kunnen we samen tot een passende oplossing komen. Met vriendelijke groet, Team Megadump Tiel.

Claudia Starink

Hele fijne correcte partij

Antwoord Megadump Tiel

Beste Claudia, Bedankt voor het plaatsen van een positieve review. Veel plezier met uw order gewenst. Met vriendelijke groet, Team Megadump.

Hassoun

Ja enorm vriendelijke bezorger!!!

Antwoord Megadump Tiel

Beste Hassoun, Bedankt voor uw positieve reactie, hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Megadump.

Wim jansen

Vriendelijk personeel goed advies

Antwoord Megadump Tiel

Beste Wim, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u ons als vriendelijk heeft ervaren en u goed door ons bent geadviseerd. Hopelijk mogen wij u nogmaals verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Megadump.

Patrick

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niet goed, verkeerde arikel geleverd. Retourkosten ook nog zelf betalen !

Antwoord Megadump Tiel

Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een vervelende situatie en excuses hiervoor. Zou ons een mail willen sturen aan de hand van de geplaatste review, zodat wij mee kunnen kijken in de situatie? Ook ontvangen wij graag foto's van het verkeerde artikel, de verpakking hiervan en een foto van de sticker met de artikelnummers. Helaas hebben wij op het bovenstaande bericht nog geen reactie ontvangen. We hopen snel van u te horen om mee te kunnen kijken. Met vriendelijke groet, Team Megadump Tiel

gerrit dros

super bedrijf

Antwoord Megadump Tiel

Beste Gerrit, Bedankt voor de positieve review! Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Megadump

Anne Breeschoten

Top snel geregeld en snel geleverd

Antwoord Megadump Tiel

Beste Anne, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn dat alles goed geregeld is en de levering snel heeft plaatsgevonden. Veel plezier met uw order gewenst! Met vriendelijke groet, Team Megadump.

Geantwoord op

Megadump Tiel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Megadump Tiel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 15 mei 2014

Megadump Tiel

Megadump Tiel: Jouw sanitairwinkel voor tegels en badkamerdromen Ben je op zoek naar de perfecte badkamer? Bij Megadump Tiel vind je alles wat je nodig hebt om jouw droomruimte te creëren. Of je nu in onze showroom in Tiel rondsnuffelt of liever online shopt, wij hebben een uitgebreid assortiment aan badkamertegels en sanitair voor elke smaak en budget.

Lutterveldweg 4

4005 LD Tiel

Antonie

Fam Dam

Online bestelling , supersnel geleverd

Bol

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

nog niets ontvangen na 10 dagen!

Prive Jacqueline

Slechte communicatie na foute levering

Claudia Starink

Hele fijne correcte partij

Hassoun

Ja enorm vriendelijke bezorger!!!

Wim jansen

Vriendelijk personeel goed advies

Patrick

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niet goed, verkeerde arikel geleverd. Retourkosten ook nog zelf betalen !

gerrit dros

super bedrijf