8.3 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox89% beveelt Megadump Tiel aan!

Kroon Renesse

Riny

Snel en goed

Margreet

SterSterSterSterLege ster

Goed aanbod, duidelijke omschrijvingen, degelijk, vlotte communicate en levering.

de Groodt.

Onze aankoop bleek helaas incompleet bij levering. Megadump Tiel heeft dat snel en vakkundig opgelost. Erg goed en fijn.

Roderick van de Weg

Mike Brink

SterSterSterLege sterLege ster

De levering van bestelling duurde langer dan aangekondigd. Geen bericht van verzending. Pakket lag enkele dagen na telefonisch contact zonder aankondiging op de deurmat. Prijs/ kwaliteit verhouding prima, duidelijk goedkoper dan vergelijkbare sites.

Ad

Prima geholpen

Hoogendoorn

SterSterLege sterLege sterLege ster

Bezorging was een ramp chauffeur alleen douchewand weegt 68kg. Geen doen mijn man 82 jaar probeerde zo goed mogelijk te helpen gelukkig reed er een vriend langs en heeft ook geholpen anders was het fout afgelopen met de douchewand!!!!

B.Dusseldorp

SterSterSterHalve sterLege ster

ik heb een douchewand besteld en ontvangen.Ik heb voordat ik bestelde geinformeerd of de stabilisatiestang kon worden vervangen,want hij gaf aan via de site dat de stang 1.00 mtr.zou zijn en ik wilde graag 1.20.Men antwoorde mij dat dat niet mogelijk was omdat dat een vastgesteld en vaste verpakking zou zijn.Oke elders een stang besteld.Na ontvangst van de douchewand bleek er een stang erbij te zitten van 1.20 mtr.i.p.v. 1.00 mtr,het staat dus duidelijk verkeerd in uw site en daardoor zijn er meer kosten en moeite van mij en andere gemaakt !!

Henk Gielen

snel leveren

van den Haak

Tot nu toe heb ik niks ontvangen

van Vijfeijken

Megadump Tiel heeft groot aanbod en leverde snel en heeft goede aanbiedingen.

Megadump Tiel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Megadump Tiel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 15 mei 2014

Megadump Tiel

Megadump Tiel: Jouw sanitairwinkel voor tegels en badkamerdromen Ben je op zoek naar de perfecte badkamer? Bij Megadump Tiel vind je alles wat je nodig hebt om jouw droomruimte te creëren. Of je nu in onze showroom in Tiel rondsnuffelt of liever online shopt, wij hebben een uitgebreid assortiment aan badkamertegels en sanitair voor elke smaak en budget.

Lutterveldweg 4

snel leveren

van den Haak

Tot nu toe heb ik niks ontvangen

van Vijfeijken

Megadump Tiel heeft groot aanbod en leverde snel en heeft goede aanbiedingen.

Megadump Tiel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10