Jos en Angela uit Zuidwolde
Verkoper nam de tijd. Goede uitleg en heel vriendelijk. Kundig met goede adviezen en tips. Dik tevreden!
Bedrijf die snel is en alles goed afhandelt.
Ik had afgelopen vrijdag een mail gestuurd dat ik niet alle onderdelen heb ontvangen bij mijn bestelling, tot op heden heb ik nog geen reactie gehad, ik zou graag een reactie ontvangen hoe ik de ontbrekende onderdelen alsnog kan ontvangen Gr Tineke
advies gevraagd en goed advies gekregen
Keurig
Vriendelijk, klantgericht, meedenkend. Goede info.
Prima !
Fantastische betrokken service! Direct meedenken hoe niet passend afvoer putje opgelost kon worden totdat t wel functioneerde. Heel fijn!
Snelle en nette levering
Goede zaak
snelle verzending, maar het retourbeleid vind ik 5 keer niks waard.
Top en zo snelle levering heb ik nog niet mee gemaakt. s’ middags 16:00u besteld en de volgende ochtend 8:30u afgeleverd.
Goed alleen jammer dat ze een grote doos sturen terwijl twee steuntjes voor een douchegoot met een envelop hadden gekunt
Megadump Dalen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Megadump Dalen heeft de volgende resultaten bereikt:
Bedrijf die snel is en alles goed afhandelt.
advies gevraagd en goed advies gekregen
Keurig
Vriendelijk, klantgericht, meedenkend. Goede info.
Prima !
Snelle en nette levering
Goede zaak
snelle verzending, maar het retourbeleid vind ik 5 keer niks waard.
Megadump Dalen heeft de volgende resultaten bereikt: