8.3 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox87% beveelt Megadump Dalen aan!

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slecht, cabine tot op heden nooit aangekomen, geen geld retour en worden niet teruggebeld

Antwoord Megadump Dalen

Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Door een brand in het datacenter van onze transporteur Sanders Fritom, hebben meerdere orders enorme vertraging opgelopen en waren er geen track en traces in te zien. Vervelend dat u tot der heden niets ontvangen heeft. Zou u bij ons per mail een melding willen maken aan de hand van de geplaatste review? Dan kijken wij graag met u mee. Met vriendelijke groet, Team Megadump.

Liat vof

Positief

Antwoord Megadump Dalen

Beste Liat, Bedankt voor het plaatsen van een review. Super dat alles positief is verlopen. Veel plezier met uw order. Met vriendelijke groet, Team Megadump.

Bert Alkemade

SterSterSterLege sterLege ster

Matig. Op Mijn vraag naar het toegepaste materiaal van een te kopen onderdeel werd foutief geantwoord. Hierdoor is het product minder geschikt. De bezorging ging wel goed en snel.

Antwoord Megadump Dalen

Beste Bert, Bedankt voor het plaatsen van een review. Vervelend om te horen dat u onjuiste informatie heeft ontvangen over het materiaal van het onderdeel. Onze excuses voor deze fout. We begrijpen dat dit invloed heeft op de geschiktheid van het product voor uw toepassing. Fijn dat de levering wel snel en naar wens is verlopen. We nemen uw feedback mee om onze productinformatie en advisering verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Megadump.

zeer slecht

Antwoord Megadump Dalen

Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een dubbele review. Door een brand in het datacenter van onze transporteur Sanders Fritom, hebben meerdere orders enorme vertraging opgelopen en waren er geen track en traces in te zien. Vervelend dat u tot der heden niets ontvangen heeft. Zou u bij ons per mail een melding willen maken aan de hand van de geplaatste review? Dan kijken wij graag met u mee. Met vriendelijke groet, Team Megadump.

Jan Sas

SterSterSterSterLege ster

Goed, maar de bezorging door PostNL is slecht. Bestelling nog steeds niet ontvangen.

Antwoord Megadump Dalen

Beste Jan, Bedankt voor het plaatsen van een review. We hebben momenteel helaas wat vertragingen bij PostNL, excuses hiervoor. We zijn hierin afhankelijk van de transporteur. Hopelijk ontvangt u de bestelling snel. Met vriendelijke groet, Team Megadump.

robert

super snel

Antwoord Megadump Dalen

Beste Robert, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn dat u Megadump als super snel heeft ervaren. Veel plezier met uw order gewenst! Met vriendelijke groet, Team Megadump.

G.Hartman

Snelle levering, mooi product

Antwoord Megadump Dalen

Beste G. Hartman, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn dat de levering snel heeft plaatsgevonden en u tevreden bent over de producten. Wij wensen u alvast veel plezier met uw order. Met vriendelijke groet, Team Megadump.

Dana

👎

Roos

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slecht, onbeschofte medewerker.

Peter

Goede service!

Antwoord Megadump Dalen

Beste Peter, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn dat u de service als goed heeft ervaren. Dat is hetgeen waar wij naar streven. Met vriendelijke groet, Team Megadump.

Herman en Hermien Rengelink

Prima bedrijf

Henk - Zuidlaren

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Matig

C. Schrijver

Goede prijzen, snel verstuurd en ontvangen.

Niek den Hartog

Scherpe prijs en snel geleverd

Willy

Prachtig product, snelle levering

Megadump Dalen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Megadump Dalen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 14 augustus 2014

Megadump Dalen

Megadump Dalen: Jouw sanitairwinkel voor tegels en badkamerdromen Ben je op zoek naar de perfecte badkamer? Bij Megadump Dalen vind je alles wat je nodig hebt om jouw droomruimte te creëren. Of je nu in onze showroom in Dalen rondsnuffelt of liever online shopt, wij hebben een uitgebreid assortiment aan badkamertegels en sanitair voor elke smaak en budget.

Lutterveldweg 4

Dana

👎

Roos

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slecht, onbeschofte medewerker.

Peter

Goede service!

Herman en Hermien Rengelink

Prima bedrijf

Henk - Zuidlaren

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Matig

C. Schrijver

Goede prijzen, snel verstuurd en ontvangen.

Niek den Hartog

Scherpe prijs en snel geleverd